Cykacz 223 Napisano 20 Stycznia 35/10/35 zastanawiam się nad wcześniejsza ścinka lsd bo nie reaguje już na podlewanie nawozami cały czas jakby jej mało było. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia @Cykacz wydaje się aby topy jeszcze puchły? Ile ona kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 21 Stycznia @Cykacz dowal jej konkretna dawke, widac ze brakuje jej azotu. Ja tu widze jeszcze kilka dobrych tygodni kwitnienia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 21 Stycznia 12 minut temu, Boczelli napisał: @Cykacz dowal jej konkretna dawke, widac ze brakuje jej azotu. Ja tu widze jeszcze kilka dobrych tygodni kwitnienia. Dawałem już jej 10ml na 2 litry i nic 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 21 Stycznia @Cykacz a sprawdzasz ph? Moze byc zblokowane i nie przyswaja przez to pierwiastków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 21 Stycznia Godzinę temu, Boczelli napisał: @Cykacz a sprawdzasz ph? Moze byc zblokowane i nie przyswaja przez to pierwiastków Od 1 uprawy jestem wyczulony na pH. Mam miernik adwa12 i podlewam w zakresie 6,2- 6,9 maksymalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 21 Stycznia @Cykacz a ph wyplywu w podstawce mierzyles? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 21 Stycznia @Cykacz Masz miernik ec / tds ? ( sprawdziłbyś wartość na spływie ) wtedy będziesz wiedział czy jest zblokowana czy jednak pobiera składniki odżywcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 21 Stycznia @Resio666 przy organicznych nawozach nie ma sensu mierzyc EC. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 21 Stycznia @Boczelli A sory nie doczytałem ze organika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @Cykacz ładuj dalej nie przestawaj. Koloru już jej nie wrócisz ale utrzymasz ja ją takim poziomie że nie wyżre się całkiem a dalej będzie puchnąć. Po wyglądzie topa i włoskach śmiało można stwierdzić że największy okres puchnięcia właśnie będzie teraz 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 22 Stycznia (edytowane) 20 godzin temu, Mr.Green napisał: @Cykacz ładuj dalej nie przestawaj. Koloru już jej nie wrócisz ale utrzymasz ja ją takim poziomie że nie wyżre się całkiem a dalej będzie puchnąć. Po wyglądzie topa i włoskach śmiało można stwierdzić że największy okres puchnięcia właśnie będzie teraz 🙂 Dziękuje zielony mistrzu dziś wleci im co nieco, właśnie z każdym dniem widze jak puchną, mam cichą nadzieje że do końca lutego się z kosą wyrobie bo potem czeka mnie zabieg i nie będę miał jak koło tego zapierdalac Edytowane 22 Stycznia przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Stycznia @Cykacz powinno być ok. Tylko musisz ją karmić bo brak pożywienia ja spowalnia i będzie to mogło trwać dłużej a tak bomba-papu i leci dalej 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 22 Stycznia @Cykacz 10ml blooma i 5ml growa rozrób w 100ml wody i podlej pod korzeń potem zobacz po kilku godzinach czy dniu jak mało powtarzasz do skutku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 22 Stycznia Godzinę temu, Growerseed napisał: @Cykacz 10ml blooma i 5ml growa rozrób w 100ml wody i podlej pod korzeń potem zobacz po kilku godzinach czy dniu jak mało powtarzasz do skutku. Dziś to zrobię przy podlewaniu dzięki za poradę, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 22 Stycznia @Cykacz turbo doładowanie haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 22 Stycznia (edytowane) 35/10/37 dzis zrobiłem fotkę na wyłączonym świetle bo dawno nic takiego nie wrzucałem. Ostatnio dziewczyna narzeka że jej jebie skunem w całym domu a ja po 2 covidach i obcowaniu z jaraniem jestem tak przyzwyczajony do tego zapachu ze nic nie czuje 😄 Edytowane 22 Stycznia przez Cykacz 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 22 Stycznia @Cykacz dobrze dziewczyny wyglądają 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Stycznia @Cykacz to ost zdjecie to god father og ? dobrze to wyglada !!! , jedynie za duzo azotu podajesz ,sa mega ciemne i koncowki pali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 22 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, dziurawy napisał: @Cykacz to ost zdjecie to god father og ? dobrze to wyglada !!! , jedynie za duzo azotu podajesz ,sa mega ciemne i koncowki pali Tak to godfather im nie dawałem nic oprócz cal maga bio bloma i top maxa xD w lewym górnym jest lsd a tak to 3 godfathery. Edytowane 22 Stycznia przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach