Gość Napisano 21 Października 2023 @Zielone krainy dzieki za rade rozumiem dostanie azotu jak miałem hpsa nie mogłem zbic ciepła temp.35 wilgotność 20 30 to bardzo złe wartości ziemia w donicy była postrzelana jak na pustyni mimo że było mokro po nocce jak lampa grzala @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Października 2023 @Pablo 1988 Tylko nie dowal tego azotu za dużo, delikatnie jak dla młodej sadzonki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Października 2023 @Zielone krainy 25 gram na 11 l doniczki będzie? podałem właśnie w tym momencie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 21 Października 2023 @Pablo 1988 saletry jej tam sypnąłeś? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Października 2023 @WBB 25 g na 11 l tak w proszku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Października 2023 @Pablo 1988 Nie korzystam z takiej formy nawożenia, więc ci nie powiem, jak to dawkować. Ja korzystam z nawozów płynnych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października 2023 Zostało zapodane oki aktualizuje za tydzień chyba ze będzie się coś działo to napisze elooo niech moc bedzie z wami dobrzy Ludzie🙊🙈🙉🧨💣💥💥🔨🔨🔨🔨 p.s z boku właśnie wyszły 2 razy white widow 🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2023 Siemano 🔨 Panowie co to może być 1 zdjęcie czy znowu coś się dzieje? 2 zdjęcie 2x white widow jak wyjdą po za rant podsypie ziemia🙊🙈🙉🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 23 Października 2023 Nie przygrzałeś jej tam? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2023 @WBB trudno powiedzieć myślę że nie chyba aż tak mocno Ledy nie świecą 40 cm od roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 23 Października 2023 @Pablo 1988 ja mam termometr albo dwa na wysokości szczytów to wiem jaka temp 😉 A jak mierze takim bez wifi to sprawdzam jaki był MAX i MIN w ciągu doby... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2023 @WBB ja ma 24 stopnie w dzień i wilgotność 60 65 w nocy 21 22 wilgotność ta sama @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 23 Października 2023 @Pablo 1988 no to raczej nie przegrzanie te liście zwija @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2023 Co jest grane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Października 2023 @Pablo 1988 Kolorystyka liści jest ładna, poprawiło się, więc azot dodałeś , ale pewnie nierównomiernie się coś wchłonęło i dolny liść oberwał, na razie nie ma powodów do obaw według mnie, chyba, że na mocno nabiłeś ziemię azotem i zaraz uderzy to w inne liście, jak ci mówiłem, ja nie używam azotu w takiej formie sypkiej, jak ty masz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,405 Napisano 23 Października 2023 @Pablo 1988 wyglada jak by cos ja "popalilo". Mialem tak dwa razy na oucie. Raz gdy bylo cholernie goraco i slonce nie dawalo zyc a drugi raz po przelaniu nawozow. Liscie wygladaly identycznie jak u Ciebie ten jeden zaznaczony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2023 @moonkagliwicee @Zielone krainy moze go obetne? Czy zostawić?już nie wiem sam co chwilę jakieś problemy 🤔🤔🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Października 2023 Braki na takiej małej roślinie? Hmm.Nie sądze.Nielogiczne dla mnie.Zlej dobrą wodą i czekaj aż się obudzą.Jeśli je coś powstrzymało a nie padły to wg.mnie powinny wystrzelić jak się otrząsną. @Pablo 1988 zostaw.Nie dokładaj im stresu.Te liscie i tak kiedyś odpadną.Będziesz ciął taką małą roślinę bo listek żółty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Października 2023 @Pablo 1988 Zostaw, oberwała od azotu według mnie, górna partie są ok, oby sie nie okazało, że dałeś za dużą dawkę azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Października 2023 @Zielone krainy i to bym obstawiał.Ta azofoska pewnie wolno się uwalnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach