konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Października 2023 (edytowane) @Zielone krainy no co ty gadasz, zakończyłem ją już dawno dawno temu, teraz tutaj się szykuje rekord stron Edytowane 4 Października 2023 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Października 2023 (edytowane) @konopny_janusz Nie prowadzisz już fotorelacji i nikt się od dawna w tym temacie nie wypowiada, to po co ma być otwarta? Edytowane 4 Października 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Października 2023 (edytowane) 21 dzień wega, poprawiłem trening LST i od razu obydwu roślinom zrobiłem Topping na głównych szczytach. Rozwijają się prawidłowo, więc jestem zadowolony z obecnego stanu rzeczy. Jakieś 2-3 dni i przełączam je na kwitnienie. Edytowane 4 Października 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Października 2023 8 godzin temu, Zielone krainy napisał: Jakieś 2-3 dni i przełączam je na kwitnienie. To się ładnie zsynchronizowaliśmy.... ja swoje przełączę myślę w sobotę 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Października 2023 @WBB Owszem przełączenie wyjdzie nam w tym samym terminie, będziemy się gonić kto szybciej do zbiorów doleci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Października 2023 24 dzień wega , dzisiaj przełączone 12/12 , włączyłem drugi panel Ledam 60 W. Czekam aż lekko polecą do góry , potem lekka defoliacja, uporządkuje wszystko i polecą na Scroga. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2023 @Zielone krainy czyli na wega jeden panel 60 a na flo doatkowo drugi? Ja miałem plan na ledzie zrobić wega a na flo hpsa dorzucić, ale się zjebal i zostało na ledzie xd z fartem 🤜🤛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Października 2023 @vego1989 Tak , na mojej powierzchni potrzebne są dwa panele Ledam 60 W, jak chodzi o kwitnienie, a na wegu wystarcza jeden, aby się prawidłowo rozwijały, ale na kwitnieniu jeden jest za słaby na tej powierzchni 0,32 m2. Wychodzi to ekonomicznie , na wegu gdzie jest 18/6 ciągnie mi prądu, jak żarówka 60 W , a na kwitnieniu, gdy jest 12/12 to leci 120 W. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 8 Października 2023 (edytowane) @Zielone krainy i żadnych nawozów na razie nie dawałeś? Dzisiaj rano też u mnie się przełączyło na 12/12. Muszę u siebie w temacie zaraz powstawiać 😉 Edytowane 8 Października 2023 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2023 @WBB Nawozy polecą, jak roślina pokaże zapotrzebowanie, nie ma sensu lać bez oznak, że czegoś potrzebuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2023 @Zielone krainy napisz mu że lales ukorzeniacz i enzymy bo pomyśli że na samej wodzie tak idą xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2023 @Mr.Green Zdziwię cię kumpel, ale nie lałem ukorzeniacza i enzymów, bo mi się skończyły na poprzedniej uprawie , a nie chciałem iść ani do seedbanku ani do growshopu, więc lecą na samej wodzie i ładnie lecą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2023 @Zielone krainy teraz to nie łykam 😄 Tobie się nigdy nie chce nigdzie iść 😄 Pewnie po ostatnim wejściu ala ninja masz tam sromotny zakaz wjazdu.. tam i tam 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2023 @Mr.Green Nie, bo w maskach ludzie już nie bujają, a związku z tym , jako ninja akcja już nie przejdzie, więc uznałem, że mam to gdzieś i lecę na tym, co mam. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2023 @Zielone krainy na bank coś tam wycisnales z tych butelek.. albo gotowałes je na lekkim ogniu by oddały resztki koncentratu wzrostu.. Młodych futrzaków nabierzesz na te swoję bajeczki ale nie mnie starego wilka.. ja się nabrać nie dam.. tam już pewnie EC podjeżdża pod 3.0 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2023 @Mr.Green Ziomek , nic nie dawałem po za wodą, jedynie mam takie podejrzenia, że ziemia, jaka jest z worka 50 l, pewnie była jakoś źle rozmieszana, bo uznaje, że jest mocniej nabita nawozami, ciemne są w cholerę, a dawałem jedynie wodę i oczywiście umiem podlewać, by szybko rozwijał się system korzeniowy przez skuteczne podlewanie, ale nie dałem żadnego nawozu , zupełnie nic, jak nie wierzysz, to szkoda, bo qrde nie ściemniam, bezsensu byłoby prowadzić fotorelacje i walić ściemę, że się nic nie leje , jakby się lało, zresztą wcześniej zawsze mówiłem, że daje ukorzeniacz i enzymy, więc po co miałbym walić ściemę, że nie daje, jakbym dawał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 789 Napisano 11 Października 2023 @Zielone krainy a ukorzeniacz i enzymy nie dajesz ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Października 2023 @Monako pisał, że nie bo mu się skończyły 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 789 Napisano 11 Października 2023 @WBB myślisz ze ja czytam wszystkie posty ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Zielone krainy ziomek towar się skończył czy przestałeś rozumieć żart co do tych nawozów xD wiem że nie kłamiesz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach