Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 ja tam nawet na cenę nie patrzyłem xd Tylko opinie, i żeby faza dobra byla Policz 1:1 i masz +/-🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers nie mogę zamówić, nie wysyłają poza Stany Poszukam jeszcze gdzie indziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Stycznia @Prepers właśnie walczę ze sobą co dzisiaj wrzucić do kiełkowania.. 😄 W Moim przypadku może być ciężko coś zamówić z USA.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 @Mr.Green Kurde mógłbym wam pomóc ale na priv, i niewiem czy chce się wam uczy jak to robić, i czy macie w krajach gdzie żyjecie paczkomaty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia Ta gorilla glu 4 tylko w stanach. Nie przysyłają Do Europy. Chyba że masz kogoś w stanach kupi Ci i przyśle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia Tym samym sposobem zamawiam olejki 99% xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia Tej firmy @Prepers a ja zabiorę się za zbieranie znaczków😅😂 @Mr.Green a powiedz mi Ty zwracałeś uwagę na fazy księżyca pod lampą? I jaka jest zależność co do mocy jak na outdorze? Ostatnio tydzień wcześniej wyciołem środki krzaków żeby wpuścić światło. I te wcześniej zcięte są w chuj mocniejsze od reszty, a akurat był najmniejszy rogalik księżyca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 Czytałem artykuł o badaniach na ten temat, ma to podłoże w nauce, i jest udowodnione ciekawa sprawa ogólnie. W 80% trawka jest z wody, a księżyc jak wiadomo oddzialywuje na wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 28 Stycznia @Prepers a ja ostatnio ogladalem o tym program na yt🙂 jednak jesli chodzi o namiot to watpie aby ksiezyc w jakis wiekszy sposob oddzialowywal na rosline w nim zamknieta. Nie chodzi tylko o przyciaganie ale rowniez i swiatlo ksiezyca a te do boxa nie dociera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @moonka Wydaje mi się że wpłynie tak samo jak wpływa na pływy wody, ale mogę się mylić "Rodzaje pływów Za zjawiska pływów odpowiada nie tylko oddziaływanie Księżyca, ale i Słońca. Gdy Słońce, Księżyc i Ziemia leżą na linii prostej, siły grawitacji obu tych ciał działają w tym samym kierunku. Zatem podczas nowiu oraz pełni Księżyca obserwuje się największe przypływy (albo odpływy), tzw. pływy syzygijne". Poczytaj kiedy rośnie najlepsza trawka, moim zdaniem światło księżyca ma tu dużo mniej do gadania, jak oddziaływania grawitacyjne, ale to moja prosta logika tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 28 Stycznia (edytowane) @Prepers byc moze masz racje. Nie twierdze, ze nie🙂 nie jestem az takim maniakiem zeby zaglebiac sie tego typu sprawy. Rosnie to niech rosnie a ksiezyc niech se "swieci" jak "swiecil" dotychczas🙂 edit. Na szybko zapytalem wujka google i w wiekszosci pisza o fazach ksiezyca i o oswietleniu. Nikt nie wspomina o plywach🙂 w kazym razie nie moja bajka...😅 Edytowane 28 Stycznia przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 28 Stycznia @Prepers dla mnie spoko. Jak sie zbierze kilka osob do challengu to ja tez podejme rekawice 👊 Tylko trzeba by wybrac ogolnodostepna odmiane. Bede startowal z kolejnym grow jakos na poczatku maja jak nic nie wyskoczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia Jeśli chcecie cokolwiek porównać to tylko z klonów, rozstrzał niewiadomych może być spory w pestkach 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @moonka Mnie ogólnie fizyka bardzo interesuje, i matematyka, i różne takie chemia xd Ale mówię poważnie nie jak w filmiku na YT 🤣 Nawet odległe ciała niebieskie w układzie słonecznym oddzialowuja na siebie, a co dopiero księżyc. Jak spojrzysz na świat z bardziej fizyczno-energetycznego punktu widzenia nie będzie dla ciebie to takie dziwne 🙂 Napewno wrócę do tych badań i sobie poczytam z ciekawości, a tak przeleciałem tylko z grubsza, i napewno ma księżyc wpływ na jakość plonów, i nie tylko w przypadku konopii, to co ci tu przewinalem to tylko moje przemyślenia, dużo palę, i myślę xD @Udyr Ojj tam Ojj tam zawsze można więcej skielkowac, a do challengu wystawić najlepszy gen, a poza tym ten konkurs uważam tylko for fun, z racji takiej że wygląd to chyba mnie najmniej interesuje xd Moc,smak,zapach priorytetem 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Stycznia @Prepers i właśnie o to chodzi!!!! Jak będzie maksymalna moc od tego zależeć, to dziewczyny będą miały kalędarzyki🤣😂 I lecimy po 28 dni🤣😂 X 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Stycznia @Glut78 jestem pewien że coś w tym jest szczególnie że molekularny skład wody się zmienia podczas faz księżyca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 28 Stycznia Oby faktycznie to nie fuj fuj 😅😅 bo będzie kupa nie palenie 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Stycznia MIMOSA X ORANGE PUNCH Barney farms proponuje Skoro tamtej zamówić nie możecie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Stycznia @Prepers możemy jebnac mimoske.. i tak się już na nią czaję od jakiegoś czasu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Stycznia @Mr.Greenmam ochotę na cytrusy, wogule jak tam grenu nowy rok? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach