Glut78 642 Napisano 19 Marca 2024 @Boczelli właśnie przyszło mi do głowy, że dzisiaj wygolę im doły to je trochę przyblokuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 19 Marca 2024 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,000 Napisano 19 Marca 2024 @Glut78 na chwile je spowolni ale i tak chyba nie obejdzie sie bez lamania...😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 19 Marca 2024 Miałem lać tylko wodę, ale jak stoją osobno to się kładą, to dałem 1 ml/l silikonu. Fakt, że miały sucho, ale nie zaszkodzi😅 @moonka zobaczymy😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 20 Marca 2024 @moonka tej lubią być przycinane, że się nie zatrzymały🫣🤣😂 Tak Jutro zrobę fotkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 21 Marca 2024 Lampa leżała i się kurzyła to stwierdziłem, że po 4-5 godzin dziennie będę je od dołu doświetlał😅 Zwłaszcza, że jest miejsce po doniczce😂 Nie będzie trzeba łamać, zmieszczą się Jutro duża dawka PK z camazynem To teraz 625W im świeci @WymiataczMega @Boczelli @moonka @Mr.Green doświetlaliście kiedyś od dołu? Warto? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,857 Napisano 21 Marca 2024 @Glut78 ja nie swiecilem od dolu, ale mysle ze nie zaszkodzi, tym bardziej ze sa wysokie 👍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 21 Marca 2024 @Boczelli zawsze te kwiatki od dołu żadsze, miękkie były, to zobaczymy teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,857 Napisano 21 Marca 2024 (edytowane) @Glut78 ja doly wycinam. Zostawiam tylko 3-4gorne wezly. Nie chce mi sie pozniej bawic z popcornem Edytowane 21 Marca 2024 przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,000 Napisano 21 Marca 2024 @Glut78 tez o tym myslalem ale ktos napisalnapisw naturze slonce nie swieci od dolu... Pomysl porzucilem ale jestem ciekaw czy u Ciebie da to jakies efekty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 21 Marca 2024 @moonka w naturze to słońce świeci dookoła, a w namiocie tylko pionowo z góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,000 Napisano 21 Marca 2024 @Glut78 ale nigdy od dolu i to mnie przystopowalo z pomyslem🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,928 Napisano 21 Marca 2024 @Glut78 jesteś naszym królikiem doświadczalnym😉 Na pewno nie zaszkodzi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 21 Marca 2024 I temperatura poszła na 28,4 stopnia Będą więcej piły, chociaż i tak chlają jak smoki😂😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 22 Marca 2024 Ale fajną bomba😂warto było ją trzymać Tylko mało żywiczna, lekka 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,857 Napisano 22 Marca 2024 @Glut78 fajne maczugi 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 22 Marca 2024 @Boczelli mi się też nie chce z popkorbem bawić🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 23 Marca 2024 @Boczelli Ale wczoraj bomba była, aż zapomniałem lampę tą z dołu wyłączyć, nie wiem czy nie rewegują 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,857 Napisano 23 Marca 2024 @Glut78 od jednego razu nie reweguja, ale moga pestkami sypnac, wiec obserwuj teraz dokladnie 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 642 Napisano 23 Marca 2024 Za wcześnie na pestki, ale od świecenia od spodu liście się powywijały w dół @Boczelli A sterczały pionowo, już się zastanawiałem czy lampy nie skręcić odrobinkę 5 godzin temu, Glut78 napisał: @Boczelli Ale wczoraj bomba była, aż zapomniałem lampę tą z dołu wyłączyć, nie wiem czy nie rewegują I tylko dwa piwka. To White Rusian rewegowane robi ciężką bąbę, już dawno trawka mnie tak nie sponiewierała, żebym zapomniał o tak ważnej rzeczy🤣😂 I dzisiaj znów trzeba podlać, sucho jak na pustyni😂 Ale na dwóch lampach temperatura 28 stopni, wilgotność 37% Może te 275W od spodu było za dużo??🤔 ale nie mam sterownika do tej lampy, bo kosztuje 180€ i trzeba ze stanów sprowadzać🤣😂, taniej było kupić lampę ze wszystkim niż sam sterownik🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach