Tester 1,408 Napisano 5 Grudnia 2020 @WielebnyMerry to gdzie go trzymasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 5 Grudnia 2020 @WielebnyMerry z 6 stopni chyba nic nie zrobisz jak ogrzewanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Grudnia 2020 @WielebnyMerry to gdzie ty masz boxa? Inaczej podnieść temp sie nie da, trzeba grzać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Grudnia 2020 Ja pier...., ociepla dziś boska może trochę to da, ew zainwestuje w nagrzewnice na aku zawsze baterie w robocie naśladuje, a taka coś drogie chyba nie jest. Zawsze pod górkę, to może być powód takiego kwitnienia za niska temp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Grudnia 2020 @elo420 nie wbijaj faków w farmerkę bo będę musiał zainterweniować, nie ma podstaw na faki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Grudnia 2020 Co myślicie na dojrzewanie wnętrza świadkami, przy okazji było by produkowane CO2? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Grudnia 2020 @WielebnyMerry że co ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Grudnia 2020 @WielebnyMerry świadkowie to do drzwi pukają a nie do boksów ? chociaz kto wie?! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 2 godziny temu, WielebnyMerry napisał: Co myślicie na dojrzewanie wnętrza świadkami, przy okazji było by produkowane CO2? Dogrzewanie wnętrza światłami? Czy przekręciłem przekrecenie?:)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 6 Grudnia 2020 Świeczkami chyba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 6 Grudnia 2020 Otwarty ogien w grow roomie nie brzmi jak dobry pomysl. Ale kiedys widzialem jak zrobic ogrzewacz z porcelanowych dolniczek i tealighterow. Moze cos takiego by pomoglo. Jednak otwarty ogien nie wskazany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi800 29 Napisano 6 Grudnia 2020 A spalająca się parafina nie zaszkodzi roślinie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @WielebnyMerry Grilla im tam jeszcze rozpal, kiełbasek sobie pojedzą to ci dadzą większy plon. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2020 Ja zrozumiałam ogrzewanie świadkami, że wziął by świadków ze swojej sądowej sprawy i ich tam zamknął (i jeszcze będzie produkcja co2) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @Groovebusters Napisał świadkowie, ale chodziło mu pewnie o świeczki :D Choć to tez ciekawy pomysł, że chciał spalić na stosie w swoim boxie świadków, ale plan niezły w końcu jebać konfidentów, co nie?:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Grudnia 2020 PRZEPRASZAM WSZYSTKICH. W pośpiechu pisałem, owszem chodziło mi o ogrzewanie świeczkami. Nie mam na razie innego pomysłu bo nagrzewnice wpierw.... pradu za dużo a ja i tak mam spory wzrost pradu przez tego HPSa. Może macie jakieś inne pomysły.???? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Grudnia 2020 @Bimbrownik wołam Cię, Ty lubisz takie pomysły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 (edytowane) @WielebnyMerry Tak poważnie to żadnego ognia nie wkładaj do boxa, bo raz, że istnieje ryzyko , że od ognia się coś zajmie, a po za tym w procesie spalania wytwarza się dym , chcesz swoje rośliny wędzić w tym boksie ?:D Jak już chcesz podnieść temperaturę to idź w coś, co się nie pali, wziąłbym kabel grzewczy , jaki jest używany w terrarystyce. Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Grudnia 2020 Kilka zniczy , bezpieczne będą . Niektóre nawet molodyjke zagrają. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 6 Grudnia 2020 @WielebnyMerryŚwieczki w boxie? Czarno to widzę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach