Boczelli 3,313 Napisano 8 Kwietnia @WBB z tego co widze tutaj odstep miedzy 1 a 2 jest ok i powinny wytworzyc jeden duzy szczyt, odstep miedzy 2 a 3 jest troche za duzy. Ciezko ocenic czy na gorze przybedzie jak na dole wytniesz, raczej tak ale ile tego chyba nie wie nikt. 🤷♂️ Jest jeszcze kwestia jakosci topow, te z gory u mnie zawsze sa lepsze, mocniej zbite, maja wiecej szronu i zywicy co za tym idzie smaku i mocy. Wydaje mi sie ze jednoznacznie ciezko powiedzieć jak jest lepiej, chyba co kto woli. Ja napisalem wyzej jak ja robie 😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 8 Kwietnia @Boczelli a powód tych powiększonych międzywęzłów to jaki może być? U mnie tez tak powyciągało, podobnie jak przedostatnim razem. Bo ostatnio chyba przez ziemiórki takich badyli nie było 🙂 Światła raczej nie mam za mało... @Glut78 wychodzi na to, że moje są tydzień późniejsze od Twoich. Tyczki już masz? Bo za chwilę jak to ruszymy i wyciągniemy z boxa to się to wszystko rozjedzie na wszystkie strony 🙂 ps. chociaż moje stoją na podstawkach ze styropianu i może mam takie wrażenie, że mi je mocno powyciągało 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 8 Kwietnia @WBB wyciaganie sie do swiatla, geny 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Kwietnia @WBB kiedyś robiłem taki test, że miałem 2roslimy. Jedna tak goliłem że zostało 5szczytow i to na samej górze, a druga była delikatnie podcinana i miała więcej szczytow po lst I wycięciu kilku. Wyglądało to komicznie, ta 1 miała zajebiscie grube szyszki, a druga trochę mniejsze i więcej popcornu, koniec końców te 5 szczytow wazylo wiexej niz cala druga roslina, gdzie wydawaloby sie ze jest w chuj wiecej. To się sprawdza, że jeżeli doły wytniesz to bardziej górne boby się zbijają. Jeszcze zauważyłem że przy takich cięciach i zostawieniu najlepszych szczytow te topy są dużo twardsze. Ale to może tylko tak w moim przypadku... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Kwietnia (edytowane) @vego1989 ciekawe czy akurat na takie rośliny trafiłeś (mniejsza miała słabsze geny i tak czy inaczej byłaby mniejsza), czy faktycznie jest tak jak mówisz. Wypadałoby powtorzyć ten test. Edytowane 9 Kwietnia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Kwietnia @Lady Green jeżeli kiedyś wrócę do upraw, to zrobie jeszcse raz ten test😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Kwietnia @vego1989 też może następnym razem taki zrobie. 👍🏻 Jeżeli wrócisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Kwietnia @mateo nie daje, tylko jak zawołają Odległości@WBB @Boczelli między węzłami to geny. Moja gorilla ff na autorze rośnie 2,5 m, zdusiłem do 1 m światłem, tak że na pewno nie wyciągła się do światła. Może tak spuchnie, że wypełni te przerwy🫣😅. Ale zauważyłem dzisiaj, że chyba ruszyły. Jutro wstawię fotki @Lady Green to zależy od ilości miejsca. Jak jest mało roślin to można je tak porozcinać i tylko defoliować, że światło dotrze wszędzie i te dolne topy nie wiele stracą na jakości, a jak jest ciasno i wysokie rośliny to faktycznie najlepiej tylko góry zostawić, gdzie są dobrze doświetlone 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Kwietnia @Boczelli może i masz rację, trochę je jutro z dołu przytnę, teraz już po topach widać doką światło dociera 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Kwietnia @Lady Green a bo to trochę skomplikowane, jestem po jednej operacji, w maju czeka mnie kolejna, przez to mam detox od wssystkiego. Moze wyjdzie tak, ze juz nie wroce...Czas pokaze... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 10 Kwietnia @vego1989 ale umierać chcesz czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Kwietnia @vego1989 myślałam że obejdzie się bez operacji, tak coś kiedyś pisałeś... Może jeszcze nic straconego? Powodzenia tak czy inaczej i nie dawaj się czarnym myślom, pamiętaj że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Kwietnia (edytowane) @WBB tak myślę, ze jeszcze nie, dzięki za troskę 😅 @Lady Green tak niby miało się obejść, a tu kolejna mi zaplanowali, być może i 3bedzie potrzebna,ale to już na otwartym brzuchu, trochę poważniejsza. Ja się nie smuce, trzeba ciąć to trzeba, ja lekarzom mogę opowiadać jak się tnie krzaczki 😅 Mimo wszystko odwiedzam forum i podglądam co tam działacie, niezły fryzjer @WBB wjechał 💪👍✌️ Edytowane 10 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 10 Kwietnia @vego1989 @WBB @Boczelli no, ruszyły😅 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Kwietnia @Glut78 bardzo ladne, ktory to juz tydzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 10 Kwietnia W poniedziałek zaczą się 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 10 Kwietnia 2 godziny temu, vego1989 napisał: niezły fryzjer @WBB wjechał Przez Ciebie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia @WBB ja to bym trochę bardziej je poupierdalal 😃 ale dobrze jest, teraz mieszaj te plagrony 😉 co zlego to nie ja, ze mna jak z dzieckiem, za raczke i do brau 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Kwietnia @vego1989 kurde dobrze, że mi przypomniałeś.... TerroBloom mi się kończy 🙂 Jedno co mi się nie podoba w tych Plagronach to wielkości butelek.... nie ma luzem chyba 250ml tylko litra muszę kupić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 11 Kwietnia @WBB weź dwa litry na moją odpowiedzialność 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach