Aron 125 Napisano 20 Września 2020 Te liście zdychają. Obrywaj je. Te z niższych rzędów też, żeby przekierowały energię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 20 Września 2020 @Aron Ja obrywam jak roślina z nich wyssie wszystko to dla niej zasób pierwiastków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Września 2020 2 godziny temu, glodek18 napisał: Ja obrywam jak roślina z nich wyssie wszystko to dla niej zasób pierwiastków zgadza się a jak za szybko żółkną to azotu daj im @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 20 Września 2020 O 20 minut temu, Szym napisał: zgadza się a jak za szybko żółkną to azotu daj im Ogólnie nawozr try pack Biobizz ale lata nauki przede mną żeby wiedzieć o co chodzi :) .Nie daje tyle co w tabelce bo wydaje mi się że tabelka jest dla dużych sezonowek nie dla auto i daje mniej .Ale zauważyłem że Gorilla potrzebuje znacznie więcej niż Royal dwarf proste jest dużo większa więc więcej potrzebuje.Ale chyba lepiej dać za mało niż dowalić ja bogato i zjarac planta pozdro Poza tym dalej gorąco tutaj mam po 30 stopni ja zewnątrz i szybko tracą wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Września 2020 No nie wiem... Ja czytałem, żeby obrywać toto, to topy będą lepsze. A pierwiastki to ciągnie przecież z gleby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 20 Września 2020 Opinii jest dużo jedni tak drudzy tak .Ale skoro zjadają liście to czasem nie mają tego w glebie tyle ile im trzeba .Ja liście usuwam jak jest praktycznie suchy .Do kiedy jest w nim coś wody to zawsze w razie suszy albo albo jak za mało dam nawozu ,roślina wybierze te liście do zjedzenia z których ma najmniej pożytku niech sama decyduje .Jakby nie brak miejsca chciałbym pouprawiac krzaczki bez treningu bez LST ale nie mam placu . Jak zasadzę pelnosezobowke to będę robił jak Polisz Farmer taki ostry trening bo nie mam wyjścia . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 21 Września 2020 On 9/20/2020 at 3:21 PM, glodek18 said: @glodek18 aż tak ? Ale to mało wyjdzie z krzaka chyba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 21 Września 2020 @Totoro Zobacz na początku jakiego mam boksa.Lampa przy samym suficie odejmij doniczkę i niewiele wysokości zostaje na roślinę Teraz mam rozkminke czy karłowi który jest w 9 tygodniu życia dodać jeszcze Top Max i Bio bloom po raz ostatni czy dać mu spokój już do końca ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Września 2020 @glodek18 możesz dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 28 Września 2020 RD dzień 73 i RG dzień 51 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 5 Października 2020 Royal Dwarf dzień 80 I Royal Gorilla dzień 58 .Royal dwarf zrobił mi się jakiś fioletowy a z koleji Royal Gorilla ma część liści dziwnego koloru czy to niedobór potasu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Października 2020 @glodek18 piękny ten karzełek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 5 Października 2020 @Groovebusters Dzięki .Karzełek już niedługo pod kosę .Odmiana idealna do małych boksów i pc boksów .Niski a topy fajnie puchna .Gorilla tak samo trenowana a dwa razy wyższa . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Października 2020 @glodek18 azotu można dać trochę, ph dobre ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 6 Października 2020 @Tester Nom niestety nie sprawdzam PH wiem że woda która leje ma 6 i czasem sypne dolomitu .Dodam wszystko z try pack Biobizz na dniach .Nawozy pewnie obniżyły PH więc może powinienem wodę o PH 7 zapodać bez sprawdzania to tak jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 6 Października 2020 Idealny, ale niestety cuchnie. Gdyby nie to, to zdecydowanie nr 1 dla poczatkujacych, nieprzygotowanych growerow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 6 Października 2020 @Aron Ale każdy dobry materiał musi dobrze pachnieć ,zawsze każdy ziollko wąchał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Października 2020 Ale Ci kobieta spuchła, kłamiesz mocno ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 6 Października 2020 @WielebnyMerry Lepiej jak jest więcej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Października 2020 9 godzin temu, WielebnyMerry napisał: Ale Ci kobieta spuchła, kłamiesz mocno ?? Miało być klepiesz? A no prawda lepiej więcej jak za malo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach