Glut78 640 Napisano 27 Marca Będzie trudno, bo muszę je rozżucić w 10 miejsc, raz tam będę jak pisadzę, drugi w połowie sierpnia dać papu na kwiaty i trzeci raz połowa października kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 30 Marca Rosną puęknie 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 30 Marca @Glut78 dobrze nabite💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 30 Marca @WymiataczMega jeszcze nie dostały pełnej dawki😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Marca Lasek👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 30 Marca A zacząłem od 1/8 A tak pociemniały po ostatniej wodzie z rihzotonikiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Kwietnia Powoli rosną. Myślałem, że FF to będą w oczach puchły, a one jak narazie tak normalnie😅. Do jutra światło na 50% - niech odpoczną. Jutro dostaną canna boost, canazym i światło spowrotem na ful 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Kwietnia Chyba im trzeba trochę mikroelementów podać, bo trochę mnie martwią te żyłki białe na liściach i niektóre liście zaczynają dostawać takiej czerwonawej poświaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 5 Kwietnia @Boczelli @WBB @WymiataczMegamacie jakieś doświadczenie z tymi FF? Bo na moje oko to nie ma szans w 42 dni🤔😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 6 Kwietnia @Glut78 a ktory dzien teraz maja? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 6 Kwietnia @Glut78 ja nie miałem z tym styczności. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 6 Kwietnia @Boczelli @WymiataczMega10 marzec były przełączone 12/12 Ale miały zimno i długo nie zaczynały kwitnąć, ze trzy tygodnie czekałem Po fotkach widać, że im się nie śpieszy😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,327 Napisano 6 Kwietnia @Glut78 nie miałem mordo takich🤷 Ale dobrze się to zapowiada. Długo na indukcji były? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 6 Kwietnia @WymiataczMega weg tylko 25 dni i awaryjnie musiałem je przełożyć do drugiego namiotu na końcówkę kwitnienia, gdzie zbijałem temperaturę dla koloru i żeby szybciej dojrzały. Na indukcji - ze trzy bite tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 7 Kwietnia Policzyłem, dzisiaj 4 tydzień kwitnienia mija Teraz zaczną puchnąć, ale rozwijają się narazie jak normalne Sezonówki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Kwietnia @Glut78 siema, wal pk już, niech to puuuuchnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Kwietnia @vego1989 ale one pk dostają od 3 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 8 Kwietnia Calmag dużo dajesz? @Glut78 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 8 Kwietnia (edytowane) @Glut78 doly bym wycial. Ja zostawiam tylko 3-4 gorne wezly i dzieki temu mam 0 popcornu, tylko glowne maczugi. Edytowane 8 Kwietnia przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Kwietnia (edytowane) @Glut78 @Boczelli jak oceniacie te międzywęzły? Tu jest podobnie jak u mnie z 8-10cm.... nie jest to za dużo? @Boczelli czy jesteś w stanie określić, że ucięcie niższego pędu, z którego strzelam było by 2-3g to te 2-3g przybędzie na górze? Bo też muszę wycinać doły a tak szkoda mi tego robić jeszcze nie było jak tym razem 🙂 Ale wiem też, że pod koniec zawsze żałuję i piszę: następnym razem tnę ostro doły 🙂 Edytowane 8 Kwietnia przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach