Mr.Green 4,309 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy czuję się jakbym wracał do domu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Listopada 2023 @Mr.Green Tak właśnie będzie, jak w domu z wielkim oknem na świat, znowu zaczniesz ufać mi, nie pozwolę ci się bać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy Tato.. to Ty..? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Listopada 2023 @Mr.Green Tak pinokio to ja Dżeppetto. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy chyba nie mylisz drewnianego z drętwym..? Bo na drewnianego się jeszcze zgodzę ale na drętwego zgody nie wyrażam 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy jakkolwiek to zabrzmi 🙈 będziesz mnie w takim razie musiał zakneblować 😁 bo inaczej bedziesz miał przechlapane, prędzej czy później przeciągne Cię na naszą stronę 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Listopada 2023 @Mr.Green Nic się nie martw, będziesz zadowolony zaraz po tym, jak ci detox 3 miesięczny zrobię, potem jak zapalisz to będziesz płakał z radości, jak dziecko. @Lady Green Nie ma takiej potrzeby, będziecie siedzieć z @Mr.Green w akwarium dźwiękoszczelnym, możecie sobie tam ględzić, co chcecie, nie będzie mnie to obchodziło, rzucę wam jakieś ogryzki, co byście głodni nie siedzieli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 12 Listopada 2023 Edit: I kiedyś wszystkie czarne dniiiii obrócimy w dobry żart... 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy myślisz że jestem uzależniony i się wystrasze detoksu..? 😄 człowieku ja mam fazę zawieszoną już na stałe 😄 Jak dasz zapalić tego swojego tematu to dam się zamknac na 3 miesiące 😄 tylko mnie nie krzywdź bo bywam delikatny 😄 @Lady Green napisał że do akwarium.. to będzie nas widział.. i będzie na nas patrzył 😄 to nie ma tak źle 😄 chce nas oglądać heh 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Listopada 2023 @Mr.Green Wszystko skończy się heppy endem, chyba, że by się nie skończyło, ale to wtedy wniesiesz reklamacje, a ja ją w trybie pilnym będę rozpatrywał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 13 Listopada 2023 @Zielone krainy ufff, dobrze chociaż ze ogryzki a nie robaki czy inne mięcho 😁1:0 dla mnie. Swoją drogą, akwarium, kołowrotek i happy end? Dla kogo? 😁 Tak mysle gdzie Ty sie wychowywałeś... To dlatego pewnie Cie przyjeli do służb... Przez psychotesty... 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2023 @Lady Green Ja rozumiem, że wolałabyś, jak to wspomniałaś kneblowanie i te sprawy, ale sztuczna inteligencja się w takie rzeczy nie bawi, woli was wrzucić do akwarium i dać wam kołowrotek do zabawy. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 13 Listopada 2023 @Zielone krainy Ty uważaj lepiej bo śniłeś mi się dzisiaj i wiemy juz jak wyglądasz 🧐😁 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2023 @Lady Green Tak, to jak wyglądałem, jak kod źródłowy w Matrixie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 13 Listopada 2023 @Zielone krainy to jak wyglądałes przekazałam juz do @Mr.Green a on dalej odpowiednim osobom 😎 Nic więcej nie zdradze, żadne tortury kołowrotkiem mnie do tego nie zmuszą... 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Listopada 2023 Tworzony jest obecnie portret pamięciowy. Są już pierwsze zarysy Do jutra ruch oporu powinien pokolorować portret by zwiększyć jego autentyczność 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2023 @Lady Green Widzę, że cały czas masz w głowie , jakieś dziwne myśli, wcześniej kneblowanie, a teraz jeszcze tortury na kołowrotku, jak tak dalej pójdzie to zabiorę ci ten kołowrotek, bo zamiast sobie normalnie pobiegać to chcesz, jakiejś ostrej jazdy, jak się nie poprawisz to nie dostaniesz ogryzka na obiad. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 13 Listopada 2023 @Zielone krainy głodnemu chleb na myśli.... 👀 ...ja odbieram bieganie na kołowrotku jako czystą torturę - nienawidzę biegać, z kneblowaniem też mijasz się z prawdą 👀 ...wychodzi na to ze będziesz nas oglądal przez to duze okno chyba w celu... własnego happy endu... 🙄 @Mr.Green dobre posunięcie, wprowadz go na fałszywy trop, niech myśli ze nic nie wiemy i śpi spokojnie... 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Listopada 2023 Co tu się dzieje to ja nie mam pytań xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Listopada 2023 @Lady Green Nie jadam chleba i nie myślę o chlebie, wole to, co biega od tego, co rośnie w glebie. Ofiary szukam w króliczej norce, biegam za łanią po zielonej łące, gustuje w mięsie, a nie w zwykłej mące. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach