Cieniu 173 Napisano 29 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Aron napisał: Mało urodziwe te krzaki. Ale cóż... to nie konkurs piękności ? Ty gościu u mnie też pisałeś że małe krzaki, A Twoje ostatnio nie były nadzywaczjne z tego co pamietam:)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Sierpnia 2020 @Cieniu Jeżeli chodzi o ich genetyczną wielkość to było ok. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Sierpnia 2020 @Aron z jakiegoś powodu jesteś na tyle pretensjonalny, że mam ochotę czasami... nieważne xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) @Aron jeśli chodzi o bonsai to jest wytłumaczone dlaczego wyglądają tak, że tobie sie nie podobają ? ale jeśli potrafisz lepiej, pokaż. Jeśli chodzi o reszte krzakow, no cóż, sorry że cie rozczarowałam?? @EneDue no musze kliknąć followa na twojej relacji bo chciałabym być na bieżąco? zastanawiałam się też gdzie jest @Wentyl bo chce zobaczyć kolejny mainlining w jego wykonaniu?♀️ Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez Farmerka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Sierpnia 2020 @Farmerka podbijam pytanie o Wentyla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Sierpnia 2020 Może już mu uszło powietrze i jest popsutym wentylem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 29 Sierpnia 2020 Spokojnie niedługo się odezwie, pewnie ma jakieś problemy z wentylacją Albo się obraził na @Groovebusters za tą wojnę o pazurki xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 30 Sierpnia 2020 Bardziej sądzę że inne sprawy go zrzerają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Sierpnia 2020 Wentyl to cham, dla mnie on może tu nie wpadac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) @Aron ? ? Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Sierpnia 2020 @Groovebusters Niestety u mnie typ nie zaplusował w ogóle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 30 Sierpnia 2020 @Aron , a Ja?? ???? Luzik @Aron każdy ma prawo do lubienia lub nie, ja na szczęście jestem osobą neutralna i przetwarzającą dane, a nie się obrazajacą?????? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 30 Sierpnia 2020 Nie zaplusował? napewno ludzie są tutaj po to żeby plusy od Arona zbierać? ile ja mam plusów z tych minusów za krzaki? ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Sierpnia 2020 @Farmerka pjona ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 30 Sierpnia 2020 Ja mam wrażenie że niektórzy na tym forum wsiedli na nie tego konceptualnego konia co trzeba i traktują to forum jak miejsce zdobywania przyjaciół 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 31 Sierpnia 2020 14 godzin temu, Farmerka napisał: Nie zaplusował? napewno ludzie są tutaj po to żeby plusy od Arona zbierać? ile ja mam plusów z tych minusów za krzaki? ?? "Nie zaplusował" to eufemistyczne określenie ? Ale tłumaczył się nie będę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Września 2020 Kolejny update. Bonsai idą ładnie, są dwie na stanie. Ale wrzuce do wody dzisiaj kolejne dwie pestki, plus wjedzie do boxa nie konopia, ale fajny kwiatek Adenium, na którym poćwiczę sobie korzenie. ? czekam na sadzonke. Reweg na Early Maroc idzie co raz lepiej, ale trwa to dlugo, nie polecam ? Czekam na melase, podleje rosliny nim. Ktoś jakies pomysły jak sprowadzić kwitnącego na 18/6 sezona do wega? No i zaczęłam odsłaniać Police boxa, widzę że korzenie ładnie sobie rosną? Early Maroc na rewegu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 3 Września 2020 @Farmerka ktoś pisać u mnie na poście że po prostu z 12/12 przełączasz na 18/6 i ponoć dalej rosnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 3 Września 2020 @WielebnyMerry no ale to jest sezon, on zaczął kwitnac na 18/6 co jest praktycznie niemożliwe. Kwitnie jak automat. @WielebnyMerry a to że z 12/12 przełączam na 18/6 i robi rewega to ja wiem bo przecież wyżej pokazalam że mam jednego krzaka tak zrobionego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Września 2020 @Farmerka automatu chyba nie zatrzymasz. Mi się bardzo podobają te krzaczki szczególnie świąteczny. @Farmerka może to jednak automat nie sezon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach