Gość Napisano 9 Października 2023 @Mr.Green dziękuję stary a temperatura 2 boxie na ten stan mniej więcej ile ma wynosić?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Października 2023 @Pablo 1988 spoko nie ma za co 😉 Próbuj zmieścić się w tych liczbach. sadzonki (20-25 °C w dzień i 17-21 °C w nocy), fazę wegetatywną (25-30 °C w dzień i 20-25 °C w nocy), fazę kwitnienia (18-26 °C w dzień i 15-22°C w nocy) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 Ta z dziwnymi listami to white widow auto czy wszystko z nimi w porzadku tak jakby w miejscu stały??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 11 Października 2023 Wyglądają dobrze. No panic ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 Czemu te listki takie jakby przypalone? dalem lampę troszkę wyżej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 11 Października 2023 Tam jest ziemia nabita nawozem? Może dlatego je lekko popaliło. Ja dlatego między innymi stosuję easy plugi, żeby takie malutkie od razu w nawóz nie wskoczyły..... ale to tylko moje kombinowanie i może nie mieć większego sensu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 Spoko możliwe ta banana idzie całkiem nieźle tylko pisze ze ten wdowiec jakis taki po wykręcany hehe zobaczymy jak będzie parę pięter co się będzie działo:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 11 Października 2023 @Pablo 1988 dokładnie. Nie przelewaj swojego stresu na rośliny 😉✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Pablo 1988 wydaje się jakby bagno miały, nie za dużo wody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 Rzeczywiście ostatnio troszkę mi się coś więcej podlalo 🙈 następne podlanie w niedziele odczekam parę dni🪴 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Pablo 1988 lepiej przesuszyć troszkę niż przelać,pamiętaj... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 Witam Wyjadacze panowie na dzień dzisiejszy sytuacja kiepska nie mogę zbic temperatury przez tego hpsa plus podnieść wilgotność nie wiem czy tego nie sciagnac i zainwestować w zarowki ledowe?roślinki wyglądają tak poniżej foto wiatraczka wlotowego moze te Głowno jest za słabe co zrobić?? Musiałem podlać dzisaj bo ziemia aż się prosiła... spękana była jak na pustyni szlak wie czy to trzymać white przypalone nawet lampę podniosłem na 60 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 12 Października 2023 I teraz pomyśl co by było przy tych 600W bo chyba o nim coś pisałeś 🙂 Jaki ten namiot ma wymiary? Jaka jest temp w boxie i poza boxem? Nawilżacza brak? Wyciąg jakiś jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 (edytowane) @WBB tak mam te 600 nnawet dobrze zetego nie odpalałem brak nawilżacza wymiary masz w tytule wyciąg nie chodzi za to wlotowy non stop Edytowane 12 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 12 Października 2023 @Pablo 1988 a włącz wyciąg i zobacz jak to będzie wyglądać... To gorące powietrze musisz wyrzucić z boxa... nawiewem za dużo nie pomożesz. Nawilżacz też troszkę obniża temp.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 (edytowane) Zamienilem hpsa na 3 x leda dodam jeszcze 3 jak podrośnie i ogólnie ogarnęłam temperaturę jest 25 w dzień a nocy 21 wilgotność 60 White widow poszlo w kosz wykiełkuje nowa strawberry cos ruszyło ale coś słabo zostawię zobaczymy dalej pozdro Edytowane 16 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 @Pablo 1988 czemu ona taka biedna zolta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 @vego1989 nie wiem może od światła od leda potrzymam ja zobaczę co dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2023 Moze juz jakieś braki?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 16 Października 2023 @Pablo 1988 to zdjęcie z lampą ON? Awatar to twój pieseł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach