szamayo 606 Napisano 16 Grudnia 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2023 @szamayo nom zaczęło kwitnąć fajnie ten proces się doglada👍🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 16 Grudnia 2023 Mam problem taki, że ta roślinka co najszybciej rosła widać że jest nabita po kolorze liści przez co wolniej kwitnie, tam gdzie zielono jasne listki tam szybko kwitnie Narazie leje wszystkim samą wodę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 16 Grudnia 2023 Listki lekko opadnięte, foto sprzed podlania 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2023 Lej sama wodę ze 3 razy podlania później podawaj nawóz na kwitnienie 🪴😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 16 Grudnia 2023 Mam do dyspozycji grow,bloom,mikoryza,calmag,pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 16 Grudnia 2023 @Zielone krainy opłaca się robić flusha dla tej jednej ciemno zielonej? Czy lać sama wodę normalnie? Chyba że jest jakiś inny sposób żeby zmniejszyć nadmiar Wodę rozlewalem z nawozami na 4 rośliny, ta dostawała najwięcej wody bo była największa stąd większe stężenie niż u innych roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Grudnia 2023 @szamayo Lej normalnie , nie rób flusha, roślina sama wykorzysta to, co ma , gdy nie będziesz dostarczał nowych dawek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 17 Grudnia 2023 Strasznie oklaply liście u góry rośliny tej przenawozonej, dodam że korzeń już dawno wyszedł z donicy, chciałem rozsypać ziemii pod donicami, żeby na podstawce było trochę ziemii na to donice żeby korzen który wyszedł poza donice mógł być nadal w ziemii, ma to jakiś sens ale czy to właściwe rozwiązanie? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Grudnia 2023 Wody chce wody 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 17 Grudnia 2023 @Resi666 @Resi666 Sprawdzimy to 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 17 Grudnia 2023 Z tym korzeniem to jednak nie jest tak że jest jakiś duży poza donicą, ale posypałem ziemii pod donice tak czy tak, no i oczywiście podlałem samą wodą, mam nadzieję że to nie zwiastun końca życia roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 17 Grudnia 2023 @szamayo będzie git. Daj im pić i obserwuj 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 18 Grudnia 2023 @Resi666 faktycznie mogło chodzić o wodę, w sumie to nadal może, dzisiaj kolejny raz ją podleje Liście lekko się uniosly ale nie na tyle żeby nie były klapnięte 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 19 Grudnia 2023 Wam też z rury wentylacyjnej czuć ziołem? Czy mi się filtr zapchał czy co może być przyczyną jak nie to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 19 Grudnia 2023 Chciałem tak samo jak wcześniej złamać delikatnie w pół ale się nie udało i złamałem szczyt Owinalem plastrem chociaż żeby wiedziała że o nią dbam 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 19 Grudnia 2023 @szamayo muszą dziewczyny dobrze kurwić 👍 dobrze dbaj o nie to się odpłacą. filtr może być za mały albo masz dużą wilgotność i mu to nie służy. Różne przyczyny mogą być 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 19 Grudnia 2023 No mam wysoka wilgotność właśnie, 70% Jak włączam kanałowy to się namiot pompuje i jebie jeszcze bardziej Więc mam wyłączony tylko zostawiłem lekki otwór na tym wentylatorze żeby jakieś powietrze wlatywalo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 19 Grudnia 2023 @szamayo w nocy? Czy jak świecisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 19 Grudnia 2023 W sumie po nocy były jak patrzyłem Filtr węglowy VF PRO-ECO (fi125, 160-240m3) Nie dałby rady na 0,25m2? Generalnie wlałem im dzisiaj według tabeli 2,4 bloom 0,8 grow 1,4 mikro 0,3 calmag 2 pk Także będzie chaos bo będę musiał łamać pewnie każdy ze szczytów bo wyżej lampy nie podniose @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach