Brazil Munster 709 Napisano 26 Października 2021 Mam 2 oscylacjne ale na górze. W sobotę podjadę kupić taki chociaż 15W właśnie żeby dmuchać pod topami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 27 Października 2021 @Brazil Munster Dobry wybór. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Października 2021 Pany już mnie chuy strzela. Dalem nowy filtr 500m3. I po tygodniu znowu wychodzi zapach poza pomieszczenie gdzie jest namiot. Przeciągu napewno przez otwarte okna wyciąga to poza pokój ale żeby przez filtr znowu. ?? Wilgotność nie przekracza 55% wymieniłem polaczenie między filtrem A wentylatorem. Opaska zaciskowa dojebana na maksa. Wkurwilem się i dałem na wylot też filtr 460m3. Myślicie że nie będzie to obciążeniem dla wentylatora ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Października 2021 @Brazil Munster a jaka wydajność wentylatora masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Października 2021 Mam S&P 125mm TF350. Co z opisu daje 260-330m3 tera mam na drugim biegu czyli 330. Na następne grow kupię trójnik . Wjebie dwa filtry i będą wisialy pod sufitem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 2 Listopada 2021 @Brazil Munster Dziwna sytuacja 🤔 myślę myślę i nie wiem co Ci doradzić skoro filtr nowy went ok złączki łączenia też... zapodaj foto jak to wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Listopada 2021 (edytowane) Dzień 87. Kwitnie 46 dzień Temp. 26-7/ 17-19 Wilgotność bez zmian 55%-48% Podparlem listewkami bo wykladaja się. Co z tymi liśćmi? Co może jej wadzic? Czy może to po prostu efekt pobierania z liści? Zauważyłem że Dosidos ma dużo bardziej jasno zielone liście niż mimosa. Podlewam PH 6.2 Ec 2.6 Edytowane 2 Listopada 2021 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 2 Listopada 2021 @Brazil Munster W końcowej fazie mój dos miał na końcu prawie czarne liście nie tak jak u Ciebie topek na ostatnim zdjęciu tylko o wiele ciemniejsze (nie z przelafowania azotem) ps. Miałem na myśli zdjęcie Twojej instalacji filtr went itp. Bo w tym problem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Listopada 2021 @Krzysztof_Krzys wiem wiem. Dziś nie miałem za bardzo czasu. Jutor coś wrzucę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Listopada 2021 50 dzień kwitnienia. Czy to możliwe że one zaraz będą gotowe do ścinki. Bo na topach i liściach przytopowych wiedzę bursztyn w może 20% czy to możliwe żeby tak szybko dochodziły? Czy może wysokość lampy i moc może mieć na to wpływ? Bo szczerze napuchnniecia jak dla mnie w nich brakuje jednak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Listopada 2021 Jakoś ni3 chce mi się wierzyć że czas kwitnienia pokryje się z tym co podaje producent wiec coś około 65 dni. Więc to za 2 tyg. I będzie wtedy 9 tydzień.. Chciałbym jeszcze je podkarmic overdrive żeby jeszcze przypuchlo towarzystwo. I ile czasu polecacie lać wodę do ścinki żeby smak był w miarę git? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 4 Listopada 2021 @Brazil Munster producenta nigdy się nie słucha bo to jest pierdolenie o szopenie, trichomy prawdę ci powiedzą tego się trzeba trzymać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Listopada 2021 No i na jednej jest tak jak pisałem wyżej. Na topie o lisciach przytopowych już są brązowe trichomy. A dziś mija 7 tydzień. Jutro sprawdzę reszte roślin czy jest podobnie. Przynajmniej tej samej odmiany. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 6 Listopada 2021 (edytowane) @Vampidrut @Zielone krainy Panowie to popalone liście od nawozów czy może jednak brak? Na dwuch z roślin mam takie coś. A może to braki calmag? Podlewana co drugie podlanie nawozami, EC maks 2.6 PH 6.4. Edytowane 6 Listopada 2021 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Listopada 2021 Więcej PK i magnezu . Panel trochę wyżej . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 6 Listopada 2021 I może ciutke ph niżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 7 Listopada 2021 Mimosa to kozak topy jak kamienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Listopada 2021 @Brazil Munster lej już wodę byku Który tam masz już dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Listopada 2021 @Barney's zaczął się 8 tydzień. Przed wczoraj wyleciały jeszcze nawozy i myślę już lać tylko wodę ?? Chciałbym żeby do końca listopada już robić scinke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Listopada 2021 Już lej w 65-70 tnij @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach