Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) @Groovebusters miło mi, że o mnie myślisz ? jednak walczę ze sobą by się już nie udzielać. Fajnie by było mieć zamkniętą grupę albo discord kilku osób, które się dogadują i faktycznie chcą wymieniać się doświadczeniami na temat konopii i nie tylko. Nie chodzi o szukanie przyjaciół tylko o merytoryczne i nie tylko rozmowy. Jest tu kilka fajnych osób dla których tu jeszcze jestem ale chyba już nie długo. Ludzie w większości nie chcą się uczyć tylko chcą by za nich zrobić wszystko. Teraz to takie chuj wie co. Wchodzi jeden gówniak z drugim i robią oborę. Pewnie z domu to wynieśli. Niektórzy łapią się na troli i nawet im merytorycznie odpowiadają, a trolem jestem ja więc widzę innych na 183mile ? Za ten post zaraz wleci kciuk w dół albo fakolec bo misiaczek elo się do moich postów też doczepił. Nie daje faka bo go Tester upomniał to kciuki w dół wali ? A więc droga @Groovebusters jak widzisz, nie chce mi się tu być i odpowiadać, wolę zdobywać wiedzę jak do tej pory czyli z książek, internetu i praktyki ? A pomysłów takich nie lubię, tak samo jak ludzkiej głupoty. Projekt gość ma ciekawy i mam nadzieję, że z tymi świeczkami to napisał bez przemyślenia ale się otrząsnął i zdał sobie sprawę z głupoty swojej myśli ? Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik Chyba nic prostrzego. Umawiacie się z osobami podobnie myślącymi do was i piszecie tylko z nimi, a innych omijacie, jak wam ich wypowiedzi nie pasują, bo nie są według was merytoryczne, mądre i uznajecie je za bezwartościowe. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik można klub stworzyć i w klubie mogą być określone osoby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 @Zielone krainy nie do końca zrozumiałeś moją myśl. Ludzie piszą prywatne wiadomości bo często wydają się wprowadzani w błąd lub wyśmiewani. Dla mnie każda mniej czy bardziej sensowna odpowiedź jest dobra ponieważ ją przemyśle, poczytam i wyciągnę wniosek, zamiast łapać to za pewnik. Z tą zamknięta grupą to faktycznie trochę po koleżeńsku ale nie tak by innym nie pomagać na forum tylko żeby rozwijać zainteresowania konkretnie i merytorycznie, by nie wchodziły jakieś gowniaki z kompleksami albo szpicle. Ja to piszę ale jestem pewien, że jest kilka osób co też tak myśli. Wystarczy zobaczyć jak udzielali się niektórzy kiedyś, a jak teraz. Pisze się o nich jako o znawcach bo faktycznie się znają ale czy się udzielają? I dlaczego nie? Bo się poprostu nie chce przenikać przez syf. @Szym są kluby i każdy może do nich wejść 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik ale można też ustawić że nie każdy wejdzie z tego co się orientuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 To nie tak że nie chce ty być bo mam tu fun i prawie wszystkich lubię, mnie nie da się obrazić czy zdenerwować, a już zwłaszcza przez internet. Piszę jaka jest faktyczna sytuacja. A teraz kończę bo to relacja z uprawy, a nie luźne pierdolety ? Sorry Wielebny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 Wszakże mysle ze kanal na disco powinnismy miec. Prywatny czy nie - pomysl dobry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Grudnia 2020 Można klub zamknięty stworzyć że aby pisać trzeba być zaakceptowanym przez admina, zaraz to zrobię 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik Mi chodziło jedynie o to, że jak chcesz mieć zamknięty krąg osób, jakie ci odpowiadają to możesz go bez problemu stworzyć, wystarczy się ze sobą umówić . Gromadzisz wokół siebie dane grono rozmówców, jacy ci odpowiadają i to z nimi głównie się komunikujesz, pytasz o rady , a resztę osób olewasz, lub traktujesz z przymrużeniem oka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 Forum tematyczne, nie dyskusyjne. Są ludzie, którzy robiąc coś chcą to robić dobrze, nie tylko w temacie uprawy konopii, a nie lizać się po jajkach jak to "pięknie" określiłeś kolego (że tak żartuję) @elo420 . Ty masz na celu leczyć kompleksy więc to nie miejsce dla Ciebie ale i tak to do Ciebie nie dotrze więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą. Daj mi faka zamiast serduszka bo takie zabawy by robić coś na przekór są żałosne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik @Zielone krainy https://marihuanaforum.pl/clubs/ tam jest Elite Klub jak chcecie to dołączcie i dajcie innym znać kogo tam chcecie, ja muszę zaakceptować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Grudnia 2020 niby sytuacja ogarnięta, wkład do znicza wlozony??? ale plus że 10stopni podnioslem obecnie jest 18 a było 6 wiec. Co do ryzyka to niby jest ale w boksie nie ma sie jak zająć ogień, chyba że ziemia się zapali, a druga sprawa że świeczki gasną jeśli się przewrócą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 6 Grudnia 2020 @WielebnyMerry generator co2 przy okazji masz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @Tester Mi tam odpowiada każdy tutaj obecny człowiek. Nie szukam ścisłego grona ekspertów, elity, w jakiej bym zaznał samych mądrych porad i samych merytorycznych odpowiedzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 6 Grudnia 2020 @Zielone krainy mam dokładnie to samo??@WielebnyMerry Znicza to chyba jeszcze w boxie nie grali ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik proszę tak nie smęcić i nie narzekać! przecież można omijać chłam i cieszyć się z takich postów, które są wartościowe trochę dystansu! a przywołałam Cię ironicznie, chodziło o ten pomysł Wielebnego - nie, że miał Ci się podobać, nie o to chodziło - miałeś się zaśmiać pod nosem ? @Zielone krainy ładnie wszystko podsumował @WielebnyMerry naprawdę znicz podniósł tak temperaturę? nie boisz się, że coś się stanie? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Grudnia 2020 @Groovebusters pomysł wielebnego na samą roślinę mi się podoba, zawsze pochwalam kreatywność i próbowanie czegoś nowego zwłaszcza, że pamiętam jego wcześniejszą uprawę tym bardziej cieszy mnie, że od razu takie coś zrobił. A i ja też czegoś nowego się dowiedziałem. Pomysł ze zniczem średnio ale jak coś jest głupie i działa, to nie jest głupie ? A narzekał będę bo lubię ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Grudnia 2020 Mijają 2 dni od postawienia grzałki z parafiny i normalnie jest efekt bynajmniej cieplny, można powiedzieć że na dworze 0- -2 A w boksie w szopkie 18,5. Ale wiadomo PARAFINA no i darmowe co2 dla fotosyntezy, hmm ciekawe zobaczymy na kolejnym grow ale tym razem już mam swój wariacji plan" TEGO JESZCZE NIE BYLO" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 8 Grudnia 2020 @WielebnyMerry podziel się swoim planem 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Grudnia 2020 Śledź do końca FR to się dowiesz w swoim czasie, będę oryginalny wiec nie zdradzę od razu. @Farmerka może się domyślać bo to ona mi pomysł dała na T-P z czego jestem zachwycony mam 18 szczytów ktore kwitną plus szczyt i 2 odrosty które są nie powiązane. Z jednego odrosty jak będę miał 1g1tgo mnie ucieszy a może być zawsze lepiej lub GORZEJ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach