Gość Zielone krainy Napisano 25 Maja 2021 45 dzień kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 25 Maja 2021 @Zielone krainy coś tam będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Dokładnie, parę gietów z tego będzie. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 26 Maja 2021 Kiedy planowana kosa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Maja 2021 @Aron Wstępne plany są takie, aby je potrzymać do 70 dnia kwitnienia, ale wszystko jeszcze się okaże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 26 Maja 2021 Ze dwa gięty będą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Maja 2021 @Dzielnicowy No coś koło tego, ale tak szczerze to liczę aż na trzy giety. Może to szaleństwo z mojej strony, ale lubię sobie stawiać poprzeczkę bardzo wysoko :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Maja 2021 50 dzień kwitnienia. Dzisiaj po raz pierwszy sprawdziłem trichomy i ku mojemu zdziwieniu jest mleko i do tego od 10 % nawet do 30 % bursztynu na niektórych topach. Związku z tym chyba ostatni tydzień leje im nawozy, a potem tydzień poleci woda z miodem i kosa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Maja 2021 @Zielone krainy czemu woda z miodem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Taki ostateczny zabieg dla lekkiej poprawy smaku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Maja 2021 @Zielone krainy tak sie robi podczas flusha? Ile mnjej wiecej miodu na litr? I jaki miód najlepiej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Nie, bez flusha, normalne podlewanie tylko już bez nawozów, a zamiast nich łyżka stołowa, taka jak do zupy na 1,5 litra wody i tak do samej kosy. Można stosować taki miód, jaki się akuratnie posiada, ja daje lipowy, ale jak masz kwiatowy , lub inny to też będzie w porządku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 30 Maja 2021 @Zielone krainy coś tam popuchlo z siódemka będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Maja 2021 @Dzielnicowy Ty zawsze z dobrym słowem przychodzisz, takiego to na fotorelacji zawsze miło powitać:D Celujesz w 7 g ? Qrde chciałbym , ale nie wiem czy mi wolno aż tyle wymagać od swoich samosiejek ?:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 30 Maja 2021 @Zielone krainy trzeba się motywować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Maja 2021 @Dzielnicowy Dokładnie, nie martw się tobie nawet 7 g nie wyjdzie, będziesz miał mniej ode mnie , bo takie są prawa natury i nic na nie nie poradzisz :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaras565 9 Napisano 30 Maja 2021 @Zielone krainy @Dobry_Człowiek! Ja kiedyś dodawałem melasę z buraków lub trzciny i efekty były mega. Raz nie podałem i w smaku były duże różnice na minus. Zaczynałem podawać zawsze razem z pierwszym podaniem p/k. Większość boosterów była na melasie nie wiem jak teraz Sprawdzałeś juz miód wcześniej i czułeś różnice? Ps. Dawałem 3 łyżki melasy na 5l mieszanki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Maja 2021 (edytowane) @Jaras565 Nie znam tego, co przedstawiłeś, ale każdy nowy sposób jest wart do przemyślenia. Tak , ale to subiektywna ocena , bo odciąłem się, jakiś czas przez na wyjazd od środowiska ludzi palących, więc teraz sam testuje to, co "stworze". Edytowane 30 Maja 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaras565 9 Napisano 30 Maja 2021 @Zielone krainy No ja od 6 lat nie miałem okazji bawić się pomidorami więc podaję "stare" info. Kiedyś na angielskim forum czytałem, że canna boost etc są w 75% robione na melasie cukrowej, idąc tym tropem można w ciekawy sposób dołożyć fajny booster panienką, a smak nie tylko przezemnie był wychwalany 😉 PS. Niedzielne naleśniki też fajnie z nią smakowały 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Maja 2021 @Jaras565 Ja bawiłem się domowymi nawozami ostatnim razem, ale niestety choć oczywiście da się na domowej produkcji coś fajnego wyhodować to , jak chodzi o samo tempo wzrostu na nawozach dedykowanych to moment w porównaniu z tymi domowymi i leci wszystko magicznie szybko i pięknie , jak wiesz, jak dawkować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach