Szym 866 Napisano 15 Marca 2021 @Versor zależy co chcesz osiągnąć, pod lampami zapewne jakość palenia będzie lepsza, wiadomo koszty też będą większe, odmiana może OG Kush dobra była @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazedP 0 Napisano 1 Kwietnia 2021 Mam mały problem z moją tygodniową dzieczynką, zauważyłem że przystopowała i nie rośnie już tak dynamicznie, jest to microgrowing w litrowej doniczce, jak narazie lałem wode z root complex od hesi stoi pod ledem 35W, jaki może być problem? listki wyglądają zdrowo a roślinka od pokazania listków nie wyciąga sie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Kwietnia 2021 @blazedP zapewne lipne warunki jej stworzyłeś, i mała doniczka nie pomaga 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazedP 0 Napisano 2 Kwietnia 2021 @Szym rzeczywiście wilgotność jest dosyć niska postaram sie ją trochę podnieść i zobaczyć czy przyniesie to jakieś efekty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkującyzielarz1998 0 Napisano 2 Kwietnia 2021 Siemanko chciałem się was spytać czy z tych roślinek będą jakieś topki 35 dzień na zdjęciu, na początku roślinki bardzo się wyciągnęły bo miały mało światła potem dołożyłem pare żarówek z domu to moja pierwsza uprawa mega amatorska auto OG KUSH i auto SUPER SKUN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Kwietnia 2021 @początkującyzielarz1998 coś powinno być ale jak sam napisałeś wyciągnięte od słabego światła są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazedP 0 Napisano 3 Kwietnia 2021 Zwiększyłem wilgotność dziewczynce i od razu ruszyla z kopyta widać że jest dużo szczęśliwsza i wypuszcza nowe listki dzięki za podpowiedź z tymi warunkami @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkującyzielarz1998 0 Napisano 6 Kwietnia 2021 Siemanko, mam mały problem wczoraj około godziny 12 w południe podlałem roślinki, około 600ml dzisiaj po powrocie z pracy o godzinie 21:30 zauważyłem że u jednej roślinki dolne liscie mocno opadły, wszystkie roślinki podlewałem tyle samo, ale tylko ta miała bardzo lekką doniczke wiec myśle że to napewno nie z przelania, podlałem ją odrazu. czy możliwe że to z przesuszenia? BARDZO BYM PROSIŁ O POMOC :0 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Kwietnia 2021 @początkującyzielarz1998 możliwe że z przesuszenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkującyzielarz1998 0 Napisano 7 Kwietnia 2021 SIemanko, jeszcze jedno pytanie ogólnie mam 8 dzien jak moje automaty kwitną i zamówiłem pk13-14 wczesniej od około 14 dnia zacząłem podlewać biohumusem co każde podlanie i do teraz też tak podlewałem i tu moje pytanie czy moge teraz na spokojnie zacząć stosować pk13-14 i czy musze do tego przestać lać biohumusa, może macie jakieś inne wskazówki, może kupić jeszcze jakiś nawóz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Kwietnia 2021 @początkującyzielarz1998 po co lejesz non stop jak liście mają dobry kolor to odpuść biohumusa Ok 13-14 jak topki się zwiększą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 7 Kwietnia 2021 Mając do dyspozycji przestrzeń 40x40x140 co najlepiej zaplanować żeby zmaksymalizować plon? 1szt fotoperiod a może 2szt? Czy może automat/automaty? I druga część pytania to jakie treningi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Kwietnia 2021 @Konto.paczkomat fotoperiod, treningi LST, fim/topping @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolleek 0 Napisano 9 Kwietnia 2021 siemano, czy to możliwe, że automaty nie rosną już w górę, bo za nisko zawieszona jest lampa CFL 250W? czy to po prostu koniec wzrostu i już tylko kwietnienie? thx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Kwietnia 2021 @bolleek jak zaczynają kwitnąć to możliwe że się zatrzymały, ale nie napisałeś czy zaczynają kwitnąć i le dni ma roślina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 10 Kwietnia 2021 Czy jak zrobilem dziurke w lisciu, z mojej winy podczas treningu lst xD to bedzie jakis przypal czy nie? Nie sa to duze dziurki, male. Mozna powiedziec, jakbym lekko naciął liscia nozyczkami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Kwietnia 2021 nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 20 Kwietnia 2021 Jakie sa konsekwencje zlamania dolnej galazki, na ktorej bylo widac ze rozwijaja sie mlode kwiatki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Git nic się nie dzieje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Kwietnia 2021 mniejszy plon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach