Tester 1,407 Napisano 15 Czerwca 2020 @Konto.paczkomat no można jeśli popkorn cię nie interesuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Listopada 2020 LST na patencie. Zauważyłem, że wielu początkujących ma problemy z pierwszym LST i boją się, że złamią łodygę dlatego wymyśliłem taki patent na to pierwsze wyginanie. Nigdy nie widziałem takiej metody i myślę, że komuś może się przydać. Mają 10 dni. Przesadzam do docelowych donic, blokuję łodygi drutem i obficie podlewam W małych doniczkach położonych na boku rośliny same wygięły się w stronę światła 4 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopada 2020 Może ktoś skorzysta aczkolwiek lepiej od początku uczyć się normalnie robić treningi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Listopada 2020 @Bimbrownik gratki za pomysłowość, tylko to trochę za dużo zachodu, jak dla mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Listopada 2020 @doominik niby tak ale jak ktoś w małych doniczkach lubi zaczynać to tylko przykleić coś by się ziemia nie wysypała i tyle. Zresztą to było z nudów zrobione ? Ja nie mam problemu z LST bo robię z wyczuciem ale jak ktoś się boi to może spróbować tak 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 18 Listopada 2020 13 minut temu, Bimbrownik napisał: @doominik niby tak ale jak ktoś w małych doniczkach lubi zaczynać to tylko przykleić coś by się ziemia nie wysypała i tyle. Zresztą to było z nudów zrobione ? Ja nie mam problemu z LST bo robię z wyczuciem ale jak ktoś się boi to może spróbować tak Czyżby tip pot Cie zainspirował? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Listopada 2020 @Cieniu szczerze to nic mnie nie inspirowało. Pierwszy raz sadzę w małych i tylko dlatego, że miałem resztę Light, a chciałem w Growmix robić. Pomyślałem, że jak już są w małych to spróbuję je na bok położyć i zobaczyć jak wyjdzie. Myślę, że całkiem spoko wyszło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 18 Listopada 2020 Generalnie pomysl fajny -zolwik za to. ja od siebie bym dodał zeby ta dolniczke w poziomie obrócić kilka razy na boki - moje wyobrażenie mi podpowiada ze roślina niejako zatoczy kolo nad medium @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Listopada 2020 @Bimbrownik ja uważam to za bardzo spoko pomysł. I brawo bo takie posty coś wnoszą do forum. A takie ciekawostki zostaną na długo dla tych co szukają - szkoda tylko że tak ich mało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Listopada 2020 @Cieniu wtedy trzeba by było ją przywiązywać za każdym razem przy obrocie bo inaczej poprostu zmieni kierunek, odegnie się. Musiała by zdrewnieć żeby została w danej pozycji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 18 Listopada 2020 8 minut temu, Bimbrownik napisał: @Cieniu wtedy trzeba by było ją przywiązywać za każdym razem przy obrocie bo inaczej poprostu zmieni kierunek, odegnie się. nawet jeśli - to fajnie mogła by otoczyć dolniczke horyzontalnie, a po flipie FRU wszystko do góry. ciekawe. bardzo ciekawe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Listopada 2020 Teraz tak myślę, że światło można było wyżej zawiesić by się lekko wyciągnęły. Wtedy w docelowej donicy odrosty miały by łatwiej do światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 W dniu 18/11/2020 o 18:30, Bimbrownik napisał: LST na patencie. Zauważyłem, że wielu początkujących ma problemy z pierwszym LST i boją się, że złamią łodygę dlatego wymyśliłem taki patent na to pierwsze wyginanie. Nigdy nie widziałem takiej metody i myślę, że komuś może się przydać. Mają 10 dni. Przesadzam do docelowych donic, blokuję łodygi drutem i obficie podlewam W małych doniczkach położonych na boku rośliny same wygięły się w stronę światła Uprawiam juz ponad 20 lat i pierwszy raz widze taki patent. Brawo za nieszablonowy sposob myslenia, podoba mi sie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Marca 2021 Git czy coś do poprawy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 23 Marca 2021 @fxxx1337 szczyt jeszcze złapać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Marca 2021 nie ma jak złapać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 6 Kwietnia 2021 Wszystko w porządku? Sporo tych odrostów ma. Niczym Sativa. A to bananek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Kwietnia 2021 @Aron taka mała trochę i nie wstawiaj tej konfitury nazwy thc bo mnie aż świerzbi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 6 Kwietnia 2021 @Szym Z THC zamawiałem parę razy. Dla mnie legit sklep. "Mała" ma 3 tyg. I w sumie dobrze, że mała, bo nie chciałem dużej roślinki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Kwietnia 2021 to mało wiesz, co do rośliny podlewaj wodą na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach