Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 W podsumowaniu jestem bardzo zadowolony, bo choć wyszło mniej niż się spodziewałem to wyszło i tak świetnie, a palenia mam w tym wariancie na około 8 miesięcy i to jest naprawdę fantastyczne palenie, jakie spełnia moje wymagania. Miałem palić dzisiaj LSD, ale nie zapaliłem, bo napiłem się alko i wolałem zapalić Purple Haze, aby się zrelaksować, a nie wystrzelić w kosmos, bo LSD ma przewagę indyki i było na bursztynie , jaki dochodził miesjcami na moje oko do 35 %, więc sobie odpuściłem, wystarczy mi mocnej fazy po wczorajszym Acapulco gold, a to była w przewadze sativa, więc dzisiaj z LSD nie skorzystam. @Tester Możesz to zamknąć, ale i tak wiem, że nie zamkniesz, jeszcze mi poprzedniej, jaką zakończyłem w 10 lutego 2021 roku nie zamknąłeś :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 20 Czerwca 2021 @Zielone krainy w tym goldzie masz zbite topy czy raczej luzniejsze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2021 @Brazil Munster Mogłyby by być bardziej zbite strukturalnie, ale luźne nie są , taka forma dość złożona, ale jeszcze nie tak rozwinięta optymalnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Czerwca 2021 @Zielone krainy paliłeś już Lsd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Czerwca 2021 @KlausKörner Wapowałem, nie palę, jak na razie niczego. Po zwapowaniu niecałej kolby haj jest, jak dla mnie mocny, ale jeszcze nie wymyka się sytuacja spod kontroli umysłu. Daje mocną banie, jak przy nawaleniu się alkoholem, jedna kolba daje efekt bani, jak po 7-8 mocnych piwach, ale do tego wchodzi euforia, umysł jest kreatywny i szuka zajęcia , jakie go odpowiednio zajmie. W moim przypadku nie zauważyłem, by ciągło mnie po LSD do głupot, wchodzę wtedy w stan umysłu, w jakim mam ochotę zwykle na poważne sprawy, ale ogólnie jak dla mnie bardzo fajna faza, przy jakiej i umysł i całe ciało są odprężone i zrelaksowane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 28 Czerwca 2021 @Zielone krainy kiedy wrzuciłeś green sensation? I czy cos jeszcze na kwitnieniu podawałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Czerwca 2021 @Matisonek GS od 4 tygodnia kwitnienia zacząłem podawać rośliną, nie dawałem innych stymulatorów, nie stosowałem też pk 13/14. Po za GS leciały na kwitnieniu w odpowiednich proporcjach standardowe nawozy od Canny i calmag od Biobizz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 28 Czerwca 2021 @Zielone krainy gratulacje wielkie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Czerwca 2021 @WielebnyMerry Dzięki ziomeczku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 28 Czerwca 2021 @Zielone krainy na dniach wpadam z nową FR ale na auto, a ty coś odpalasz czy pauza do nowego roku? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Czerwca 2021 @WielebnyMerry A gdzie tam do nowego roku, kto by tyle wytrzymał ? :D Ja bym tyle stanu stagnacji uprawnej nie zniósł. Wytrzymam do października i lecę z nową przygodą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach