Gość Napisano 29 Stycznia 2024 @Prepers w sensie..? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 30 Stycznia 2024 Dzień 20 trochę zbyt agresywne LST🤣 Ale nic im nie jest dwie najmniejsze kończą 2 tyg dzis. Chyba już je tak zostawiam, i tak mało miejsca wszerz będzie jak się rozrosną Pierwszy rząd te 4 bez treningu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 30 Stycznia 2024 @Prepers dobrze dziewczyny idą 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia 2024 @Prepers będzie gęsto 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 30 Stycznia 2024 @vego1989 ciekawe jak to zmieszczę, boje się LST na pierwszym rzędzie zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia 2024 @Prepers ilenjeszcze wega zostało? Może warto założyć siatkę i plątać tam szczyty ?a pod siatka później wszystko wygolisz...🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 30 Stycznia 2024 @vego1989 to są auto, ale siatkę mam, i mogę wciepac myślę że do 14 dni zaczną kwitmac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 31 Stycznia 2024 Taka drobna aktualizacja+ pytanko małe Rośliny mają 3 tyg dziś 21 dzień niektóre pokazały pierwsze preflowery regulacja lampy 25/50/75/100, a więc dobrym pomysłem im już dojebac z 25 na 50%? Zapomniałem wam też napisać że mam tam 10 donic po 11 litrów, i dalej ciężko mi wyobrazić jak to pomieścić zaraz 🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia 2024 @Prepers ja bym juz dała na 50. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 31 Stycznia 2024 Ja przy pokazaniu pierwszych preflowerow dałem na 50% i było chyba git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 31 Stycznia 2024 @Cykacz Te preflowery tylko wprawne oko zauważy, i na 3 roślinach, marsa hydro skręcałem po 5% co kilka dni i było ekstra, a tutaj serce by chciało jak najwięcej cieplutkiego światełka dla moich kobiet, ale rozum podpowiada że może być za mocno 🤣 Dam 50%, i podniosę, i stopniowo spuszczać będę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia 2024 @Prepers tam masz jeszcze od chuja miejsca, zmieszcza sie spokojnie. Mozesz dac juz 50% I podniesc troche to nie bedzie takiego szoku dla nich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 31 Stycznia 2024 (edytowane) 6 godzin temu, Prepers napisał: Taka drobna aktualizacja+ pytanko małe Rośliny mają 3 tyg dziś 21 dzień niektóre pokazały pierwsze preflowery regulacja lampy 25/50/75/100, a więc dobrym pomysłem im już dojebac z 25 na 50%? Zapomniałem wam też napisać że mam tam 10 donic po 11 litrów, i dalej ciężko mi wyobrazić jak to pomieścić zaraz 🤣🤣 Możesz Lampe w dół dać na jeden dzień podbijesz światło ,trochę mniej niż o kolejne 25 i później na 50 i lampą do góry i już normalnie będzie delikatniejsze przejscie Edytowane 31 Stycznia 2024 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 31 Stycznia 2024 @mateo Za późno mistrzu już się grzeją 48cm 50%, najwyżej się trochę wyciągną może poobserwuje co tam się dziać będzie, ale zrobiłem jak mi pierwsza myśl przyszła lampa do góry 50% jutro z rana spuszcze o 5 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 31 Stycznia 2024 Z trzema co szły najlepiej nie pierdolilem się, nie było fotek więc wstawiam, tutaj poszło HLST xd tytyrytki druty,kable w ruch , do tego patyki, i niewiem czy nie przesadziłem jeżeli chodzi o automaty 🤣🤣 Ale zobaczy się 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 31 Stycznia 2024 To jak dałeś większą moc ale do góry to na jedno wyszło teraz w dół zjeżdżać tylko i kręcić moc💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 1 Lutego 2024 @mateo o to chodziło byku rośliny dobrze wyglądają, jak w Marsie hydro sprawdziło się podbijanie o 5%, to tutaj wysokością se mogę to zrobić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 1 Lutego 2024 Wooooo ale przejebane, detoks od tytoniu, a dziś spalilem ostatnie wiadro, i zaczynam detoks od trawy... Chujowy okres detoks miałem zamiar pod palmami znosić, a tak ostatnio sporo problemów, i do tego załamka na głowie 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1429 Napisano 1 Lutego 2024 Patrzcie jak poszedłem a to nie wszystko xd 🤣🤣🤣 z miesiąca same wiadra, może kilka szkieł 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 1 Lutego 2024 @Prepers rób wyciora hahaha 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach