Grzechoczący Grzechotnik 1,978 Napisano 20 Listopada 2023 36 minut temu, Mr.Green napisał: dobrze że moja pani nie ma nic przeciwko 🙂 Jak już lecimy na ilość stron to pozwolę nie w temacie fr. Nie ma nic przeciwko czy tez czasami degustacje z Marii przyjmie? :) tak z ciekawości, ankieta uliczna 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Listopada 2023 @grolsch3 kiedys paliła ze mną. Obecnie nie pali z dobry rok. Ja mam do rany przyłóż kobietę i sam taki dla niej jestem. Układ jest prosty.. nie ma widzimisię i zabranianie bo coś tam.. bo ja tak chcę.. itd. Ja chciałem boxa to ona chciała rybki i akwarium 😄 coś za coś jest zawszę zdrowsze niż zakazywanie komuś bo mi się nie podoba albo ja chcę tak albo tak nie chcę. Dyktatura to straszna rzecz 😉 Na koniec dodam że to ja noszę spodnie w tym domu 😄 i póki tak jest to tak będzie.. nie inaczej 😛 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,978 Napisano 20 Listopada 2023 @Mr.Green to dziękujmy i chwalmy swe niewiasty w niebogłosy. Jedziemy na podobnym wózku 😉 pozdro 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,170 Napisano 21 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green czyżby było Ci czego gratulowac? 🙂 Jeśli tak to gratulacje 👶🙂 (tak tylko pomyślałam bo sama tak długą przerwę w paleniu - ponad 2letnią- miałam tylko w jednym przypadku 😉), no chyba ze powód u Was inny, to gratulacje poczekają aż się doczekają 😉 Edytowane 21 Listopada 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,978 Napisano 21 Listopada 2023 @Lady Green córa czy syn? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Listopada 2023 @Mr.Green Wydaje mi się że w domu nosi spodnie ten osobnik co trzyma dom w rydzach, utrzymuje go, i to ta osoba której zabraknie i będzie chujowo, a nie że wyjebane co druga osoba myśli, i robię co chce. Żona miała rację, dla niej mogę hodować tony, ale nie kosztem czasu który mogę poświęcić jej, albo dzieciom. Czekajcie na kolejną relacje poszedł gruby hajs w autopoty, i kompletny nowy, i mocny sprzęt, a tutaj będą uruchomione testy i zużycie prądu szacunkowo 1.3kwh 🙂 Testy ustawień wilgoci, i temp będą chyba w tej relacji. Docelowa temp 28 stopni dzień 23 noc całą zimę, i najpierw test grzejnika olejowego 600w, a jak nie da rady wypierdalam 1000, albo 800 @Lady Green A ty piękna, lub nie 🤣🤣 Masz rację jak dbasz tak masz, a ja nie narzekam zawsze mam posprzątane, i ugotowane, a jak wracam do domu czeka na mnie wiadro w zlewie, ino tylko odpalić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,170 Napisano 21 Listopada 2023 (edytowane) @grolsch3 córka 😎 @Prepers piękna lub nie 🙈 to chyba kwestia gustu 😉 najwazniejsze ze sama sobie się podobam, na brak powodzenia tez nigdy nie narzekałam... 🙂 skup sie lepiej na treści, nie zaśmiecam Ci tu juz. 👍 Edytowane 21 Listopada 2023 przez Lady Green 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Listopada 2023 @Lady Green To był tylko skromny żart 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,170 Napisano 21 Listopada 2023 @Prepers no mam nadzieje ze nie odezwał byś się tak do kobiety którą widziałeś 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Listopada 2023 @Lady Green Ciebie nie widziałem xd, a tak poza tym nie oceniam po wyglądzie, bo mam już żonę, a kochanki nie szukam, wolę trawkę sory xD @Lady Green A zdradzę ci małą tajemnicę, mało jest kobiet co mężczyźnie zrobi lepiej, jak on sobie sam 😛 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,978 Napisano 21 Listopada 2023 23 minuty temu, Prepers napisał: @Lady Green A zdradzę ci małą tajemnicę, mało jest kobiet co mężczyźnie zrobi lepiej, jak on sobie sam Ja tam wolę leżąc z założonymi rękami za głowę, ale jak kto woli 😉 Co Ty jakiś M. MANSON bez żeber czy jak? Godzinę temu, Lady Green napisał: @grolsch3 córka 😎 To teraz do parki 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,170 Napisano 21 Listopada 2023 @Prepers matko, chyba nie pomyślałeś ze Cię podrywam? Masz mądrą żonę, wszystko przed Tobą, nadal doceniaj to co masz, budujcie wszystko razem, ciesze się że Ty się cieszysz i na tym juz zakończmy... 👍 @grolsch3 juz więcej nie planuje 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Listopada 2023 @Lady Green hahaha 🙂 Jaka szkoda🤣🤣🤣 Od początku do końca żartowałem. @grolsch3 Ja wale kreskę koksu żonę zostawiam w sypialni, i idę konia walić do drugiego pokoju. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,124 Napisano 21 Listopada 2023 16 minut temu, Lady Green napisał: juz więcej nie planuje ja też nie planowałem i ch... nie udało się 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Listopada 2023 (edytowane) Jedna puchnie na ostro, ale niewiem czy nie padnie z niedoborów, a nawozu dostały 1.3 ec z ostatnim podlaniem, i idę zaraz im dojebac znowu tyle samo, a może ciut więcej Edytowane 21 Listopada 2023 przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopada 2023 W dniu 17/11/2023 o 22:24, Mr.Green napisał: @Pierr1947 zazwyczaj wbijam się w to co producent podaję odnośnie FLO. Critical średnio 8tyg. To jak miałem 6 sztuk to jedna była w 7 tyg. gotowa. 3 sztuki były w 8 tyg. A dwie dochodziły potrzebowały jeszcze czasu ale i tak je ścialem kilka dni przed. O tyle o ile w mineralnych to azot ciąży przy indukcji i jego nadmiar zamula na flo tak w moim przypsdku brak azotu w połowie drogi równa się koniec paliwa do dalszycu działań by topy szły jak rakiety. Cale moje pierwsze grow mi pisali tutaj że za dużo azotu.. żebym lał samą wodę a nie odżywki.. przecież lałem samą wodę.. i ogólnie że takie nabite że umrą.. a topy auto jak ścialem i zapalilem z ziomkami to yyyy wow..? 😮 To na nastepne grow poszedłem bez tabsa.. posłuchałem się rad.. tych co sami tego nie używali.. i w połowie była pizda 😄 roślina nie dojebana.. jak na kacu w poniedziałek w robocie. Topy nie puchły bo nie było azotu.. 😉 Pan zielonka też nie dopuszcza by w polowie grow krzaki były żółte.. i nie widziałem by olał azot przy jego niedoborach i koncentrował się tylko na PK Roslina cały czas potrzevuje azotu bo azot to podstawa budowy i pracy rośliny. Dla mnie teoria że roślina go nie potrzebuję jest nielogiczna i w moim przypadku nie do zaakceptowania bo już ten jeden raz popełniłem błąd i nigdy więcej.. Przeczytajmy te teksty na spokojnie i porozmawiajmy 😄 Zapraszam do dyskusji na poziomie 😄 @Mr.Green Widać że się tam na produkowales nie źle hehe I masz swoją teorię i ba pokusze się o teorię a Tata Marcina powiedział 🤣 Po pierwsze chciałbym Ci napisać że jest tak jak Ty piszesz ale są też inne techniki uprawy. Jest też taka która ją stosuję czyli wcześniejsze ograniczenie azotu co poprawia zapach i smak topów bo jest mniej chlorofilu. Można w niej z powodzeniem dawać samo PK. Jest tylko jedna bardzo ważna zasada trzeba wiedzieć kiedy i jak to zrobić. Są jeszcze może jakieś jeszcze inne techniki uprawy których ja nie znam nie wiem. Ale napiszę Ci tak od siebie bez żadnych poezji ą ę masz rację w swojej technice uprawy ale są też inne . Nie będę tam CI przeklejal 2 stron bo szkoda miejsca tu masz link i tylko proszę nie spinaj się bo z Tobą akurat nie zamierzam walczyć👊 https://howtogrowmarijuana.com/autumn-color-effect/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Listopada 2023 @Pierr1947 xd wyjebał jak Filip z konopi, co ty tak po czasie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopada 2023 @Prepers Mialem ciężki weekend hehe Dziś dopiero wróciłem 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 21 Listopada 2023 @Pierr1947 Ja też 🤣 Rośliny zdychają chyba, a żona na skraju wytrzymałości. Ta ma jakoś najwięcej trichomow, jest cała biała włącznie z liśćmi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Listopada 2023 @Pierr1947 nie ma o co spiny. Każdy może przedstawiać swoję teorię. Ja nie twierdzę że moja jest słuszniejsze od twojej. U mnie to tak działa z Biotabsem i sam ucze sie by wyczuć ten azot na tyle by go trochę redukować. Jak dla mnie też zależy jakie odmiany uprawiasz. Odmiany typu cali maja inne topy i nie budują takich głównych dużych coli co może też mieć wpływ na to że potrzebują mniej azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach