Gość Napisano 8 Października 2020 @Mieszko1 jakieś 2 tygodnie trzymałem w słoikach może trochę więcej dopiero później popakowalem i palonko pierwsza klasa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosemantusz 2 Napisano 13 Października 2020 no i jak tam sytuacja Panie Kolego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Października 2020 @kosemantusz dzisiaj to nawet do boxa nie zaglądałem. Ale roślinka blisko kosy bo po tych przejściach co miała już za wile nie spuchnie. Trichomy mleczne. Nie chcę mi się już roślinami zajmować bo robie przerwę na jakiś czas ale parę g z niej będzie na spróbowanie. Za parę dni jak będzie kosą wstawię zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 13 Października 2020 @Seba691 dobry plantator nie może odpuszczać ? następny temat pociągniesz od początku do końca i będzie zapas na długo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2020 @zielonyjamajczyk już mam spory zapas z poprzednich krzaków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2020 Dzień 73. Roslina poszła pod kosę. Po ścięciu plukanka pod wodą z preparatów na przędziorki oraz z wcześniejszych wywarów z czosnku. Wytrymowana i idzie na tydzień do wody destylowanej codziennie będę zmieniał wodę lub 2 razy dziennie w zależności od syfu jaki wypłynie. Nawożenie zakończyłem jakieś tydzień temu. Kilka topów wyszło i sporo drobnizny i listków które po prostu wysuszę w sitku. Za tydzień wyjmę z wody a za jakieś 2 tygodnie może trochę więcej ważenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2020 @Seba691 jak na te wszyskie przygody jest bardzo spoko smacznego! dobra decyzja z tym water curringiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 14 Października 2020 Ładnie, pewnie 20g spokojnie wyjdzie wiec można powiedzieć że koło 37-40g byś miał z pc boxa przy tej odmianie, jest to bardzo doby wynik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 14 Października 2020 No to koniec przygody. Smacznego ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2020 Gluty wyjęte z wody i od cisnąłem wodę papierowymi ręcznikami to się mega skurczyły. Teraz leżą na papierowym ręczniku przy kaloryferze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Października 2020 @Seba691 co ty robiłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2020 @Szym Walter curring @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Października 2020 Jak odciskales mocno to bardzo zbite będą. Fajnie Ci wyszedł ten mały krzaczek w pc boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2020 Haha masakra ze 6g wyszło z tego wszystkiego. Ale zato palonko kozackie... Jest mega energetyczne i bardzo poprawia nastrój. Myślę że zdecyduje się jeszcze na tą odmianę. Następnym razem w normalnych warunkach będzie lepiej ale fajnie że jest co spróbować bo krzak miałem wywalać. Kończę na jakiś czas swoje przygody z uprawa jak nie na stałe. Cały sprzęt już złożony. PC boxa mogę sprzedać. @Tester można przenieść do zakończonych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Października 2020 @Seba691 Przykre że kończysz ? no ale mam nadzieję że na forum pozostaniesz i będziesz co nieco podpowiadał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2020 @zielonyjamajczyk muszę kończyć bo mam bana od żony na sadzenie. Na wiosnę będę składał petycję o cofnięcie zakazu ale zobaczymy. ?? Mam jeszcze na stanie kupę nasion i sprzęt do uprawy za jakieś 1000€ więc fajnie by było jeszcze odpalić parę razy boxa. W pc boxa już się nie będę bawił tylko do dużego namiotu po 4 lub 6 krzaków jak coś. A na forum od czasu do czasu na pewno wpadnę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 23 Października 2020 @Seba691 co Ci powiem, jesteś chujem?? i to dobrym. Szkoda, ale niekoncz na zawsze, fajnie się oglądało twoje relacje.?????? widzę Cię po nowym roku!? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosemantusz 2 Napisano 25 Października 2020 ziomus i tak wielki szacun za to co zrobiles , zycie ci duzo zdrowka i wszystkiego dobrego, pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 pc boxy sa nieoplacalne, zadko kiedy z takiego grow wychodzi sensowna jakosc i ilosc palenia. Jednak rozumiem ze ludzie decyduja sie na grow w pc boxie, taka uprawa jest poprostu malo pracochlonna i nawet dla laika prosta do ogarniecia. Tak czy siak masz swoje ziolo z ktorego jestes zadowolony, i tylko to sie liczy, dlatego to wlasnie robimy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach