WielebnyMerry 382 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Zielone krainy no ponoć cierpliwość mam nie z tej ziemi, co dobrze wróży dla uprawy sezonów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Kwietnia 2021 @WielebnyMerry No i dobrze, bo bez cierpliwości daleko się nie zajdzie ani w uprawie ani nigdzie indziej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) 27 dzień od przełączenia. Kwitną od 20 dni. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Zielone krainy Piękny widok😍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Zielone krainy uuu... ciasno to one tam mają. Z lampą to jest max co możesz zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! U mnie ciasnota to norma, bo mam stosunkowo niewielki box 0,32 m2 i 6 roślin w nim, ale będzie dobrze. Ledy są najwyżej , jak być mogą, ale to też nie problem na tym etapie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) powierzchnia nie jest duża ale plon będzie duży:D Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez point.99 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Kwietnia 2021 @point.99 No obstawiam, że wyjdzie finalnie pomiędzy 300-400 g suchego, mimo że to tylko 0,32 m2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Maja 2021 @Zielone krainyZajebiscie u ciebie to puchnie, moje wolniej idą i chyba wyjdzie mi 4 miesiące uprawy, czegoś zabrakło 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja 2021 19 godzin temu, Zielone krainy napisał: @point.99 No obstawiam, że wyjdzie finalnie pomiędzy 300-400 g suchego, mimo że to tylko 0,32 m2. Jak zakładasz ponad 300 to szykują się murzyńskie pały. Na taką powierzchnie 200 to jest duży sukces. Lubię oglądać boxy w których jest ciasno, dużo wyzwań po drodze, ale jak im sprostamy to przełoży się to na ilosć. Pozdrowik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Maja 2021 @niewiemalesiewypowiem Możliwe, że się przeliczę, ale sugeruje się poprzednim wynikiem i obrazem tego, jak na poszczególnych etapach to wcześniej wyglądało. Wcześniej , gdyby mi jedna nie zhermiła to mogłem liczyć na 300 g, ale z racji zhermienia jedna nie była liczona i wynik z 3 sztuk w tym boxie wyniósł 220 g. @konopny_janusz No w miarę ładnie leci ziomku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Maja 2021 32 dzień kwitnienia. Kwitną od 25 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Maja 2021 @Zielone krainy widze ze ladnie jedziesz, ja podobnie z 3 moze ogarne tym razem 100 jak pod koniec nic nie zepsuje. Masz w sumie o kilka dni na flo starsze panny moze troche gorsze od twych, dla porownania wrzuce zdjecie rowniez na 20dniu lub 25. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2021 @WielebnyMerry Jak na razie nie narzekam, wszystko idzie w miarę gładko, ale wiem, że jak to w życiu w każdej chwili coś się może skomplikować. Dzisiaj u mnie dostały pierwszy raz pół dawki Plagron GS poza standardem, jaki im do tej pory lałem, więc powinny być zadowolone. Robiłem tak sam dla siebie porównanie zdjęć z obecnej uprawy i poprzedniej i obecna wypada w mojej ocenie znacznie lepiej. Jak strzelisz fotkę swoim koło 25 dnia to porównamy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Maja 2021 30 dzień kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Maja 2021 Jaki nawozy stosujesz obecnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Maja 2021 @WielebnyMerry Nawozy, jakie posiadam: Cannazym Canna rhizotonic Canna terra vega Canna terra flores Calmag Biobizz Plagron green sensation Obecnie leci wszystko poza rhizotonic i cannazym, bo je już skończyłem podawać. Teraz na zmianę w różnych proporcjach vega , flores, calmag i gs. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 11 Maja 2021 Pod panelami ledam to trzymasz dobrze widze ?;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Maja 2021 (edytowane) @Zielone krainykrainykrainykrainykrainykrainykra kurwa znowu mi forum wariuje xd. Myślałeś dorzucić royal sugar? Edytowane 11 Maja 2021 przez Piccolo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Maja 2021 @Matisonek Tak pod panelami od Ledam 2 x 60 W. @Piccolo Nie kupowałem royal suger, a teraz już dokupywał nie będę, więc będzie musiał wystarczyć gs. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach