Paul 16 Napisano 23 Czerwca 2020 @CheMsKuN nie pytałem sf 2000 ma przy flo 2x4ft wiec mysle ze docelowo to by była dobra lampa, albo tylko tak mi sie wydaje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 24 Czerwca 2020 @Paul sf 2000 bylby o niebo lepszy od panelu ktory teraz posiadasz, quantum board poczytaj sobie o tym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 24 Czerwca 2020 @CheMsKuN ok juz patrze dziekuję bardzo, jak myslisz z tym panelem do kiedy mogę radzić sobie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 24 Czerwca 2020 @Paul Na wegu od biedy mozesz jechac na tym panelu ktory aktualnie posiadach, na flo potrzebujesz duzo wiecej mocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 24 Czerwca 2020 @Farmerka jaki to dokładnie model twojego panelu który masz na sprzedaż? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 24 Czerwca 2020 @Paul sf1000, ale jeszcze trochę będziesz musiał poczekać, aż zakończę sezon ? Ale jak już chcesz to nie są aż tak drogie w razie czego, za £140 idzie kupić. @Paul ostatnio znajomy też sprzedawał za £120 z wysyłką, chyba że do Leeds dojedziesz to za £100 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farmerka polecasz naprawde ten panel? czy bedzie rozsadnie jesli kupie jeden taki zeby dokonczyc tego growa a na drugiego dokupie drugi sf1000? jak wasze zdanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farmerka o tych odzywkach mówiłeś? https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GOI3ULI/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1G4EZHY6QFQVK&psc=1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Czerwca 2020 @Paul bardzo fajny panel w dobrej cenie. Mam jeden i napewno kupię jeszcze jeden, a może i 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 25 Czerwca 2020 @Bimbrownik ok czyli nie bedzie problem jesli kupie jeden a pozniej drugo zamiast sf2000 od razu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 25 Czerwca 2020 @Paul ja wolę 2 mniejsze niż jeden duży bo raz, że mogę je rozstawić jak chce by doświetlić wszystko, a dwa że mogę osobno regulować wysokość Problem będzie jeśli tym jednym. Będziesz chciał odrazu dużego boxa oświetlić. Sf100 jest na 60x60 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 25 Czerwca 2020 @Bimbrownik no to gitara pod tym kątem myślałem ze jest lepsza mozliwosc ustawienia przy dwóch. Nie mogę znalezc rozpiski o wilgotnosci jaka jest ideal. Mam ok50% czy wyzsza będzie lepiej i wstawić nawilzacz,jaki wpływ ma wilgotność powietrza? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 (edytowane) @Paul tak, o tych odzywkach mówiłam, są większe butelki ale te są okej na początek, być może na drugi raz będziesz chciał zmienić to nie ma co kupowac więcej. Panel jest dobry, tak jak @Bimbrownik pisze. i w sumie to że lepiej mieć 2x 1000 jak jeden sf2000 to jest w tym coś Ale np. do boxa 120×120×200 jeśli miałabym wsadzac farmera to wzielabym sf4000 A nie 4x1000 ? Na wega powinieneś mieć 70-80% wilgotnosci, na kwitnieniu nie więcej jak 40% Edytowane 25 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farmerka hehe dziekuję za odpowiedz, wiec podniosę wilgotność nawilżaczem a jak obniżyć? od kiedy zacząć nawozić 2tyg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Czerwca 2020 3 minuty temu, Farmerka napisał: do boxa 120×120×200 jeśli miałabym wsadzac farmera to wzielabym sf4000 A nie 4x1000 ? 4x1000 dalo by Ci duzo lepsze rozproszenie swiatla, a to przelozylo by sie na plony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 @CheMsKuN masz rację, ale nie podobaloby mi się jak to wygląda ? głupie babskie widzi mi się ??♀️? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farmerka przepraszam myślałem ze jesteś facet :)))) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Czerwca 2020 @Paul na razie nie wiesz czy będziesz musiał obniżać, przejdź przez wega, a później zobaczymy. Nawozi się nawet od 2tyg, ale jeśli wyglądają ładnie to nie potrzeba nawozic. Jak masz dobra ziemię to nawet 4tyg bez nawozów będzie dobrze szła. @Paul aha? mam damski nick, damski avek, c'mon ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Czerwca 2020 2 minuty temu, Farmerka napisał: @CheMsKuN masz rację, ale nie podobaloby mi się jak to wygląda ? głupie babskie widzi mi się ??♀️? @Farmerka Ty mnie czasem doslownie na lopatki rozwalasz ? Kobieca logika ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 25 Czerwca 2020 @Farmerka ok dziękuję, różnie to z ludzmi w necie więc łatwo sie zakręcic ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach