Boczelli 3,313 Napisano 20 Stycznia @Mr.Green no zauwazylem, ale trzeba by tez sie troche zaczac rozwijac. Ja to myslalem, zeby sobie ogarnac jakis pylek i jak bede mial cos fajnego w boxie to zapylic tylko doly, ale to plany na przyszlosc dopiero. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 20 Stycznia 10 godzin temu, UKTHC napisał: Teraz akurat rolka na insta od stonersow mi się pokazała i jak na zawołanie akurat o tym Poblokuj sobie w telefonie personalizowanie reklam. Wygooglaj sobie jak odzyskac prywatność w necie, najszybciej będzie, wytlumaczą Ci wszystko po kolei. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Stycznia @Boczelli staram się za każdym razem robić inne grow by się właśnie rozwijać i nie sadzić tylko by sadzić.. lecz żeby szły jakieś projekty które coś wnoszą ze sobą i by szła z nich jakaś nauka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 20 Stycznia @Mr.Green robie tak samo. A nasion to mam juz chyba na 5lat do przodu przy moich mocach przerobowych i dalej kupuje nowe. To juz chyba uzaleznienie 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Stycznia @Boczelli zgadzam się.. to jest choroba 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 20 Stycznia @Lady Green personalizowanie reklam, a rolka którą ktoś akurat wrzucił na insta to 2 różne rzeczy 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 20 Stycznia (edytowane) @UKTHC aha, sorki, nie mam insta, nie wiem jak to tam działa 🙈 Tak czy inaczej nasz telefon i rozne aplikacje na nim rejestrują nasze rozmowy i potem to wykorzystują między innymi podsuwając nam podobne treści. Skoro mowisz że to nie to, to obstawiała bym po prostu synchronizacje ze wszechświatem. 😉 Edytowane 20 Stycznia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 20 Stycznia Godzinę temu, Lady Green napisał: @UKTHC aha, sorki, nie mam insta, nie wiem jak to tam działa 🙈 Tak czy inaczej nasz telefon i rozne aplikacje na nim rejestrują nasze rozmowy i potem to wykorzystują między innymi podsuwając nam podobne treści. Skoro mowisz że to nie to, to obstawiała bym po prostu synchronizacje ze wszechświatem. 😉 Znam temat. Kiedyś kuzyn przy mnie gadał ze swoim chrześniakiem o pontonie. Skończył gadać, wszedł na FB i od razu reklamy pontonów mu się pojawiły 🙈 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Stycznia @UKTHC pontony i szlaufy w twojej okolicy 😄 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Stycznia Elo Elo kompaniero 15 tygodni minęło i pierwsza dama jest gotowa by wypełnić swoję przeznaczenie. 1 tydzień sadzonki 5 tygodni fazy wzrostu 1 tydzień indukcji 8 tygodni kwitnienia W tym trening toping 3 4 7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Stycznia @Mr.Green ale się pyty wyginaja ☺️Ładna panienka 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 23 Stycznia Jak się ładnie kłaniają mości Panu 😎😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 23 Stycznia @Mr.Green szacuneczek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 23 Stycznia @Mr.Green na ile mozesz ocenic srednia wage takiego szczytu? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 23 Stycznia @Mr.Green Ładne topy ❤️ @moonka Stawiam na 30 g na sucho 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Stycznia @moonka jak wyschnie to Ci powiem bo susze w całości 😛 @Resio666 topy dość twarde i ciężkie. Może być delikatnie ponad 😛 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Stycznia @Mr.Green Kolby jak ta lala 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Udyr jakby nie patrzeć to twoja zasługa poniekąd 😄 niejednokrotnie rzucales tutaj pomysł że byś ciął rośliny na 4 szczyty i jazda ✌️ więc w końcu tak też zrobiłem 😄 Bardzo dobry i efektywny trening. Z pewnością będzie gościł u mnie w repertuarze 🙂 Co prawda jedne są też cięte na 6 ale to już tylko szczegół 😛 Tak czy siak dzięki za Incepcje 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 24 Stycznia @Mr.Green Kiedys lubilem zarzucić sobie tabsa na balety, 🤣🤣🤣 Teraz jak patrzę na twoje kukurydzę zastanawiam się czy znowu tabsa nie zarzucić, i do tego jakiś czaj 🤣👊 Śliczne są 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Stycznia Przyznam maczugos konkretos Panie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach