Andi 428 Napisano 18 Listopada 2024 @wojtas22 te większe liście prawdopodobnie naturalnie zdychają, gdzie ją trzymasz bo trochę wyciągnięta się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 10 Napisano 18 Listopada 2024 @Andi @Andi w boxie. To jest fat banana te odmiany rosną wysokie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nrf 58 Napisano 29 Listopada 2024 (edytowane) Cześć czy to początek deficytu K? Daje cal-mag ale roślinka się coś nie podoba (ph zawsze poprawne) wilgotność i temperatura idealna 65%/24 stopnie w dzień i 19 w nocy roslinki mają 23 dni i jest to Permanent Marker który ma mieć 38% thc ku*wa nie mogę dodać zdjęć … Edytowane 29 Listopada 2024 przez Nrf @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2024 (edytowane) Hej wariaty, powie mi ktoś czego potrzebują moje roślinki ? Masakra cal mag nie pomaga a tyle wywnioskowałem z tabelki ze zdjęcia 😕 pomocy lampy mars hydro ts1000 x2 ustawione na 50% Maja dzisiaj 28 dni temp idealna wilgotność rowniez 22stopnie dzień 19 stopni noc 60-70% wilgotność Edytowane 2 Grudnia 2024 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 2 Grudnia 2024 Siema. Czy pH sprawdzasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2024 @WymiataczMega oczywiście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano 2 Grudnia 2024 @Xnarniax1@gmail.com zrób zdjęcie rośliny ale nie pod LEDem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Grudnia 2024 @WymiataczMega zajebalem flusha i nie chce mi się schodzić na dół ale ph 6,35 pokazywało jutro zdj zrobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nrf 58 Napisano 3 Grudnia 2024 @WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magik88 5 Napisano Poniedziałek o 12:58 (edytowane) Czołem koledzy, Podpowiecie może z czym może by problem? Czy to potas? Robią się takie plamki na liściach, to dopiero początek, więc może da się łatwo coś poradzić pH sprawdzane przy każdym podlaniu, Light mix, nawozy od biobizza (pierwszy raz wlane w weekend, to początek jej trzeciego tygodnia dopiero). Edytowane Poniedziałek o 13:00 przez Magik88 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Poniedziałek o 13:03 @Magik88 ja bym calmag dał 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magik88 5 Napisano Poniedziałek o 14:02 @WymiataczMega dzięki za odpowiedź! Zapomniałem wspomnieć, ale Calmag też leję. Za mało może? Leje go sporo, ale nie mierzę tylko "na oko". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Poniedziałek o 14:13 Ja bym zrobił nic, szczerze mówiąc poczekałbym co będzie się działo dalej, bo to może być nic. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,870 Napisano Poniedziałek o 14:36 @Magik88 nie szarżuj z tym calmag bo to też nie dobrze Z calmag na oko lepiej uważaj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 36 minut temu W dniu 13/01/2025 o 15:02, Magik88 napisał: @WymiataczMega dzięki za odpowiedź! Zapomniałem wspomnieć, ale Calmag też leję. Za mało może? Leje go sporo, ale nie mierzę tylko "na oko". Jedyne co mi teraz przychodzi to: 1. Na "oko" nie lej calmag'a, bo możesz przedobrzyć - sprawdź jaki "system" podlewania producent zaleca, 2. Czy pH sprawdzasz w rozrobionym już nawozie do podlania, czy samą wodę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach