Jump to content
Skurson

[PCBOX] White Widow / PC box - po raz pierwszy

Recommended Posts

Siemka. Panna kwitnie w najlepsze. Zastanawiam się czy nie robić już flush?? Myślę że wyjdę lepiej niż 15g. Jak to się liczyło?? Mokre minus 75%?? Tak wg ktory to może być tydzień bo według mnie około 5-6.

20210406_132503.jpg

20210406_132516.jpg

@fxxx1337 łap zdjęcia 😉

20210407_122805.jpg

20210407_122814.jpg

20210407_122821.jpg

Myślę że będzie lepiej niż 15g. Jeszcze 3 tygodnie jej zostało więc mniej niż 15 chyba nie będzie

Edited by Skurrson
Brak zdjęć

Już startuje siostra amnesia 😁😁 mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej. Może za 3 razem uda się 50-tkę z pc ściągnąć. Wiem że to raczej nierealne ale spróbuje 😉

Guest Zielone krainy

@Dobry_Człowiek! 50 g suchego z pcboxa? Słyszałem o max 30g , jakoś ciężko mi sobie wyobrazić 50 g z tak małej powierzchni uprawnej, jak pcbox.

Guest Zielone krainy

@fxxx1337 Z standardowej wielkości obudowy komputerowej czy jakieś wielkiej typu big tower? Bo te największe obudowy mają powierzchnie 0,21 m2 i wysokość 70 cm, więc z takiej to już więcej niż 50 g można wyciągnąć. Jednak ze standardowej wielkości obudowy, jaka ma 0,9 m2 to o większym wyniku niż 30 g nie słyszałem. Jak masz jakiś link, lub zdjęcie to pokaż, chętnie zobaczę.

@Dobry_Człowiek!  Pewnie mówisz o zielonym jamajczyku tam był Mars Hydro ts 1000 150 W. Masz oczywiście racje, że końcowy wynik może pozytywnie zaskoczyć.

Guest Zielone krainy

@Dobry_Człowiek!  No to prawda. Sam się zaskoczyłem, jak chodzi o moją powierzchnie uprawną, bo mam 0,32 m2, więc nic wielkiego, a mimo wszystko 300 g suchego z takiej powierzchni da się wyciągnąć.

Guest Zielone krainy

@Dobry_Człowiek!  Ja też tylko sezony uprawiam. Jak nie próbowałeś to spróbuj kiedyś scroga. Na tym treningu wydaje mi się, że dochodzi do optymalnego wykorzystania każdego skrawka powierzchni uprawnej.

@fxxx1337  Wygląda fajnie, ale że z tego wyjdzie po wysuszeniu 70 g to bym nie powiedział, no ale możliwe, że wyjdzie.

Guest Zielone krainy

@fxxx1337  No dobra, widzę, że się można nieźle zdziwić. Sam bym nie podejrzewał, że możliwy jest taki plon z tak małej powierzchni.