michas131 23 Napisano 6 Września 2021 3 tydzien sie teraz zaczal ale bez kitu 12/12 jest wlaczone i nie bardzo wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Września 2021 1 minutę temu, michas131 napisał: 3 tydzien sie teraz zaczal ale bez kitu 12/12 jest wlaczone i nie bardzo wyglada A włosy białe? Albo chociaż płeć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 6 Września 2021 1 minutę temu, KlausKörner napisał: A włosy białe? Albo chociaż płeć? ta wloski biale są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Września 2021 U mnie tydzień przechodziła na flo. Jak kwitnie to już dobrze, blokadę jakaś miała/ma no bo to teraz zmiany hormonalne i może po prostu dłużej się im schodzi...ale dziwne że wszystkim. A całkowita ciemność mają? Nie wpada nic światła na lewo? A ty masz Marsa 600? Zobacz czy on gaśnie bo bywało że nie gasł calkiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 6 Września 2021 (edytowane) 6 minut temu, KlausKörner napisał: U mnie tydzień przechodziła na flo. Jak kwitnie to już dobrze, blokadę jakaś miała/ma no bo to teraz zmiany hormonalne i może po prostu dłużej się im schodzi...ale dziwne że wszystkim. A całkowita ciemność mają? Nie wpada nic światła na lewo? A ty masz Marsa 600? Zobacz czy on gaśnie bo bywało że nie gasł calkiem maja calkowita ciemnosc box jest giga szczelny gasnie calkiem , ma cos do znaczenia gdy otowrze boxa na gora 5min by zajrzeć w ciagu dnia? Edytowane 6 Września 2021 przez michas131 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 6 Września 2021 34 minuty temu, michas131 napisał: gasnie calkiem , ma cos do znaczenia gdy otowrze boxa na gora 5min by zajrzeć w ciagu dnia? jeden rabin powie tak drugi nie, jak ciemnia to ciemnia, kup sobie latarke odpowiednią i w nocy doglądaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 6 Września 2021 @michas131 cierpliwosci.. A boxa na ciemni normalnie otwieraj. Zostalo ci z 6 tyg moze i więcej kwitnienia, zaraz ci palki w calym namiocie staną hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 8 Września 2021 Jak stoisz z wentylacja? Jesli kiepsko to moze spowalniac procesy.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 11 Września 2021 W dniu 08/09/2021 o 17:08, Soniq21 napisał: Jak stoisz z wentylacja? Jesli kiepsko to moze spowalniac procesy.. Co do wentylacji jest pasywa u gory boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 11 Września 2021 (edytowane) 5 roślinek w boxie 60x60 i wentylacja pasywna? 😲 jak sobie z temperaturą radzisz? i jeszcze piszesz, że box "giga szczelny" Edytowane 11 Września 2021 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 11 Września 2021 nie mam zadnych problemow z temperatura dosc czesto nawet schodzi ponizej 20 najweicej jaka temperatura byla w najupalniejszy tydzien to 27 46 minut temu, bingobum napisał: i jeszcze piszesz, że box "giga szczelny" nie wiem czy mnie ciśniesz czy cos ale mialem na mysli ze żaden zabłąkany promień światła nie wleci do srodka od zewnatrz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 11 Września 2021 @michas131 szczerze to szok że na samym pasywnym tak dobrze to funkcjonuje. Nie masz w planie montowac filtr węglowy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 11 Września 2021 @michas131 nic nie cisnę, po prostu nie wiedziałem, że to możliwe w ogóle 🙂 mam box'a tej samej wielkości i jak go kupowałem to zmieniałem wentylacje, bo jak się tu dowiedziałem że 150l/min to może być zbyt mało 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 11 Września 2021 46 minut temu, Brazil Munster napisał: @michas131 szczerze to szok że na samym pasywnym tak dobrze to funkcjonuje. Nie masz w planie montowac filtr węglowy? Co do filtru weglowego raczej nie mialem i dalej nie mam w planach montowania go z uwagi ze tylko ja odwiedzam growroom nikt inny niema do niego dostępu okna nonstop są uchylone więc, z drugiej strony gdy wchodze po jakims czasie do growrooma w sensie pokoju z nim to nawet nie czuc az tyle moze przyzwyczajenie nie mam pojecia ale gdy zamknalem okna i przyszedlem po paru godzinach to juz rzeczywiscie bylo mocniej czuć (pracuje zdarza sie ze wracam po 3/4 czy nawet tygodniu do domu) specjalnie dla cb pofatyguje sie i pójde zrobic pare fotek XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 11 Września 2021 SLicznie wyglada:) i jak wystrzeli zaraz to bedzie kosmos staryyyy :)) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 11 Września 2021 Fajnie to wygląda. Jak wejdzie w konkret kwitnienie to bedzie juz jebalo, ale jak masz mete bez przypalu to fakt bez sensu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 11 Września 2021 @michas131 wygląda dobrze, ale uwierz, że z wentylacją byłoby jescze lepiej. Pisałeś, że nie nie otwierasz boxa, więc zastanów się jaki tam panuje klimat.. mimo pasywnego wylotu napewno mają duszno co spowalnia proces fotosyntezy. Nie chodzi tylko o fakt zapachu z browboxa a wymianę powietrza. Swoją drogą zazdroszczę temperatury ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 11 Września 2021 U mojego kolegi Babci to jest maly tropik :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 11 Września 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Soniq21 napisał: @michas131 wygląda dobrze, ale uwierz, że z wentylacją byłoby jescze lepiej. Pisałeś, że nie nie otwierasz boxa, więc zastanów się jaki tam panuje klimat.. mimo pasywnego wylotu napewno mają duszno co spowalnia proces fotosyntezy. Nie chodzi tylko o fakt zapachu z browboxa a wymianę powietrza. Swoją drogą zazdroszczę temperatury 😉 co do temperatury to bywało ze bylo 16stopni a i ze ttez bylo 27 takze XDD glownie srednia utrzymuje sie tak gdzies ok 19.5/20 stopni, oj uwierz mi ze nie maja duszno wentylator napierdlaa jak wsciekły, jeden glowny wylot pasywnu u gory i jeszcze jeden troszke mniejszy u boku boxa Edytowane 11 Września 2021 przez michas131 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 19 Września 2021 4 tydzień flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach