Skurrson 28 Napisano 6 Kwietnia 2021 Siemka. Panna kwitnie w najlepsze. Zastanawiam się czy nie robić już flush?? Myślę że wyjdę lepiej niż 15g. Jak to się liczyło?? Mokre minus 75%?? Tak wg ktory to może być tydzień bo według mnie około 5-6. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Kwietnia 2021 no ciekawe ile wyjdzie, też mam roślinkę w pcboxie i licze na 10g, ale obym się zaskoczył pokażesz całą roslinke ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 6 Kwietnia 2021 @fxxx1337 pokaże ale koło 22 Bo narazie nie mam żadnego zdj więcej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) @fxxx1337 łap zdjęcia 😉 Myślę że będzie lepiej niż 15g. Jeszcze 3 tygodnie jej zostało więc mniej niż 15 chyba nie będzie Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Skurrson Brak zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) @Skurrson ladnie jak na pcboxa. pare dziesiąt g powinno byc. Napewno wiecej niż 15 Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Kwietnia 2021 fajna:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 7 Kwietnia 2021 Już startuje siostra amnesia 😁😁 mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej. Może za 3 razem uda się 50-tkę z pc ściągnąć. Wiem że to raczej nierealne ale spróbuje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Kwietnia 2021 @Skurrson czemu nie realne? Dobry trening, rozprowadzić topy po całym pcboxie zeby kazdy mial światło. Tylko niewiem czy sativa nadaje sie do pcboxa. Ale warto spróbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! 50 g suchego z pcboxa? Słyszałem o max 30g , jakoś ciężko mi sobie wyobrazić 50 g z tak małej powierzchni uprawnej, jak pcbox. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Kwietnia 2021 @Zielone krainy ja widziałem już growy co wychodzilo 70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Kwietnia 2021 @Zielone krainy mi tez ciężko wyobrazić ale wszystko jest realne. Ostatnio na naszym forum widziałem gdzie ktos wyciągnął z 4 automatów i 486 gram z 200w lampy. Wiem ze to inna powichrznia ale wszystko jest możliwe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Kwietnia 2021 @fxxx1337 Z standardowej wielkości obudowy komputerowej czy jakieś wielkiej typu big tower? Bo te największe obudowy mają powierzchnie 0,21 m2 i wysokość 70 cm, więc z takiej to już więcej niż 50 g można wyciągnąć. Jednak ze standardowej wielkości obudowy, jaka ma 0,9 m2 to o większym wyniku niż 30 g nie słyszałem. Jak masz jakiś link, lub zdjęcie to pokaż, chętnie zobaczę. @Dobry_Człowiek! Pewnie mówisz o zielonym jamajczyku tam był Mars Hydro ts 1000 150 W. Masz oczywiście racje, że końcowy wynik może pozytywnie zaskoczyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Kwietnia 2021 @Zielone krainy to też widzialem. Chodzi mi o wesolybudda. Czyli juz drugi przypadek gdzie wynik końcowy może zaskoczyć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! No to prawda. Sam się zaskoczyłem, jak chodzi o moją powierzchnie uprawną, bo mam 0,32 m2, więc nic wielkiego, a mimo wszystko 300 g suchego z takiej powierzchni da się wyciągnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Kwietnia 2021 @Zielone krainy no ja mam prawie 0.5m2 a jedyne co to narazie 250g z sezonów. Tak patrzac na te fotorelacje to chyba przeżyce sie na autoamty bo lepiej na tym ludzie wychodzą haha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Kwietnia 2021 box 44x20x40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! Ja też tylko sezony uprawiam. Jak nie próbowałeś to spróbuj kiedyś scroga. Na tym treningu wydaje mi się, że dochodzi do optymalnego wykorzystania każdego skrawka powierzchni uprawnej. @fxxx1337 Wygląda fajnie, ale że z tego wyjdzie po wysuszeniu 70 g to bym nie powiedział, no ale możliwe, że wyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Kwietnia 2021 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skurrson 28 Napisano 7 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! mogę już zacząć podawać sama wodę czy jeszcze za wcześnie?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Kwietnia 2021 @fxxx1337 No dobra, widzę, że się można nieźle zdziwić. Sam bym nie podejrzewał, że możliwy jest taki plon z tak małej powierzchni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach