Glut78 640 Napisano 27 Marca Już chyba się zatrzymały, wyższe nie będą. Najwyższa ma 103 cm 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 27 Marca @Glut78 szukuj juz jakies podporki bo beda maczugi cos czuje 💪 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Marca @Boczelli zobaczymy😅 nie ma co zapeszać🤣😂 Muszę się nauczyć na siatce robić I nie będę od dołu doświetlał, źle reagują, smutne się robią - tak jakby przelane były, liście im wiszą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 27 Marca @Glut78 więc doświetlenie dołów jest do dupy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Marca Symulujecie jakieś wschody i zachody słońca a wraz dopierdalacie słońce spod ziemi i roślina może ochujać 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 27 Marca @WBB zrób up u siebie mordo👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Marca @WymiataczMega jestem po maratonie i nawet fotki porobiłem ale one były aktualne na sobotę/niedzielę. Tam już 5 dzień flo chyba mam 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 27 Marca @WBB czaje. Ja szykuje się na święta 😉. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Marca @WymiataczMega a maratonem? 🙂 Ja chcę odpocząć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 27 Marca @WBB dwadzieścia sobie wziąłem 🙊 w jednej grudzie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Marca @WymiataczMega hehe.... 20 to do 2 tygodni możesz polecieć 🙂 I musiałeś zaczynać? U mnie smaki szybko przychodzą 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 27 Marca @WBB dobrze by było. Niestety mam wielki apetyt i 👃😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Marca @WymiataczMega większego ode mnie to chyba nie masz 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 27 Marca @WBB potrzymaj piwo, mierzymy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Marca @WymiataczMega a tak jutro nie będziemy pamiętać co żeśmy robili 🙂 I gumy będą wypadać 🙂 Ostatnio żeby podkurwić starą to jej mówię, że muszę iść zobaczyć do namiotu czy tam czegoś nie odpierdoliłem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 27 Marca @WBB ale zatwardzenie zniknie 🙊 Ostatnio ktoś mnie budzi, szturchając mnie 🤔. Wkurwiony przecieram oczy, widzę gościa i słyszę: przepraszamy sprzątanie dworca 🤦. Zero prywatności! @WBBja wtedy robię coś przy samochodzie albo porządki w piwnicy haha 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Marca 6 godzin temu, Boczelli napisał: @Glut78 szukuj juz jakies podporki bo beda maczugi cos czuje 💪 Mi wystarczy 10g suchego z gałązki😅, każda ma 6, a jest ich 8🤔 Te miały 26 dni weg, bo musiałem jeden namiot zlikwidować, ale jak bym je przytrzymał jeszcze dwa tygodnie, tak jak planowałem do 40 dni, to by się w namiocie chyba nie zmieściły. By trzeba było dwa razy toping robić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Marca 7 godzin temu, WBB napisał: Symulujecie jakieś wschody i zachody słońca a wraz dopierdalacie słońce spod ziemi i roślina może ochujać 🙂 Ale musiałem sprawdzić jak zareaguje, tak zdobywa się doświadczenie🤣😂🫣 @WBB ale zaraz to roślina w namiocie nie reaguje na ilość światła, tylko z której strony?🤣 czyli księżyca nie musi widzieć, a wie w jakim jest stadium😅😉 @Boczelli szykuję się do outdoru, dzisiaj przyszła ziemia i biotabsy. Mam 100 pestek DOS SI DOS, 10 Early Skunk, 10 Triple G, 20 NN. Liczę 100 dziewczyn 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 27 Marca @Glut78 ja tak tylko dla jaj. Żadnych badań nie robiłem. Bruce'a Bugbeeiego trza pytać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 27 Marca @Glut78 to jakas relacje z tego outdoora zapodaj na forum 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach