konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Lutego 2021 (edytowane) @Zielone krainy ale za same nasionka nic nie zrobią? Ktoś np spali temat ale ma sobie nasionka skitrane to chyba jest legal co nie? Edytowane 23 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lutego 2021 @lamasky Pełna zgoda. @konopny_janusz Nasiona w PL są legalne, ale ich kiełkowanie i sadzenie nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 27 Lutego 2021 Szybki update: rośliny pięknie wypełniły namiot i idą ostro do przodu. Dam im jeszcze z tydzień i wjedzie fryzjer 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 27 Lutego 2021 @doominik ile obecnie mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Lutego 2021 6 hours ago, Totoro said: @doominik ile obecnie mają? 10 stycznia wrzuciłem nasionka do wody, czyli 6 tygodni veg i tydzień flo do tej pory 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Lutego 2021 4 godziny temu, doominik napisał: 10 stycznia wrzuciłem nasionka do wody, czyli 6 tygodni veg i tydzień flo do tej pory To samo co u mnie też wrzuciłem nasionka do wody 10 wykielkowaly koło 14. I od tygodnia światło 12/12 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 1 Marca 2021 @doominik jak tam mistrzu? zmieniłeś jedzonko na dedykowane coco czy ten piekny obraz to na aqua feed? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Marca 2021 @Cieniu Cały czas jadę na nawozach monkey nutrients i advance. Ten grow chyba już tak skończę, a canna coco zacznę już z nowymi roślinkami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 6 Marca 2021 (edytowane) Wjechał fryzjer i roślinki znowu mają dużo powietrza. Podlewanie jest już ustawiona na raz dziennie, EC 1.4. Oprócz bazy dodałem boost Edytowane 6 Marca 2021 przez doominik 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Marca 2021 Oj Ty farmerze, jak w Polsce zalegalizuja się przyda taki mentor dla rozwoju gospodarki konopnej w Polsce w hydro @doominik 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Marca 2021 W końcu skończyły mi się nawozy monkey i zacząłem lać canna coco. EC 1,4 i do bazy zacząłem dodawać terpinator. Roślinki bardzo zarosły więc trochę je ostrzygłem 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Marca 2021 @doominik ile weg na nich trzymałeś i ile na wysokość mają ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Marca 2021 @Piccolo 6 tygodni veg z jednym topem. Maja 50-70cm i już nie spodziewam się, żeby wyciągnęły się więcej, niż kilka cm. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 15 Marca 2021 @doominik stosowałeś wcześniej terpintor? Ile mniej więcej trzymasz lampy od roslin? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! tak, to był pineapple chunk i było to najlepiej pachnące i smakujące zioło jakie wyhodowałem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! w tej chwili lampy są około 25-30 cm nad szczytami. Myślę, że te kilka cm jeszcze się podciągną, a jak nie, to jeszcze je obniże 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Marca 2021 Kolejny tydzień uciekł. Dziś podałem standardowy mix plus enzym i PK od monkey nutrients. EC 1,5 i wyżej nie chce już podawać, bo widziałem już pierwsze żółte końcówki liści. Znowu zrobiło się gęsto i dam im jeszcze kilka dni i znowu usunę kilka liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 21 Marca 2021 @doominik Na ile tym razem liczysz z wynikiem końcowym? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Marca 2021 Godzinę temu, WielebnyMerry napisał: @doominik Na ile tym razem liczysz z wynikiem końcowym? Ja mysle ze juz przy takim zaawansowaniu bardziej liczy sie moc i smak. Najwazniejsze ze uprawa sie uda - a ile z tego - miara moja „duzo dobrego humorku“ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Marca 2021 @Riddickosa Jakość przede wszystkim, ale nikt chyba nie wierzy, że to wszystko dla siebie 😉 Ja jestem zadowolony, jak mam 0.5kg/m2, czyli liczę na przynajmniej 1kg. Możliwe jest nawet 1,4kg przy tej odmianie, ale chyba wtedy musiałbym zrobić dłuższy weg i mieć więcej grubych gałązek. Przeliczając to na czas, to przy moim setupie się nie opłaca. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach