Farmer191 2 Napisano 9 Listopada 2019 Aha ten to automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Listopada 2019 Aaa, no to lipa. W takim razie koncz lst, poprostu niech krzak juz sobie w takiej pozycji rosnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 9 Listopada 2019 Ok dzięki za info bo nie miałem pojęcia jak dlugo to tak trzymać czyli co puścił te dwa dodatkowe I teraz to już odczekać I niech swobodnie rosnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 16 Listopada 2019 Witam roślina ma Dziś 25 dni od 3 dni widzę białe włoski czyli zaczyna kwitnąć? Do tej pory byla podlewana BIO Grow czy moge juz zmienic na canna boost czy zbyt wczesnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Listopada 2019 1 hour ago, Farmer191 said: Witam roślina ma Dziś 25 dni od 3 dni widzę białe włoski czyli zaczyna kwitnąć? Do tej pory byla podlewana BIO Grow czy moge juz zmienic na canna boost czy zbyt wczesnie Ja bym sie wsztrymal, az bedzie juz miala wyrazne topy, albo polaze jakies oznaki niedoborow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Listopada 2019 @Farmer191 poczekaj aż będzie więcej włosków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Listopada 2019 Ja bym dalej podawal nawozy na wega i cos na korzenie napewno. To jeszcze mlody plant ktory caly czas rosnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Listopada 2019 @CheMsKuN ale trzeba przyznać że ładne gęste drzewko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 16 Listopada 2019 Dzieki a ja mam wrażenie ze jakas taka mizerna jak na 25 dni trzymam ja pod cfl 300w wentylacja wszystko jest nawilżacz staram się trzymać 25stopni I 60-70% podlewam tak co 3 albo 4 dni sprawdzam po prostu jak doniczka jest lekka do podlewam woda z organicznymi bio grow jakby nie było pierwszy krzak człowiek ciągle szuka czyta co jak jaka metodę nawoz ogląda filmiki jak ludzie radzą sobie z swoimi co jeden to większa lepszą I stąd człowiek ma oczekiwania Ale to pierwsza moja więc zobaczymy na spokojnie z każdą następną będzie mam nadzieję lepiej dzieki za pomoc I rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 16 Listopada 2019 Jakby nie było ma Jeszce z 6 7 tygodni przed sobą z tego co w opisie jak ja zakończą postaram się w życiu zdjęcia z każdego tygodnia raz jeszce dzieki za rady wszystkim 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 21 Listopada 2019 Dziś mina miesiąc od wykielkowania już są małe topki I pierwsza dawka canna boost I tak do końca tylko ostatnie dwa tygodnie sama woda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Listopada 2019 @Farmer191 zobaczymy co z tego wyjdzie, oby jak najwięcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 22 Listopada 2019 @Tester niech będzie z 5 to będzie ok jak na nowicjusz z pierwszym ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 8 Grudnia 2019 Witam wszystkich jak obiecałem tak wstawiam fote mina 2 tydzień kwitnieca zostało Jeszce dwa miała sporo żółtych lisci więc zostały ścięte I ogólnie została przystrzyzona by się skupiała na topach tak mi się zdaje Ale że to pierwsza więc człowiek na błędach się uczy o to zdjecie z początku I z 2 tygodnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Grudnia 2019 @Farmer191 było nie ścinać liści, topy pobierają z nich składniki odżywcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer191 2 Napisano 8 Grudnia 2019 No to zonk Ale w sumie to wycielem te naj większe bo były duże I zaslanialy inne topy jedni tną drudzy nie następną zostawię naturze jedynie podlewanie światło I odrzywki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mishuuu 0 Napisano 30 Marca 2020 Temp. 27 stopni wilgotność 50% hps 150w odległość od rośliny 25 cm ph 6.5 wszystko git z nią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Marca 2020 @Mishuuu wilgotność bym zwiększył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mishuuu 0 Napisano 30 Marca 2020 (edytowane) Staram się obniżać gdy gleba jest zbyt mokra, ziemia z nawilżaczem jak coś, ale dzięki za info zwieksze wilgotność w pokoju Edytowane 30 Marca 2020 przez Mishuuu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 31 Marca 2020 Czy ktoś może mi polecić jakiegoś malego growboxa? Chodzi mi o gotowy zestaw żeby był kompletny i wystarczający na jedna roślinę. Proszę o link do gotowego zestawu lub linki do złożenia własnego? z góry dzięki ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach