Skurrson 28 Posted April 6, 2021 Siemka. Panna kwitnie w najlepsze. Zastanawiam się czy nie robić już flush?? Myślę że wyjdę lepiej niż 15g. Jak to się liczyło?? Mokre minus 75%?? Tak wg ktory to może być tydzień bo według mnie około 5-6. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
fxxx1337 880 Posted April 6, 2021 no ciekawe ile wyjdzie, też mam roślinkę w pcboxie i licze na 10g, ale obym się zaskoczył pokażesz całą roslinke ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skurrson 28 Posted April 6, 2021 @fxxx1337 pokaże ale koło 22 Bo narazie nie mam żadnego zdj więcej 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skurrson 28 Posted April 7, 2021 (edited) @fxxx1337 łap zdjęcia 😉 Myślę że będzie lepiej niż 15g. Jeszcze 3 tygodnie jej zostało więc mniej niż 15 chyba nie będzie Edited April 7, 2021 by Skurrson Brak zdjęć Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobry_Człowiek! 1,093 Posted April 7, 2021 (edited) @Skurrson ladnie jak na pcboxa. pare dziesiąt g powinno byc. Napewno wiecej niż 15 Edited April 7, 2021 by Dobry_Człowiek! Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
fxxx1337 880 Posted April 7, 2021 fajna:) Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skurrson 28 Posted April 7, 2021 Już startuje siostra amnesia 😁😁 mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej. Może za 3 razem uda się 50-tkę z pc ściągnąć. Wiem że to raczej nierealne ale spróbuje 😉 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobry_Człowiek! 1,093 Posted April 7, 2021 @Skurrson czemu nie realne? Dobry trening, rozprowadzić topy po całym pcboxie zeby kazdy mial światło. Tylko niewiem czy sativa nadaje sie do pcboxa. Ale warto spróbować Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted April 7, 2021 @Dobry_Człowiek! 50 g suchego z pcboxa? Słyszałem o max 30g , jakoś ciężko mi sobie wyobrazić 50 g z tak małej powierzchni uprawnej, jak pcbox. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
fxxx1337 880 Posted April 7, 2021 @Zielone krainy ja widziałem już growy co wychodzilo 70 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobry_Człowiek! 1,093 Posted April 7, 2021 @Zielone krainy mi tez ciężko wyobrazić ale wszystko jest realne. Ostatnio na naszym forum widziałem gdzie ktos wyciągnął z 4 automatów i 486 gram z 200w lampy. Wiem ze to inna powichrznia ale wszystko jest możliwe. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted April 7, 2021 @fxxx1337 Z standardowej wielkości obudowy komputerowej czy jakieś wielkiej typu big tower? Bo te największe obudowy mają powierzchnie 0,21 m2 i wysokość 70 cm, więc z takiej to już więcej niż 50 g można wyciągnąć. Jednak ze standardowej wielkości obudowy, jaka ma 0,9 m2 to o większym wyniku niż 30 g nie słyszałem. Jak masz jakiś link, lub zdjęcie to pokaż, chętnie zobaczę. @Dobry_Człowiek! Pewnie mówisz o zielonym jamajczyku tam był Mars Hydro ts 1000 150 W. Masz oczywiście racje, że końcowy wynik może pozytywnie zaskoczyć. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobry_Człowiek! 1,093 Posted April 7, 2021 @Zielone krainy to też widzialem. Chodzi mi o wesolybudda. Czyli juz drugi przypadek gdzie wynik końcowy może zaskoczyć 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted April 7, 2021 @Dobry_Człowiek! No to prawda. Sam się zaskoczyłem, jak chodzi o moją powierzchnie uprawną, bo mam 0,32 m2, więc nic wielkiego, a mimo wszystko 300 g suchego z takiej powierzchni da się wyciągnąć. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobry_Człowiek! 1,093 Posted April 7, 2021 @Zielone krainy no ja mam prawie 0.5m2 a jedyne co to narazie 250g z sezonów. Tak patrzac na te fotorelacje to chyba przeżyce sie na autoamty bo lepiej na tym ludzie wychodzą haha. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
fxxx1337 880 Posted April 7, 2021 box 44x20x40 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted April 7, 2021 @Dobry_Człowiek! Ja też tylko sezony uprawiam. Jak nie próbowałeś to spróbuj kiedyś scroga. Na tym treningu wydaje mi się, że dochodzi do optymalnego wykorzystania każdego skrawka powierzchni uprawnej. @fxxx1337 Wygląda fajnie, ale że z tego wyjdzie po wysuszeniu 70 g to bym nie powiedział, no ale możliwe, że wyjdzie. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
fxxx1337 880 Posted April 7, 2021 @Zielone krainy Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skurrson 28 Posted April 7, 2021 @Dobry_Człowiek! mogę już zacząć podawać sama wodę czy jeszcze za wcześnie?? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted April 7, 2021 @fxxx1337 No dobra, widzę, że się można nieźle zdziwić. Sam bym nie podejrzewał, że możliwy jest taki plon z tak małej powierzchni. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites