CheMsKuN 683 Napisano 25 Czerwca 2020 3 minuty temu, Farmerka napisał: mam damski nick, damski avek, c'mon ?? W internetach to dzisiaj nic nie znaczy moja droga ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 @CheMsKuN może dla was, ja tam nie oszukuje ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Czerwca 2020 @Paul 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 25 Czerwca 2020 @Tester no to mi było potrzebne dziekuję bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 27 Czerwca 2020 Witam dzisiaj 8 dzień jak wyszły z ziemii, mam pytanie czy one nie rosną za wolno bo tak jakoś mi się wydaje. Jedna roślina critical wypuszcza jakby drugi krzak czy to normalne? Dziękuję za odp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 27 Czerwca 2020 Rozwijaja sie prawidlowo, nie badzc niecierpliwy. Dajesz jakies papu dla korzeni ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 27 Czerwca 2020 Nic nie daje myślisz że powinienem? Mam taką kupiłem w sklepie z nasionami jedną i tri pack z bio bizz coś już zacząć dawać, czy może coś innego polecasz? Dzięki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 27 Czerwca 2020 @Paul Na te nawozy jeszcze za wzesnie. Dla wspomagania korzeni polecam plagron roots np. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Czerwca 2020 @Paul dwie roślinki masz z jednego nasiona ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 27 Czerwca 2020 @Tester tak właśnie się zdziwiłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 27 Czerwca 2020 Ktoś tu już tak chyba miał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 27 Czerwca 2020 Mam nadzieję, że obie będą żyły, chociaż zawsze jedna umiera ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 28 Czerwca 2020 witam wilgotnosc mi spadła chyba dlatego ze na zewnątrz poszła w dół wstawiłem nawilzacz ale jakoś nie widze zbytnio zmiany, moze nawilzacz dać na zewnatrz pod wentyl zaciągający? czy poziom 42% jest szkodliwy? co robić proszę poradzcie. Dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2020 @Paul to drugi nawilżacz, pokombinuj z ustawieniem tego nawilżacza, 42% na wegu trochę mało krzaki mogą lekko gorzej rosnąć, albo wyciąg zmniejszyć ale chyba nie masz regulacji..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 28 Czerwca 2020 @Szym nie mam regulacji ale wczoraj mi doszły gniazdka na wifi i moze one mają mozliwość regulacjo bo w zarówkach w domu mam ale to dzisiaj sie dopiero tyum pobawie z drugiej strony znowu jak bede kombinował z nawiewem to mi pojdzie temperatura do góry i taka jest lipa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2020 @Paul to w pomieszczeniu poza growboxem byś musiał podnieść wilgotność 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 28 Czerwca 2020 @Szym dasz mi patent na to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2020 @Paul nawalić nawilżaczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 28 Czerwca 2020 Właśnie takich porad wszyscy potrzebujemy... Aż się tu wchodzić nie chce 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Czerwca 2020 @Bimbrownik to wydupczaj jak nie pasuje, masz lepszy pomysł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach