Glut78 640 Napisano 19 Marca @Boczelli właśnie przyszło mi do głowy, że dzisiaj wygolę im doły to je trochę przyblokuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Marca 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 19 Marca @Glut78 na chwile je spowolni ale i tak chyba nie obejdzie sie bez lamania...😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 19 Marca Miałem lać tylko wodę, ale jak stoją osobno to się kładą, to dałem 1 ml/l silikonu. Fakt, że miały sucho, ale nie zaszkodzi😅 @moonka zobaczymy😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 20 Marca @moonka tej lubią być przycinane, że się nie zatrzymały🫣🤣😂 Tak Jutro zrobę fotkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Marca Lampa leżała i się kurzyła to stwierdziłem, że po 4-5 godzin dziennie będę je od dołu doświetlał😅 Zwłaszcza, że jest miejsce po doniczce😂 Nie będzie trzeba łamać, zmieszczą się Jutro duża dawka PK z camazynem To teraz 625W im świeci @WymiataczMega @Boczelli @moonka @Mr.Green doświetlaliście kiedyś od dołu? Warto? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 21 Marca @Glut78 ja nie swiecilem od dolu, ale mysle ze nie zaszkodzi, tym bardziej ze sa wysokie 👍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Marca @Boczelli zawsze te kwiatki od dołu żadsze, miękkie były, to zobaczymy teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 21 Marca (edytowane) @Glut78 ja doly wycinam. Zostawiam tylko 3-4gorne wezly. Nie chce mi sie pozniej bawic z popcornem Edytowane 21 Marca przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 21 Marca @Glut78 tez o tym myslalem ale ktos napisalnapisw naturze slonce nie swieci od dolu... Pomysl porzucilem ale jestem ciekaw czy u Ciebie da to jakies efekty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Marca @moonka w naturze to słońce świeci dookoła, a w namiocie tylko pionowo z góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 21 Marca @Glut78 ale nigdy od dolu i to mnie przystopowalo z pomyslem🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 21 Marca @Glut78 jesteś naszym królikiem doświadczalnym😉 Na pewno nie zaszkodzi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Marca I temperatura poszła na 28,4 stopnia Będą więcej piły, chociaż i tak chlają jak smoki😂😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Marca Ale fajną bomba😂warto było ją trzymać Tylko mało żywiczna, lekka 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 22 Marca @Glut78 fajne maczugi 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Marca @Boczelli mi się też nie chce z popkorbem bawić🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Marca @Boczelli Ale wczoraj bomba była, aż zapomniałem lampę tą z dołu wyłączyć, nie wiem czy nie rewegują 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 23 Marca @Glut78 od jednego razu nie reweguja, ale moga pestkami sypnac, wiec obserwuj teraz dokladnie 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Marca Za wcześnie na pestki, ale od świecenia od spodu liście się powywijały w dół @Boczelli A sterczały pionowo, już się zastanawiałem czy lampy nie skręcić odrobinkę 5 godzin temu, Glut78 napisał: @Boczelli Ale wczoraj bomba była, aż zapomniałem lampę tą z dołu wyłączyć, nie wiem czy nie rewegują I tylko dwa piwka. To White Rusian rewegowane robi ciężką bąbę, już dawno trawka mnie tak nie sponiewierała, żebym zapomniał o tak ważnej rzeczy🤣😂 I dzisiaj znów trzeba podlać, sucho jak na pustyni😂 Ale na dwóch lampach temperatura 28 stopni, wilgotność 37% Może te 275W od spodu było za dużo??🤔 ale nie mam sterownika do tej lampy, bo kosztuje 180€ i trzeba ze stanów sprowadzać🤣😂, taniej było kupić lampę ze wszystkim niż sam sterownik🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach