Mr.Green 4,309 Napisano 6 Grudnia 2023 @Cykacz wyglądają na dobrze nabite. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 8 Grudnia 2023 (edytowane) Dzień 35/2/0 nauczka na następny grow ? Kupować tylko pechy o dobrej genetyce tak wyglada LSD a tak na tle reszty, trochę zaluje ze nie poczekałem trochę dłużej z topingien godfatherow maja po 25-8 cm a LSD ma 38 Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Cykacz 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Grudnia 2023 @Cykacz nigdy nie wiesz na jaką genetykę trafisz. Spokojnie to 2dzien od przełączenia, teraz wyskoczą jak Małysz z wielkiej krokwi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Dzień 35/5/0 coś tam się rusza godfathera trochę wolno rosną, dałem pierwsze podlanie po 1ml na litr wody bio blooma i biogrowa, dziś jutro podlewam. Jeżeli wytnę dziś kilka lisci to zestresuje to roślinę na tym etapie ? Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Cykacz 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Grudnia 2023 Siemano dobrze wyglądają jeżeli chcesz wyciąć trochę lisci możesz zrobić to na dwa razy co parę dni chlasnac i po sprawie i tak odrosną nastepne🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 11 Grudnia 2023 Jeszcze updejcik na dziś chyba trzeba zacząć im lać coś więcej bo się wybadać zaczynaja? Dziś podlalem je woda z cal magiem, poprzednio po 1ml bio bloma i bio growa, teraz mysle czy nie zwiększyć im trochę dawki? Podlewam co 3 dni. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2023 @Cykacz dobrze wyglądają. Widać że są dobrze nabite. Daj im tydzień samej wody czyli gdzieś że dwa podlania. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 14 Grudnia 2023 Dzień 35/8/0 8 dzień indukcji a wyglada to tak, delikatnie mi lsd fioletowieja łodygi i listki pH w porzadku podlewane 6,6. Możliwe ze wyjada sobie składniki ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Grudnia 2023 @Cykacz ta z tyłu po lewej rosnie na lidera hehe one tobie wystrzela jeszcze zbierają się do kwitnienia? Ja bym jej lal wodę a później delikatnie zaczal dodawać nawozy na kwitnienie👍😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 14 Grudnia 2023 (edytowane) 52 minuty temu, Pablo 1988 napisał: @Cykacz ta z tyłu po lewej rosnie na lidera hehe one tobie wystrzela jeszcze zbierają się do kwitnienia? Ja bym jej lal wodę a później delikatnie zaczal dodawać nawozy na kwitnienie👍😎 Ta z tylu to lsd od barneys farm jak na razie też po cichu na nią liczę 😄 leje wode jak przykazali rabini. Lsd wypija litr a reszta po 800ml. Właśnie nie wiem do kiedy im indukcję liczyć a od kiedy flo. Zastanwiam się co zrobic z bocznymi odrostami bo niektóre maja po 8 a początkowy zamysł był na 4 topki to zrobić. A widzę że jak zaczną puchnąć to może byc problem z miejscem dla tylu szczytów. Z drugiej strony przez to ze rośnie na boki nie mam problemu z wysokością. Edytowane 14 Grudnia 2023 przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Grudnia 2023 @Cykacz te w których widzisz mały potencjał to wytnij i po sprawie pójdzie moc w główne szczyty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 16 Grudnia 2023 35/10/0 czy one już przeszły na flo czy dalej indukują ? Bo nie mam pojęcia jak rozpoznać 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2023 (edytowane) @Cykacz teraz zaczyna się magia zaczęły kwitnac 😎 napewno jeszcze wystrzela 🙃 Edytowane 16 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 16 Grudnia 2023 2 godziny temu, Pablo 1988 napisał: @Cykacz teraz zaczyna się magia zaczęły kwitnac 😎 napewno jeszcze wystrzela 🙃 boje się że będę łamać LSD bo już ma 60 cm bez doniczki ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Grudnia 2023 @Cykacz nic nie szkodzi najwyżej zrobisz jej -----> poczytaj sobie jak chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 17 Grudnia 2023 @Pablo 1988 wiem czytałem znam temat ale nie jestem zbyt pewny swoich ruchów z racji tego że mam problemy z trzęsącymi się łapami ;D a druga sprawa w sobotę wyjeżdżam na 3 dni do poniedziałku. jeżeli podleje je w sobotę rano to do poniedziałku wieczora powinny wytrzymać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Grudnia 2023 @Cykacz mysle ze tak zrob jedno zgięcie łodygi tylko z wyczuciem delikatnie jak z kobietą chyba ze wolisz hardcore 😎😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,363 Napisano 17 Grudnia 2023 @Cykacz wytrzymają tak że bez stresu 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 18 Grudnia 2023 (edytowane) 35/10/2 od środy zaczynam im chyba dawac bio blooma. jak na razie najbardziej cieszy moje oczy lsd ale mam nadzieje de te godfathera dobija chociaż do tych 60-70 cm. wczoraj podlane samą wodą od litra do 800 ml najmniejsza. Następne podlewanie środa wieczorem a potem sobota rano i dopiero wracam w pon Edytowane 18 Grudnia 2023 przez Cykacz 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Grudnia 2023 @Cykacz ta najwyższą to sciagnij na dół 🙂 wyrówna Ci się sklepienie 😉 Nie musisz łamać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach