polecam 420 157 Napisano 20 Listopada 2023 @WymiataczMega 24.11 minie miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 20 Listopada 2023 @polecam 420 osobiście poczekał bym na pełny miesiąc 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 20 Listopada 2023 @polecam 420 Przełączasz wtedy kiedy uznasz to za stosowane ( po prostu kiedy uznasz że wielkość twoich roślin jest zadawalająca 😄 ) Jak juz ziomek wspomniał nie ma zasady ps. ładne są 🌿😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 23 Listopada 2023 tutaj łodygę wstawiam jaka grubą się zrobiła, jutro mija równy miesiąc od wyjścia z ziemi i wrzucam moje marne dziewczynki 😁 podlewana cały czas woda OAZA z biedronki ponieważ nie chce mi się pH mierzyć a ona jest idealna oczywiście na przemian z odżywkami biobizz i co drugie podlanie z ADVANCE na stres co trzecie podlanie dodaje 😁 liście dotykają boxa ale gdy przyjdzie czas kwitnienia topy nie będą dotykać z wiadomych przyczyn 💪 tutaj łodygę wstawiam jaka grubą się zrobiła, jutro mija równy miesiąc od wyjścia z ziemi i wrzucam moje marne dziewczynki 😁 podlewana cały czas woda OAZA z biedronki ponieważ nie chce mi się pH mierzyć a ona jest idealna oczywiście na przemian z odżywkami biobizz i co drugie podlanie z ADVANCE na stres co trzecie podlanie dodaje 😁 liście dotykają boxa ale gdy przyjdzie czas kwitnienia topy nie będą dotykać z wiadomych przyczyn 💪 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 24 Listopada 2023 jeblem fryzjera dziś na grubo i przełączam dziś światło 😁 dobrze , nie dobrze okaże się na końcu 🤣 dwie jeblem na grubo a tamtym dwa dałem mniejszy wycisk 😁 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 24 Listopada 2023 tylko jest dolny dolot o ktr mi chodzi co z nim zrobić , @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 1 Grudnia 2023 idą nie równo ,ale dwie coś tam ruszyło się do kwitnięcia a na pozostałe czekam 🤣 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 1 Grudnia 2023 @polecam 420 ja bym podstawił coś pod donice żeby wyrównać wysokość 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 14 Grudnia 2023 siema załoga dawno nic nie wstawiałem, ale nic się nie dzieje oprócz tego że poszły do góry ostro w chuj i gęsto się zrobiło czyli daje znać że przechodzi w etap kwitnięcia pokazała że jednak jest DAMA z klasą 😂 doły wycinać jeszcze ktoś pod powie ? dodam że podlewam po swojemu czyli co 5 dni zależy od pogody kiedy sucho mają i są lekkie temperatura w boxie wynosi minimum 20 stopni a wilgotność 64 max zauważyłem przy zgaszonej lampie . zapach unosi się po domu i chyba filtr już podłącze i zapachy odświeżaczy dam aby zniwelować zapach. a zapach czuć taki mocny intensywny dodam 😁 oby do zbiorów ale na to jeszcze mają czasu jakieś dobre myślę z 2 miesiące aby zbiory były 🫣 nie dobory małe są widać jak na zdjęciach ale dziś dostaną swoją porcję 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 14 Grudnia 2023 Ja bym dał calmagu ,zaczynają robić się jasne żyłki,wg mnie początki braku CaMg,mocne światło zwiększyło podaż na pierwiastki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 14 Grudnia 2023 @Kamehameha mordo to zdjęcie było 1 grudnia robione 😁 podlewam zazwyczaj odżywkami co drugi raz 😁 tam mnie na kierowali że za dużo światła było co fakt dałem na 75% zmniejszyłem i posłuchałem rady doświadczonych no i zrobiło się lepiej . ty wstawiłem nowe foty dziś ponieważ zapierdalaja w górę i w boki a gdy widzę małe nie dobory to ciach odżywki jak na siłowni i pomaga widać że kieruje się rozsądkiem naturalnym bynajmniej tak myślę z życia leśnego oudoor uprawiałem wiele lat obserwowałem ale tutaj jest całkiem inaczej 😁 one ruszyły do góry itd a nikt mi nie doradzić czy wycinać dolne łodygi aby poszło wszystko w szczyt . dodam że one po stresie są bo już wycinane były . jutro wstawię fotę łodygi grube jak kciuk naładowane . ale ciężko mają przejść w kwitnięcie ,, uparta odmiana ? ,, 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2023 @polecam 420 No pokaz te wariatki one ci jeszcze wystrzela cieles doły?i najmniej rokujące odrosty?🪴tak bez żadnego trenigu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 15 Grudnia 2023 @Pablo 1988 tAK goliłem doły miałem je wyginać ale brak czasu miałem bo tu dzieciaki i różne swoje sprawy jedna tam próbowałem ale widocznie słabo widocznie taśma trzymała i sznurek poszedł razem z roślinka do góry 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Grudnia 2023 (edytowane) 54 dzień od wyjścia z ziemi dziś mija , a od 1 grudnia przełączone zostało na 12/12 światełko mocy ,dziś zrobiłem znowu fryzjera po 4 gałązki na doniczkę , na jednej zauważyłem korzenie na wierzchu ? czy coś atakuje ja ? znowu robiłem przy roślinach i ocierając się o liście wyszło mi swędzenie i czerwone takie plamki na przedramieniu czy to uczulenie mam 🤣🫣 Edytowane 17 Grudnia 2023 przez polecam 420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Grudnia 2023 @polecam 420 moze to barszcz Sosnowskiego?😆🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Grudnia 2023 może to nie konopia 🤣 tylko kopia 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 17 Grudnia 2023 @polecam 420 też jak się poobcieram to mnie swędzi. Zapal to ci przejdzie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Grudnia 2023 a robocie coś z wyciętych odrostów ? czy wyjebać na tym etapie ? bo trochę tego mam wrzuciłem do zamrażarki 🤣 królik wjebal dwie gałązki świeżego 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 17 Grudnia 2023 @polecam 420 można makumbe zrobić, ja tak chyba zrobię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 17 Grudnia 2023 @polecam 420Ja na takim etapie wyrzucam. Swoją część piesek dostaje. Lubi zakanszać takie świeżutkie. Daj królikowi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach