Piccolo 148 Posted March 11 @Zielone krainy na korzenie nic nie wrzucasz ? Jakie masz ec w kranie ?jeśli używasz kranówki. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted March 11 @Piccolo Używam, nie mierzyłem jeszcze wody z kranu, miernik kupiłem dopiero dzisiaj. Nie dałem nic na korzenie, jak do tej pory. Jednak byłem dzisiaj w stacjonarce i zrobiłem zapasy wielu nawozów, kupiłem sobie też 50 l ziemi, bo nie wiem czy roślin nie przesadzę do ziemi, Jednak ogólnie mam zlewkę, bo mi plon jest nie potrzebny do niczego z tej uprawy, a tylko chce się pobawić. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemiły 124 Posted March 27 jak tam, dzieje się co? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted March 28 @przemiły Przesadziłem dzisiaj sadzonki do większych doniczek, ale trochę się w uprawie pozmieniało, bo Critical okazał się mutantem i został wyrzucony, a na jego miejsce wszedł krzak Purple Haze i dorzuciłem jeszcze jedną sadzonkę LSD. Wszystkie rośliny rosną obecnie w ziemi Canna profesjonal. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cieniu 169 Posted March 28 @Zielone krainy czemu odpusciles koko? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted March 28 @Cieniu Rozwój roślin był wolny, więc odpuściłem kokos i wróciłem do ziemi. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
konopny_janusz 94 Posted March 28 Nie robisz lst? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted March 28 @konopny_janusz Raczej nie, od razu w scrog pójdę jak poprzednim razem. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
tylkozagladam 0 Posted March 29 kokos za pierwszym razem jest pojebany:D Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted March 29 @tylkozagladam Nie miałem miernika EC jeszcze wtedy, zabrakło mi też kilka innych rzeczy, jak ukorzeniacz, a jak byłem już w sklepie po miernik Ec i ukorzeniacz i parę innych rzeczy to wziąłem też ziemie i przesadziłem, bo uznałem to za wygodniejsze rozwiązanie. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted April 3 Aktualizacja. Po zamontowaniu siatki oświetlenie zostało przełączone na 12/12. Dzisiaj pierwszy dzień po przełączeniu na flo. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 127 Posted April 3 @Zielone krainy bez HPS-a lepsze zdjęcia wychodzą. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted April 3 @WielebnyMerry To penele led nie HPS, ale ogólnie masz racje. Jednak obecnie to dla mnie bez większej różnicy, bo jaki jest stan to widać. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 127 Posted April 3 Ooo. Sorki nie wiedziałem że i przy błędzie jest taki efekt zdjęć, hehe Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted April 7 5 Dzień od przełączenia na flo. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kush 6 Posted April 10 @Zielone krainy ile dni na wegu Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted April 10 @Kush Różnie dla każdej, bo nie wszystkie mają tyle samo. Nie sugerowałem się dniami wega, bo mi to było po nic, patrzyłem na to, co chciałbym w danym wypadku osiągnąć, a nie ile to dni trwa. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WielebnyMerry 127 Posted April 11 @Zielone krainy miłe podejście do sprawy, i takich growerow się szanuje. Podobne myślenie jak w moim przypadku😉 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted April 11 Wczoraj zaczęły kwitnąć. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted Friday at 05:35 PM 13 dzień od przełączenia. Rośliny kwitną od 6 dni. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites