Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 @Bimbrownik A wez nie kłam, okej? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Czerwca 2020 @Farmerka no cooo, są różne potrzeby. Nowe Moto bym sobie kupił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 @Bimbrownik właśnie o tym pisze, nie jesteś potrzebujący ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Czerwca 2020 @Farmerka jestem i to bardzo. Mam chore rośliny. Mają braki pomimo okazywania im uczuć- jakkolwiek to brzmi z mojej strony ? To jak? U Ciebie czy u mnie? Hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 @Bimbrownik A mam mówić do Ciebie tato??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Czerwca 2020 Żarty żarty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 Szkoda ? Dobra, żarty ? nie jest mi szkoda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Czerwca 2020 @Farmerka kurde i mam wyrzuty, że Cię zasmuciłem ? ehh... rób kawę, zaraz będę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 Haha jesteś taki trochę niezdecydowany ? ustaw się w kolejce, nie zapomnij przynieść cv, plus 2 zdj ?? Nie chce dostać opieprz od władzy, za zaśmiecanie, więc już mnie nie zagaduj??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Czerwca 2020 @Farmerka nie mam zdjęć, nie robię sobie. Dobra, daj znać jak będzie mój numerek to przyjdę ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Czerwca 2020 @Farmerka Miło ale niestety nie da rady wymieniać miejscami zamieszkania bo z checiom bym wydzierzawil lampa za wychodowany % plonu. Miło że wspieranie duchowo!@Bimbrownik no niestety od marca na dupie siedzę, śmieszne ale jutro ruszam quper a fundusz ciężko określić, bo uprawa w tajemnicy przed żonką. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Czerwca 2020 @Obcyk19 no cóż, bywa i tak. Grunt to się nie poddawać. @Farmerka wiec zostaje nam tylko Vegas ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 Przed żoną mieć takie tajemnice, kobiety tego nie lubią ? @Bimbrownik widzimy się na lotnisku?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Czerwca 2020 @Farmerka a Ty co byś zrobiła gdyby mąż chciał prawo naginać dla niepotrzebnych dla Ciebie powodów. W sumie może by jakoś katastrofalnie nie zareagowała, ale wolę nie zaczynać, Co do mojej od dupy strony jak starczy kasy to kupię cały boks z osprzętem za 1300zeta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Czerwca 2020 Uprawa konopii w Polsce postrzegana jako naginanie prawa... Może kiedyś dożyjemy takich czasów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Czerwca 2020 @Obcyk19 gdybym miała męża, a on by chcial coś zrobić co mi się nie podoba, to raczej bym męża już nie miała ?? po co się ukrywać, bo komuś coś się nie podoba, mam nadzieję że mi kiedyś tak nie odwali żebym musiała ukrywać coś przed kimś bliskim ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Czerwca 2020 (edytowane) @Bimbrownik oj delikatnie to ujołem . Nasiona WR są twarde czy co WW już pcha się do doniczek a ruskie nic ktoś tak miał? Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Obcyk19 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 17 Czerwca 2020 5 minut temu, Obcyk19 napisał: Nasiona WR są twarde czy co WW już pcha się do doniczek a ruskie nic ktoś tak miał? a ile się kiełkują ?@Obcyk19 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Czerwca 2020 Od wczoraj punk 13, chyba że WW takie zwinne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Czerwca 2020 https://www.progrower.eu/pl/zestawy-oswietleniowe-cfl/2680-zestaw-oswietleniowy-cfl-65w-na-wzrost.html?gclid=CjwKCAjw_qb3BRAVEiwAvwq6VvQgnhRTHaX1rcyjBcEKX506AvJe_aEQNPxckMLOxuQ6p48SnbBq2BoC96kQAvD_BwE Takie coś znalazłem, tylko że kupił bym mocniejszą żarówkę chyba że znajdę taki zestaw że zawierać będzie 125-150W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach