Cykacz 223 Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) dziś będę podlewać je tylko pytanie czy można im wrzucić już po 1ml bio growa i bio bloma? do tego calmag. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 20 Grudnia 2023 Dzień 35/10/4 Tak to wyglada na ten moment 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Grudnia 2023 @Cykacz pąki się zawiązują. Będzie wzrastało zapotrzebowaniem na pokarm. Możesz dać na start po małej dawce 😉 Tej jednej dalej nie upiales 🙂 duże zróżnicowanie wysokości między roślinami źle wpływa ja ich równomierne doświetlanie. Podwyższ pozostałe rośliny lub obniż tą jedną 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 21 Grudnia 2023 (edytowane) 10 godzin temu, Mr.Green napisał: @Cykacz pąki się zawiązują. Będzie wzrastało zapotrzebowaniem na pokarm. Możesz dać na start po małej dawce 😉 Tej jednej dalej nie upiales 🙂 duże zróżnicowanie wysokości między roślinami źle wpływa ja ich równomierne doświetlanie. Podwyższ pozostałe rośliny lub obniż tą jedną 😛 Wrzuciłem im po 2ml bio bloma i 1ml cal maga. Dziś im podrzucę trochę styropianu pod donice i je wyrównam troszkę. Co do upięcia ich, to nie mam za bardzo pomysłu jak to zrobic by nie wchodziła na te mniejsze. Edytowane 21 Grudnia 2023 przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Grudnia 2023 @Cykacz to jak masz możliwość to podwyższ te niższe 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 27 Grudnia 2023 (edytowane) 35/10/11 wrocilem wczoraj do domu akurat po 4 dniach podlalem lsd się wyjadac zaczyna wrzuciłem im wczoraj cal mag + bio blom, ogólnie to mozna już top maxa podawać ? I czy bio growa od czasu do czasu mozna im podrzuci ? Roślinki były podstawione na pudełkach aby je wyrównać ale do podlewania je ustawiłem na ten sam poziom aby wode z podstawki sobie wypiły. Na razie leje im po litrze na 3 dni ale to chyba troszkę mało ? Będę musiał pomyśleć cos o zbici wilgoci bo dziś rano 80% było. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez Cykacz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Grudnia 2023 @Cykacz ladnie ida. Z ta wilgotnoscia popracuj, zeby pozniej plesn Cinsiennie wbila na kwiaty... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 27 Grudnia 2023 7 minut temu, vego1989 napisał: @Cykacz ladnie ida. Z ta wilgotnoscia popracuj, zeby pozniej plesn Cinsiennie wbila na kwiaty... Właśnie się zastanawiam czy filtr się nie zapchał bo chodził około 110 dni w sumie, nie mam pomysłu za bardzo jak to zbić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 7 Stycznia (edytowane) 35/10/22 trochę nic nie wrzucałem bo nie było potrzeby. Nie wiem czy na tym jednym zdjeciu to nie są jaja? Bo mam schize ze mi się planty hermią. Edytowane 7 Stycznia przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia @Cykacz jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia @Cykacz wsztstko ok nspewno nie sa to jajeczka troche ciemne napakowane azotem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 7 Stycznia 2 godziny temu, Pablo 1988 napisał: @Cykacz wsztstko ok nspewno nie sa to jajeczka troche ciemne napakowane azotem? Nie daje im nic oprócz cal maga, bio bloom i top maxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 7 Stycznia @Cykacz czyli dostają zestaw. Ja w późniejszej fazie dorzucam jeszcze super PK 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 7 Stycznia @WymiataczMega i to jeszcze ze tak powiem dawki jak producent nakazał bo boje się ze je spale nie w taki sposób jaki bym chciał: + w marcu czeka mnie zabieg na przepuklinie pachwinowej to środki przeciw bólowe muszą wyjść idealne ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 7 Stycznia @Cykacz operacje są do bani. Miałem we wrześniu operację kolana. 8 tygodni musiałem leżeć 🤦. Paliłem weed i grałem na konsoli. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 7 Stycznia mamy podobny czas kwitnięcia 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 7 Stycznia nie wiem czy następne podlanie LSD nie poleci trochę bio growa bo wydaje mi się że jej azotu brakuje ;d 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia @Cykacz zdecydowanie i to końska dawkę ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 7 Stycznia 11 minut temu, Mr.Green napisał: @Cykacz zdecydowanie i to końska dawkę ✌️ Mógłbyś sprecyzować jaka to ? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia @Cykacz to od biobizza ten grow tak? Daj jej dwa razy po 10ml na litr. Najpierw raz i przy nastepnym podlaniu znowu 10ml 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach