Gość Zielone krainy Napisano 21 Grudnia 2020 @Przemol8521 Ładnie puchną . Jesteś 4 dni bliżej celu niż ja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 21 Grudnia 2020 @Zielone krainy dzięki ale one są po mega przejściach przez ten biobizz ale juz wszystko w normie podejrzewam ze były by bardziej spuchnięte gdyby nie ten biobizz i informacje o nim malo kto wiedział o co biega jednak @Mieszko1 mega pomogl ! beda zbiory! @Zielone krainy hmm mylisz sie 😀 moje rosliny maja ten wiek od wyjścia z ziemia weg+flo 🙂 mam szybkie odmiany które mają 5-7 tyg kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Grudnia 2020 @Przemol8521 Nie patrząc na liście to dobrze wyglądają, a jeszcze spuchną. Myślę, że finalnie stratny nie będziesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 21 Grudnia 2020 @Zielone krainy 2-3 tyg i kosa zobacze po trichomach z reszta na sylwestra i tak musze cos skosić 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Grudnia 2020 @Przemol8521 Ładnie lecą, jak to 54 dniowe rośliny. Moje najstarsze mają już 79 dni i jeszcze końca nie widać. Koniec pewnie będzie u mnie w dniu 105-piątym. No ale mamy inne rośliny, więc nie ma czego porównywać. Jaki chcesz mieć kolor trichomów przy ścince? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 22 Grudnia 2020 Myślę ze jak będzie 30% bursztyn bede kosił @Zielone krainy chodz w styczniu mam przeprowadzkę i nie wiem czy mogę je tak przenosić więc czas pokaże 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Grudnia 2020 @Przemol8521 No raczej bym nie polecał ci przenoszenia całych roślin, bo to przypałowo brzmi, jak ktoś by wywąchał temat to mógłbyś mieć problemy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 22 Grudnia 2020 Nie mieszkam w Polsce akurat tutaj mniejszy przypał ale jakoś na połowie stycznia musze sie przenieść nie wiem czy panny dojdą bo jeśli nie to będę musiał je przetransportować jakoś w doniczkach i jakis workach 😆 ew do końca stycznia mogę jakoś je potrzymać potem przenieść same topy do suszenia 😁 musze to jakoś rozkminic🙂 @Zielone krainy ale tak jak mowie będę musiał je trzymać tyle czasu ile sie da ew pozniej transport topów do suszenia mi zostanie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Grudnia 2020 @Przemol8521 Same topy przetransportować to nie problem, gorzej z całymi roślinami, ale jak mieszkasz w miejscu, gdzie przypału się bać nie musisz, to jak masz konieczność to je przenieś. Nie wiem tylko, jak z temperaturami tam, gdzie mieszkasz, jak bardzo niskie to może się to odbić na plantach, jakie doznają szoku temperaturowego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 25 Grudnia 2020 @Zielone krainy dam rade dociągnąć je do końca:) w tym miejscu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Grudnia 2020 @Przemol8521 To dobrze, bo szkoda byłoby, aby pod sam koniec coś poszło nie tak, jak powinno i cały poświęcony czas i trud włożony w uprawę szlak trafił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 30 Grudnia 2020 Zaczyna się 😉 ile jeszcze zostalo jak myślicie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 30 Grudnia 2020 Wygladaja smakowicie...az zgłodniałem;) Dobra robota@Przemol8521 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 30 Grudnia 2020 @Cieniu dzięki 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) @Przemol8521 To ile czasu zostało do ścinki zależy w dużej mierze od tego czego oczekujesz po paleniu, jak chcesz energetyka to nie wiele zostało ci do ścinki, a jak chcesz kanapowca to musisz poczekać do momentu, jak trichomy zaczną nabierać barwy bursztynu, a to trochę jeszcze potrwa. Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Grudnia 2020 Wchodzą @Przemol8521 w bursztyn jak widzę. Więc ja bym ścinał przy 30% to jakieś 3-6 dni. Ale jak mocniejszo kanapowe to i dłużej 7-10. Piękne są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 30 Grudnia 2020 @Zielone krainy 30-40% bedzie i robie kose @zielonyjamajczyk No wchodzą powoli poczekam na jakies 30% max 40% i bede kosil szczerze dzis ostatni raz podaje nawozy przy podlaniu i za 4 dni flusch wiec moze i wyjdzie z 8-10 dni jakie będą takie będą 😄 ale ladnie ida @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Ja bym obstawiał, że zajmie to dłużej, ale skoro tak mówisz to pewnie masz racje, bo masz w tej materii większe doświadczenie ode mnie. Pewnie się będziesz orientował , czy duża byłaby różnica w mocy i efektach działania zioła, jakby porównać ze sobą roślinę, jaka miała przy ścince między 30 -40% bursztynu, a rośliną, jaka uzyskałaby 80 % bursztynu przy ścince? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Grudnia 2020 @Zielone krainy będę miał 3 różne ścinki, każda z innym bursztynem. Myślę że się porówna. Będę to sprawdzał. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 31 Grudnia 2020 Nie wiem który to dzien bo juz nie liczę ale wygląda to tak 😀 2 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach