WymiataczMega 1,996 Posted January 16 @szajman dobrze dziewczęta wyglądają 👍 podstawkę daj jakąś pod niższą.wiesz żeby wyrównać wysokość 👊 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
UKTHC 504 Posted January 17 Na pk to jeszcze za szybko.. Muszą się topki pierw porobić 😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szajman 66 Posted January 24 Dzien 50/4 dzien kwitnienia. Dywan sie dobry zrobil.Matrwia mnie te usychające liście od spodu,czegoś może im brakować,tylko ta jedna tak szybko sie wyjada. Podlałem Azot 4ml Bio Blum 1ml Top max1ml Calmag 2ml 1 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 496 Posted January 24 @szajman daj jej więcej tego bluma z 5 to co najmniej albo nawet 10ml 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szajman 66 Posted January 24 Producent zaleca pierwszy tydzień na kwitnieniu dawać małą dawkę,jak dam 5 nie spali sie ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prepers 1,374 Posted January 24 @szajmanw poprzednim grow w połowie kwitnienia jednej roslince na próbę dojebalem 10ml czyli 2.5x ponad skalę, i tak jak to mrgreen wcześniej mi napisał przeżyła. Może nie aż tak dużą dawkę, ale jak nie lejesz nawozu jak pojebany śmiało możesz jej dojebac l, te nawozy i tak gdzieś za tydzień zaczną działać, ale biobizzy drogie, i na twoim miejscu szukalbym złoty środek 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 496 Posted January 24 (edited) @szajman nic się nie spali, spokojnie dałbym z 10ml na litr tym najbardziej zjedzonym i 5ml tym w miarę ok. Masz 7tyg wega a nawozów w ziemi na 6tyg. Producent zaczyna bodajże podaż od 3 tyg jak na automaty gdzie masz jeszcze prawie full nawozów w ziemi. U mnie latały dawki rzędu 20ml nawet a miałem mniej wyjedzone. Edited January 24 by Growerseed 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szajman 66 Posted January 24 No dobra,dowalę ale to w piątek dobra dawkę wszystkiego, będę obserwować co się wydarzy a Azotu tez dowalać większe dawki czy 4ml co drogie podlewanie było by ok ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udyr 2,138 Posted January 24 @szajman sugerowałbym już teraz im dać jeść . W dwa dni zrobią się jeszcze bardziej żółte. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cykacz 178 Posted January 25 Mordzia karm bo potem problem jest to nadrobić tak jak u mnie, ostatnio zrobiłem jak chłopaki kazali i taka dawka na 80 dniowym plancie nie zrobila wrażenia 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szajman 66 Posted January 26 Panowie tajmer mi sie zjebał, (oczywiście mam juz nowy) ale 2 dni światło paliło sie jak chciało moglo to zaburzyć kwitnienie ? A i podlałem może nie tak sporymi dawkami ale będę teraz obserwował co sie wydarzy i jak sie zachowują. Azot 6ml Bio blum 6ml Top max 6ml Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,304 Posted January 26 @szajman świeciło non stop..? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 1,996 Posted January 26 @szajman u mnie dwa dni ciemno miały. Wydaje mi się że przez to trafiam czasami pestki w paleniu. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szajman 66 Posted January 26 @Mr.Green było zgaszone przez większość godzin i pozniej sie zapalało jakieś 6h na dobę przez 2 dni. @WymiataczMega ni ja myślę ze tak może być Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Resio666 655 Posted January 26 @szajman To raczej nić strasznego się nie stanie...na pewno jakiś wpływ na roślinę to miało ale bez tragedi mi to silna suka 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szajman 66 Posted January 28 Dzień 8 Kwitnienia Zaczynają się już ładne topki robić,pachnie cudownie słodko szczególnie Pineapple,normalnie zakochałem się w tym zapachu. Ile obstawiacie,ile będzie wszystkiego jak coś nie spie....le? Ps. Pineapple zostanie moja ulubienicą słodkości. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udyr 2,138 Posted January 28 @szajman jeszcze raz końska dawka powinna iść. Dopóki się nie palą liście to o żadnej samej wodzie nie ma mowy. 3 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szajman 66 Posted January 28 Dostały dziś jeszcze raz witaminki po 6ml na litr.Nastepnym razem zaleje samą wodą, żeby reszta składników się rozpuściła,które zostaną w ziemi. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udyr 2,138 Posted January 28 @szajman mniej nawozu co najwyżej możesz dać. Jak zaczniesz wodę podawać to rosliny znów będą żółknąć. Coś się zepsuło ale nie możesz dopuścić żeby jeszcze marniejsze były. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
szajman 66 Posted February 11 Dzień 21 kwitnienia Dziewczynki trochę w lepszej kondycji,ale nadal żółkną liście poprostu je wypier....m co by nie szpeciły zabardzo.Nastepna uprawę zacznę podawać składniki szybciej. A wy co sądzicie 100 bydzie z twgo ? 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites