Tomaszszym 189 Napisano 28 Października 2021 @konopny_janusz @Zielone krainy @grolsch3Jak się nie da zrobić czegoś na 100 procent to ze się nie da to bzdura robię 3 rzut i za każdym razem coś spierdole na 100procent🤣🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Października 2021 @Tomaszszym spoko to tak jak i ja✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Października 2021 @Tomaszszym i tak jak ja, leje zupę o niezbadanym pH😄 Ale nie lubię jak ktoś mówi że jest najlepszy i w ogóle nie popełnia błędów bo nie ma takich ludzi na ziemii 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Października 2021 Lałem już im piwo, znajomy podlewał Tymbarkiem jabłko mięta, raz naszczalismy komuś w donice, też było git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @konopny_janusz Logicznie da się zrobić coś w sposób pozbawiony błędów, ale nie każdy jest do tego zdolny. Są odkrywcy, jacy wynajdują w każdej dziedzinie, jakieś unikalne rozwiązania, na jakie nie wpadł nikt przed nimi i to oni stają się pionierami, od jakich na dany czas nie ma nikogo lepszego. Ja nie twierdzę, że będę tym, jaki zrobi coś na pewno lepiej niż wszyscy inni, co nie oznacza, że nie warto się uczyć, rozwijać i próbować być w czymś najlepszym. Jakby ktoś na wstępie uznał, że czegoś nie może zrobić, to wiele rzeczy, jakie istnieją, by nigdy nie powstało, bo ktoś na wstępie uznałby, że to niewykonalne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2021 Najlepiej to robic cos na 130 % bo nawet jak 30 % spierdolisz to wychodzi ze zrobiles na 100 % :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Października 2021 @Zielone krainy kusi mnie żeby zrobić tą nalewkę z korzeni. Podobno daje długie życie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @konopny_janusz To działaj ziomku, mi jakoś się bawić nie chce, więc od nalewek sobie robię przerwę, ale jak tobie się chce, to materiał będziesz miał "zaraz" , dokupisz spirytus i jazda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2021 Tylko ten co nie robi nic nie popełnia błędów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Października 2021 Nie robiąc nic to też błąd 😄 ale masz tam busz. Kiedy defoliacia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2021 @Brazil Munster chcialbym dzisiaj najpóźniej jutro masakra jakaś już maja najwyższe z 80 cm Wydaje mi sie ze z tej maki chleba nie bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Października 2021 Dlaczego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Października 2021 @Tomaszszym Spore stadko, ale tam by trzeba było coś lekko wyciąć ziomku, by to ogarnąć, ale każdy ma swoją filozofię uprawy, więc niczego od siebie nie narzucam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2021 @Zielone krainy Troche liści wyrwałem @Zielone krainy sugerujesz odrosty z których i tak bd popcorn @Brazil Munster wydaje mi się ze idą w górę i tracą energię na budowanie kwiatow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Października 2021 Ile czasu minęło od przełączania? Po przełączeniu te 30-40cm zawsze zapierdziela w górę. Ogólnie przejebane będzie przy tej ilości. Ja mam metr i 6 roślin. Dziś trochę musiałem powyrywac liści i dałem patyki ale to jednak nieporozumienie. Brak miejsca i doświetlenie wszystkich topow. Nast grow laduje maks 4 donice i pewnie i tak będzie tak najebane co teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2021 @Brazil Munster to automaty a około 2 -3 tygodnie temu dałem pełna moc lamp tez myslalem o mniejszej ilości ale jak zwykle coś mi odjebalo terazxto masakra jest takie wysokie miałem przy scince @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Października 2021 Takie geny :D. Ja dałem auto do namiotu tak z dupy bo dostałem gratisa i nic nim kompletnie nie robiłem. I dojrzewa na 12/12 😄 ale coś tam z niego zdejme. tak czy inaczej fakt jest taki ze dajac 8 czy 6 to zbiór i tak będzie zbliżony.. A roboty duzo więcej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2021 @Brazil Munster z 8 zebrałem więcej jak z dziewięciu więcej miejsca do manewrow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 29 Października 2021 A mój największy plant razem z doniczką ma już 105 cm xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 29 Października 2021 @konopny_janusz jak dla mnie trochę to za wysokie na tym etapie jak jakieś badyle są a co do liści to chyba lampa je tak gwałci w tamtym tyg podniosłem na 55 cm to jak na złość poszły w górę i nie było komu dopilnować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach