Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Groovebusters napisał: @Dobry_Człowiek! Chciałabym, żeby jeszcze topy popuchły, no i ja lubię takie wbijajace w fotel Poprostu lubisz się upierdolić ? też czasami tak wole ale na następny dzień jestem nie przytomny ?każdy lubi cos innego i dlatego tez jest tyle rodzaji trawy... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 Jeden szczyt Bubble Kush poszedł pod kosę - zamówienie jest na energetyczny haj(s) Tak wiem, popaliłam je trochę. Jak mi się palce lepią :oooo Mocno czuć sosnę, czy po suszeniu zmieni zapach? Bo tak to wyhodowałam iglaka ? Nie robiłam żadnego płukania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Sierpnia 2020 @Groovebusters po dłuższym leżakowaniu dopiero pokaże zapach. Moje goryle waliły ziołem bardzo intensywnie. Otwarcie pojemnika na kilka min to był zapach zioła w całym mieszkaniu. Po miesiącu nie czuć ich prawie w ogóle tylko dosłownie sosnowy las @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 @Bimbrownik dziękuję, poczekam, suszy się w kartonie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Sierpnia 2020 Patrząc na kwiaty po trymowaniu osób z grupy to chyba tylko ja ciacham tak że chuda pałka zostaje z topa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemiły 174 Napisano 13 Sierpnia 2020 im więcej odpadu z trymowania tym ciastka lepsze :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 13 Sierpnia 2020 @przemiły dokładnie, tego się trzymam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 Nie mogę Cię odznaczyć =/@Bimbrownik Ja ten tym robiłam na szybko, w sumie to nie dla mnie i to mój pierwszy raz, a sugerowałam się właśnie sposobem trymowania ludzi z tego forum Co jest z tym moim sweet skunk, co za porażka w ogóle. Środkową związałam sznurkiem, żeby nie była tak rozproszona. Światło znizylam maksymalnie. Więcej nawozów już nie mogę lać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Sierpnia 2020 50 minut temu, Groovebusters napisał: Co jest z tym moim sweet skunk, co za porażka w ogóle. a lejesz samą wodę ? geny pewnie lipne @Groovebusters @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 13 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Farmerka napisał: Patrząc na kwiaty po trymowaniu osób z grupy to chyba tylko ja ciacham tak że chuda pałka zostaje z topa ? Zobacz na moja poprzednią fotorelacje? robilem pod siebie i nawet kawałeczek listka nie został ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 @Szym to automat RQS, leję teraz samą wodę jak na dwa miesiące kwitnienia... może i złe geny ja tam widzę małe kielichy, są niektóre dojrzałe z kryształkami, ale jest ich mało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Sierpnia 2020 @Groovebusters Te żarówki chyba się nie spisały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) @Aron inne rośliny : Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Sierpnia 2020 No więc chujowe geny. Masz całkiem męską rękę jak na kobietę ? @Groovebusters 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2020 @Aron i rządzę męską ręką xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Sierpnia 2020 Hmmm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Sierpnia 2020 21 godzin temu, Groovebusters napisał: Nie mogę Cię odznaczyć =/@Bimbrownik Poprostu o mnie myślisz ? Trym jak kto lubi. Ja bym obciął te małe tak na równo z kwiatem ale to tylko dla wyglądu bo na tych listkach pełno żywicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry czyżbyś się zastanawiał, czy nie podszywam się pod kobietę? Xdd alterego Dżordżina Cropping wjechał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2020 Chude pałki zaczynają puchnąć ? Na drugim zdjęciu Bubble Kush I znowu Sweet Skunk, coś się buduje (to tamte totalnie chude) OGŁOSZENIE:☀️☀️☀️ SPRZEDAM 180ml Hesi Boost 8ml Hesi SUPERVIT 200ml Bud Candy 220ml Plagron PK 13-14 płyn helliga do mierzenia pH ponad połowa butelki razem ze skalą porównawczą Cena wywoławcza 45zl za wszystko. DODATKOWO: moje lampki 4x 28W 3500lm, 3x 14.5W 1500lm, 4x 5W 500lm plus oprawki, złącza 4x2 e27 i 4x e27z kablem i wtyczką do prądu Plus dwa wentylatory 5W na USB z ładowarkami Można wszystko, można jedną rzecz @Testersą gdzieś ogłoszenia? Dodatkowo można mnie zagadać o żarówki niebiesko czerwone z IR i UV Kończę na razie tą przygodę, teraz harvest i robię przerwę. Nie mam na razie już warunków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Sierpnia 2020 @Groovebusters nie ma ? dałem do działu offtopic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach