Mr.Green 4,309 Napisano 16 Listopada 2023 @polecam 420 na wegu to ogólnie połowa mocy lampy i zabawa z odległością. Trzeba wyczuc swój sprzęt 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 16 Listopada 2023 dzięki za pomoc i wgląd na moją fotorelacje . zaraz zmienię na lampie dam 50 i myślę że 55, 60 cm od szczytu . a liście upierdolic te duże czy poczekać trochę ? myślę czy toping zrobić nie za późno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 16 Listopada 2023 @polecam 420 zostaw liście. One teraz są w huj potrzebne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 16 Listopada 2023 Liście nie przeszkadzają to ja bym zostawił. Jak zdechną trochę mocniej to wtedy wypad. Teraz tam żarcie zmagazynowane w nich. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Listopada 2023 @WBB @polecam 420 @WymiataczMega no na fryzjera to chyba jeszcze napewno zawczesnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 16 Listopada 2023 @polecam 420 liscie zostaw jesli nie musisz ich ucinac. Ja ucialem bo mialem straszny busz i zaslanialy polowe szczytow. Topping mozesz zrobic bo czemu by nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 16 Listopada 2023 dzięki za wsparcie 💪 oudoor uprawiałem w chuj lat , ale indoor ma inne zasady jeśli chodzi o konopie, myślałem że pójdzie mi łatwiej ale jednak czytanie a praktyka to inna bajka 😁 będę relacjonował na bieżąco i edukacja ciąg dalszy 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 16 Listopada 2023 @polecam 420 ja rowniez outdoor ale krotko bo tylko dwa sezony z czego jeden w szklarni, ktora byla malym niewypalem. Obecnie pierwszy raz pod lampami i wszystkiego ucze sie na nowo😅 na szczescie w kwestiach "glupot" wiedze przyswajam szybko wiec z czasem bedzie tylko lepiej 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Listopada 2023 siemano załoga wracam z pracy i pierwsze co zrobiłem to zajrzałem do boxa , posłuchałem waszej rady wedle światła i widać różnicę po nocnej zmianie 🤣 wstawię fotkę pod wieczór i sami ocenicie 💪 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @polecam 420 dawaj czekamy 🔨💪🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 17 Listopada 2023 @polecam 420 ja rowniez czekam na foto👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 17 Listopada 2023 Podbijam bo dziś wleciała nowa lampa i sam jestem ciekaw jak to u ciebie po tej zmianie wygląda u mnie na 55cm dalem i 50% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Listopada 2023 wstawiam foty , ocena mile widziane trochę widać że zajechałem je ale mam preparat na poprawę ich kondycji po stresie przy następnym podlaniu podam im tego . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 17 Listopada 2023 tu zdjęcie zrobione teraz przy włączonej lampie może będzie widać lepiej hehe 😁👁️🗨️ ten otwór co widać na zdjęciu on nie jest zakryty tylko taka siatka moskitiera . od góry pójdzie filtr , równo z lampa wisi wiatrak , a ten otwór daje do myślenia od samego początku 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) @polecam 420 wygladaja ladnie. Zrob topping i patrz jak ladnie rosna🙂 Edytowane 17 Listopada 2023 przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Listopada 2023 ruszyły się rośliny, zobaczyłem na jednej jakiś nie dobór oraz chyba zaczynają się pojawiać białe włoski jakby wchodziły na flo . miały być sezony świeca 18/6 także wychodzi na to że automatyczne są 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 19 Listopada 2023 od kiedy przełączyć lampę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 19 Listopada 2023 @polecam 420 ile masz już wega? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 @polecam 420 od kiedy chcesz. Nie ma jakiejś jednej złotej zasady.. to uprawa jest 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Listopada 2023 @polecam 420 jak są to automatyczne to nie musisz przełączać swiec imn18 na 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach