zielonyjamajczyk 628 Napisano 12 Listopada 2020 A więc przeniosłem się w nowy temat w fotorelacje. Dziewczyny wyszły z początkiem października z ziemi ? Odmiana auto ak sztuk 4 Oświetlenie mars hydro ts1000 / początek leciałem 2 tygodnie na hps 250. Odżywki plagron : power roots alga grow pk 13-14 alga bloom I biohumus na początku donice 11 Szafkobox 70x80x160 wentylacja 280/320 Tak to dzisiaj wygląda ? 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 12 Listopada 2020 Zajebisty las. Love it! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopada 2020 no, w końcu w fotorelacji! czekałam na to ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 12 Listopada 2020 Coś może z parę gr będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 12 Listopada 2020 (edytowane) Jak ktoś zgadnie ile gr będzie z tolerancją do 5gr , wygrywa nagrodę ! Czas na obstawianie do końca listopada. I na nagroda nie kiepska . Został mi fajny bon prezentowy. Edytowane 12 Listopada 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Listopada 2020 Strzelam 165 g suchego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 12 Listopada 2020 (edytowane) 4 krzaki strzelam 207g? PS. Jak wygram, przeznaczę nagrodę na cele charytatywne?? Edytowane 12 Listopada 2020 przez Mieszko1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 12 Listopada 2020 Tak jest taka opcja - cel charytatywny 150 zł ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 14 Listopada 2020 Elegancko to wyglada 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 14 Listopada 2020 No fucking way ! Coś pięknego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 No ładne pałki się robią. Dwie rośliny zapierdalaja jak głupie. Dwie rosną w górę ale słabo puchną. Ale to obstawiam z racji że są z tyłu. Teraz poszły na przód i wentylację zwiększyłem dla lepszego dotlenienia. Niestety to już prawie max jaki mogę im dać z racji wysokości Boksa 160. @Edi800 @Tomaszszym dziękuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk Jest na co popatrzeć, ja jeszcze sobie trochę poczekam, jak będę u siebie miał takie pałki. Ile te rośliny na obecny moment mają ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Listopada 2020 Masz samego marsa tam czy tego hps-a dorzuciłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 @Farmerka hps wrócił do growshopu. Miałem z nim straszne przygody. Dali mi zasilacz cyfrowy który pomimo parametrów podanych przez producenta , nie współgrał z nim. I w sumie 3 razy mi go wymieniali, ale jak już się wkurzyłem i poszła awantura to dostałem w zamian Marsa ts1000 z śmieszną dopłatą. Więc tylko na nim jadę. @Zielone krainy 44 -45 gdzieś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Listopada 2020 168g Nagrodę przeznaczę na dom mojego dziecka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 Obstawiacie po 40 z krzaka , hmm nieźle nieźle. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Listopada 2020 156g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychuNBW 47 Napisano 14 Listopada 2020 @Farmerka 20 g. Ja tak obstawiam. A tak na poważnie jeszcze za wcześnie żeby co kolwiek stwierdzić, w ruletkę sobie można grać ale na,. Com @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) @krzychuNBW to tylko zabawa ? z nagrodami na szczytny cel. I z 20 gr będę się cieszył ? Edytowane 14 Listopada 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach