mateo 956 Napisano 2 Stycznia @Resio666 właśnie nie wiem czy brać tylko na kwitnienie czy ful spectrum 🤔 Z tym mars hydro UV fajnie ale musisz je ręcznie przełączać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 2 Stycznia @mateo Przeciez pod programator możesz podciepac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 2 Stycznia W Marsie mają listwy sterujące 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 2 Stycznia @WymiataczMega Mam i ja 🧐 @mateo Jak chcesz doświetlać boki bo słabo tam dociera światło to raczej ful spectrum bym brał Ja będę dawał Redy ale na górę podczas kwitnienia Nie wiem jaki efekt chcesz uzyskać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Stycznia (edytowane) Górę mam dobrze oświetlona chodzi mi tylko o narożniki i boki do namiotu 120x120 było by super ale na 150x150 musiał bym brać spidera se 1000w albo opcja jest brać serie g za 200e taniej ale póki co zaczynam przygodę i mi starczy ta plus doswietlanie Efekt równego oświetlenia żeby było bo korony u mnie są prawie w linii tak że wyrównać światło jak najbardziej i do tego UV Edytowane 2 Stycznia przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 2 Stycznia (edytowane) @mateo secret jardin ma listwy ledowe 90cm 40W o roznym spektrum swiatla. Od grow, przez vu, red i bloom. Ja kupilem 2x bloom ale wersje 50cm 20W aby doswietlic boki w namiocie 60x60 Edytowane 2 Stycznia przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Stycznia WOOOW Jaka różnica po tygodniu w worku do curringu, właśnie zajebałem lufę purpla, i stwierdzam że trawa bez curringu może z 50% mocy ma 🤣🤣 Nie paliłem go kilka dni, i jestem w szoku. Więcej nie będę marnował, minimum 2 tyg curringu potem palenie Smak też petarda, polecam purpla wychodzi go od chuja, i smakuje kwiatami, z nutką słodyczy, i zostaje posmak taki ziemisty słodki 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 6 Stycznia Relacja zamknięta, wyszło tego bardzo dużo, jedna wyszła słabsza reszta jest kozak, każda ma inny smak, a z każdej jestem zadowolony. Dzięki wszystkim za pomoc, i do następnego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 6 Stycznia @Prepersgraty 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulka 1 Napisano 22 Stycznia Ktoś powie jak znaleźć dilera bez znajomości? Mój niestety już od dawna pusty i narazie nic nie wskazuje na to by miało się coś zmienić. Okolice Warszawy 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Stycznia @Ulka blizej której komendy by Ci pasowało..? 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 22 Stycznia @Ulka Wilcza 21 Warszawa 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Stycznia @Ulka Na komendzie dużo towaru mają @Ulka A tak serio jak nie wiesz co to ulica, to idź do apteki, receptę kupisz online @TesterCiebie zamknęli czy co :)? To już temat zamknięty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach