Wiesiu 80 Napisano 22 Listopada 2023 @Pablo 1988 może być przelanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2023 Witam czy ktoś mi powie co to może być?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2023 @Pablo 1988 Lałeś jej jakieś nawozy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2023 @Zielone krainy cos tam lałem dragona na kwitnienie plus florovit na kwitnienie chodzi mimo to czy czegoś nie zjebałem jeżeli tak to da rady to jakoś ogarnąć uratowac w sensie?:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2023 @Pablo 1988 Roślina ci ledwo prefolwery pokazała, a ty jej walisz podstawkę na kwitnienie i do tego dodatkową dawkę pk z shogun dragon ? Co chciałeś, by od razu wskoczyła na zaawansowane kwitnienie ? :D Przenawożenie , lej samą wodę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2023 @Zielone krainy kurwa czyli zjebałem?moge jej dawac biohumus z odstana woda 6 hp plus naturalny proszek wysuszony ze skórek od banana??? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2023 @Pablo 1988 Przenawoziłeś i chcesz dalej jej dokładać więcej nawozów ? :D Sama woda niech leci, bo masz przenawożenie, nie możesz lać żadnych nawozów, bo będzie tylko gorzej, niech roślina poradzi sobie z nadmiarami, a dopiero wtedy będziesz coś mógł podawać z nawozów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2023 @Zielone krainy dobra spoko wielkie dzięki za pomoc bardzo 👍wale sama wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 25 Listopada 2023 @Pablo 1988 mordko rączki swierzbiły? Już koksować planta. Przyjdzie na to czas👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2023 @WymiataczMega ta chuj trudno chciałem zobaczyć co po tym dragonie się stanie itd to jak pisał @Zielone krainy przenawozilem roślinę no trudno zycie za to nnie pokarało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2023 @Pablo 1988 Na przyszłość tak dla twojej informacji, dodatkowe pk, jakie masz w shogun dragon daje się od 4 tygodnia kwitnienia, jak masz już w miarę ukształtowane kwiatostany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Listopada 2023 @Zielone krainy oki przyjelem do wiadomości lecę samą wodą jak myślisz powróci do żywych stanie na nogi??👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Listopada 2023 @Pablo 1988 Tak, będzie ok , dałeś jej trochę za duże stężenie p i k, więc ją lekko popaliło, ale dojdzie do siebie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 1 Grudnia 2023 @Mr.Green nie chce spamować u @moonka zobacz bez lampy 👊 Dorzucić im azotu? To trzeci tydzień i za bardzo nie chce. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 Z pewnością PK nie żałuj. Z azotem jak kto uważa. Nie będę tutaj budował teorii jakoby tylko jedno wyjście było i trzeba koksowac azotem fest. Te na dole wydają się jaśniejsze ale może to od lampy z telefonu. Najlepiej zdjęcie os góry robić bo wtedy widać bardziej jak na dłoni @WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 3 Marca Witam. Wywnioskowałem że pora lecieć z PK? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lizaku 0 Napisano 13 Kwietnia Od spodu na liściach zauważyłem takie plamki, co to może być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja (edytowane) Podczepię się pod temat może nie będą krzyczeć. To niedobory te plamki czy coś za dużo za mało ? Mało potasu ? @Boczelli lukniesz ? IMG_2306.heic IMG_2307.HEIC IMG_2308.HEIC Edytowane 28 Maja przez Leniwiec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,351 Napisano 28 Maja @Leniwiec wstaw tutaj foty bo nie dziala mi to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 28 Maja (edytowane) Uczę się. Ciągle się uczę. Nawet zdjęcia dodawać 😉 Dużo plamek jakiś mają. Zobacz na drugim zdjęciu tam w głąb na liściu też są takie małe plamki. Edytowane 28 Maja przez Leniwiec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach