Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Zielone krainy dobra Ziomeczku dzieki za pomoc piona 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 Nie ma sprawy, powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Zielone krainy przyda się Zielone Częste gęste chmury 🥬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 29 Sierpnia 2023 Mam pytanie odnosnie lampy led. Znalazlem do kupienia za rozsadne pieniadze mars hydro 1000w widoczna na fotach. Jej wymiary to okolo 60x60. Moje pytanie brzmi pod jaki grow box ta lampa bedzie odpowiednia. Chodzi mi o max wymiary boxa gdzie bedzie ona miala sens @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 29 Sierpnia 2023 @moonkagliwicee z 80x80 powinna pokryć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) @Kibic "powinna pokryc" to za malo🙂 musze miec pewne info😁 Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez moonkagliwicee Blad w pisowni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Sierpnia 2023 @moonkagliwicee to bardzo stary model, swoje już pewnie przeżył. Lepiej coś nowego z gwarancją kupić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Sierpnia 2023 @moonkagliwicee to zabytek jest i daleko mu do obecnych modeli. Pewnie już sporo wydajności te ledy straciły, a nawet nowe były słabe. Lepiej już hps kup @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 29 Sierpnia 2023 @doominik ok wiec go odpuszczam. A co mozesz powiedziec o tej? Nowa z gwarancja za 2/3 ceny sklepowej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Sierpnia 2023 @moonkagliwicee Panel jest w porządku, na kwitnieniu pokryje namiot 90x90 cm, ale znajdziesz taniej, więc to nie jest okazja. Ten panel da się kupić nowy na gwarancji za 242 euro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 29 Sierpnia 2023 @Zielone krainy znalazlem taki za 200€ + przesylka. Mysle nad grow boxem na zime bo jednak temat ocieplania i oswietlania szklarni zima odpuszczam. Miejsce na boxa mam mozna powiedziec nieograniczone. Ograniczaja mnie jedynie finanse i szukam jakiegos polsrodka miedzy stosunkowo tanim dobrym ledem ale zeby mozna bylo niz oswietlic w miare sensownego boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Sierpnia 2023 @moonkagliwicee Jak znalazłeś za 200 euro to jest to okazyjna cena, a panel sie sprawdzi na powierzchni 90x90, jak chodzi o kwitnienie, na wegu by pokrył oczywiście większą powierzchnie, ale liczy się kwitnienie, gdy masz tylko jeden panel. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Sierpnia 2023 @moonkagliwicee miałem takie dwa i są na prawdę ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 29 Września 2023 siema czy Hydro mars 1000 wystarczy na boxa 80/80/180 na 6 roślinek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Września 2023 @polecam 420 tak wystarczy. Ja mam ts600 100w na 60x60 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 29 Września 2023 dzięki za odp .nie długo ruszam z tematem. 7 lat oudoor a pierwszy raz będę boxa używać niebawem zawitam do was 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Października 2023 @polecam 420 starczy ale nie będzie najlepszym wyborem, na 0.64 200W by siadło o dużo lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 3 Października 2023 (edytowane) Panie i Panowie mam pytanie. Chce zaczac zbierac graty na jesienno zimowy indoor. Szukam po roznych aukcjach aby zminimalizowac koszta😅 znalazlem boxa 60x60x160 i czy led mars hydro ts 1000 to uciagnie? Chcial bym wykorzystac cala powierzchnie boxa wstawiajac tam powiedzmy 3-4 roslinki (zapewne automaty bo nie mam az tyle cierpliwosci na sezony) Edytowane 3 Października 2023 przez moonkagliwicee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 3 Października 2023 Jeżeli chcesz wcisnąć cztery roślinki do 60x60 ? Lampa da radę Spróbuj z dwoma. Zrób dobry trening i wtedy lampa lepiej się sprawdzi. Dwa ziarenka na rezerwie😉. Pozdro Chociaż 3 też by się ogarnęły w tym boxie ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Października 2023 @moonkagliwicee siema, lampa będzie idealo. 4 wsadzisz przy dobrym treningu i donicach 9l. 🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach