Gość Zielone krainy Napisano 25 Stycznia 2021 @konopny_janusz Powinien chodzić cały czas, by był stały przewiew powietrza w boxie , aby topy pleśni nie złapały przypadkiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 @Zielone krainy dobra to w piątek po robocie zacznę bo następny tydzień mam zdalnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) @konopny_janusz lepiej żeby chodził cały czas, tak to przez te 10h wilgoć ci skoczy i może pleśń wjechać. Sorry jak pisałem to nie widziałem, że już masz odp. Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Piccolo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2021 dużo jest takich "mini topków" takie coś ala popcorn gdzie wiem że chuja z tego będzie, no dobra spróbuję jednego 😄 ale piątek dopiero Btw. sezonówki Future #1 niebawem wjeżdżają Spróbuję 3 zmieścić w boxie 0,165 m^2 to będzie wyczyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 26 Stycznia 2021 @konopny_janusz tyle lat nie jarales nigdy, a teraz 5 dni wytrzymać nie możesz 😂😁? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 26 Stycznia 2021 swoje to go kusi 🤫 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) A dajcie spokój coraz gorzej jakiś remont obok muszę zostawić otwarte, a mnie nie ma przez 10 godz. 58 dzień szkoda by było. Zawinę w reklamówkę czy coś i schowam do szafki szczelnie zamkniętej, wywietrze pokój całą noc , może nikt tam nie zaglądnie. Wyrwałem koce ratunkowe, nawozy płyn helliga biorę że sobą. Rano od montuje żarówki i panel, po powrocie wszystko z powrotem jakoś się ogarnie. Myślałem żeby roślinkę wziąć do bagażnika ale ni chuja jak będzie auto na zewnątrz. Uprawa najlepiej idzie jak się siedzi na bezrobociu na chacie albo ma zdalnie całyczas Edytowane 26 Stycznia 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2021 @konopny_janusz Niezły wał cię spotkał. Współczuje, nie chciałbym przerabiać takiej przypałowej akcji u siebie. Co do transportowania rośliny to słaby pomysł , jakbyś wyniósł ją teraz na zewnątrz to doznałaby szoku z powodu ujemnej temperatury. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy jeszcze 3h wytrzymać, tylko dzisiaj taki przejebany dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz Zadbałeś o zapach, nie pachnie rośliną w mieszkaniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy okno całyczas otwarte, zapachu nie czułem, najwyżej powiem ze to kaktus albo jakąś odmiana paproci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz Jakby rozpoznali zapach to ci w paprotki nie uwierzą. Oby nie poczuli zapachu albo go nie rozpoznali. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy tu jest duża przewaga pc boxow. Kompa raczej ci nie rozkręcą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz Oni sami by ci raczej nic przy tym nie robili, ale jakby wyczuli i rozpoznali, a są przeciwnikami tego tematu to mogą to zgłosić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy mam pecha ze obok za ścianą jest wspólna łazienka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz No masz nienajlepsze warunki do uprawy, ale może się nie skapną. Na przyszłość na twoim miejscu to bym, jakoś lepiej to ogarnął, by nie robić sobie przypału. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 @Zielone krainy ale jak, szafka na klucz? Innych rozwiązań nie widzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) @konopny_janusz No to jest dobry pomysł. Szafka na klucz i do tego zamaskowany filtr węglowy, by nie czuć było zapachu. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) @Zielone krainy udało się, nikt nie odsunął książek zajebiscie. Widzę kolejny problem, roślinka nie może utrzymać równowagi przez topy, nie wiem czy ja czymś nie podeprzeć Edytowane 27 Stycznia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 27 Stycznia 2021 @konopny_janusz podeprzyj, jak roślina czuję, że się złamie pod ciężarem to ci przystopuje topy i nie będzie tak puchnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach