Gość Napisano 6 Grudnia 2023 Grube są te szczyty dlatego gnie je po ciężarem życzę tłustego wyniku🪴😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 6 Grudnia 2023 @Lady Green dobra prowizorka nie jest zła 👍 tyczki mają podtrzymywać kwiaty i to robią. Jest ok👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Grudnia 2023 @Lady Green W mojej ocenie , jak cię to pod kątem merytorycznej odpowiedzi interesuje, to powinnaś zwiększyć dawki nawozów, bo rośliny są mocno wyjedzone ze składników, a po kwiatostanach nie widać, aby były strukturalnie dość mocno rozbudowane, więc jeszcze 2-3 tygodnie zostało, a związku z tym trzeba zwiększyć radykalnie podaż składników,: azotu, fosforu i potasu,, bo rośliny wymagają znacznie większego stężenia tych nawozów na tym etapie, co przełoży się na produkcje, a chcesz , by roślina skupiła się w pełni na produkcji, a nie na przetrwaniu, więc na tym etapie powinna być mocniej karmiona, by miała wszystko, co jej potrzeba do maksymalnej produkcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) @Zielone krainy wczoraj dostały 1,5/2 dawki z biobizz + podwojka dawka pk. Z pk ostatnio miały przerwe bo się skończyło, ale juz kupiłam i podaje. Następnym razem tym najjaśniejszym znowu dam 3x biobizz i 2xpk, powinnan jeszcze więcej? Ostatnio skaleczony palec sobie tą wodą z nawozami oblałam, nie polecam... 🤦♀️ ze im to smakuje i je nie pali... Mam tez jakąs próbkę z hesi, bio grow i cos tam jeszcze, azotu chyba 4%, moze to im dac zamiast biogrow z biobizz? Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 7 Grudnia 2023 @WBB miałam się nie przyznawać... 🙈 no ale gryzły by mnie wyrzuty sumienia... powiem Ci i Wam wszystkim ze wczoraj odkryłam, że miałam wyciąg na 1 biegu... 🤦♀️ nie wiem jakim cudem... kiedys na chwile wyłączyłam podczas podlewania aby się upewnić ze nikt nie puka do drzwi i musialam potem włączyć na jedynkę. 🤦♀️ ...no komfort teraz jest zupełnie inny 👍 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 7 Grudnia 2023 @Lady Green już bym tu z Ciebie darł teraz łacha gdyby nie moja wpadka z wtyczką, którą wpiąłem obok programatora zamiast do niego 🙂 Jak się coś po chmurze robi to tak jest... doskonale to rozumiem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 7 Grudnia 2023 @WBB tylko że ja to zrobiłam na trzeźwo 🤷♀️ mniejsza z tym... 😉 uznajmy ze jak sie ma za duzo rzeczy na głowie to sie nie przywiązuje uwagi do pewnych szczegółów... 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Grudnia 2023 @Lady Green ze wszystkim co Zielony napisał się zgadzam poza podawaniem azotu. No chyba że jeszcze 4 tyg postoją z podawaniem nawozu. Patrząc po pistlach to może tak być nawet. Musisz decyzję podejmować. Ale najbardziej brakuje p i k, calmag tam lejesz jakiś czy coś takiego? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 7 Grudnia 2023 @Lady Green z azotem podczas zaawansowanego kwitnienia bym nie szarżował 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) @grolsch3 calmag od mniej więcej początku flo podaje co podlanie, wczesniej 0,5ml na litr, a od 6 tyg flo 0,8. Qrcze, następnym razem kupuje cos co krótko kwitnie, 12 tyg flo to troche za dlugo, ale w sumie liczyłam sie z tym... Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Grudnia 2023 Godzinę temu, Lady Green napisał: calmag od mniej więcej początku flo podaje co podlanie, wczesniej 0,5ml na litr, a od 6 tyg flo 0,8. To przede wszystkim lej na przemian z npk, lepiej będzie się wchłaniał, no i zwiększył bym dawkę Godzinę temu, Lady Green napisał: Qrcze, następnym razem kupuje cos co krótko kwitnie, 12 tyg flo to troche za dlugo, ale w sumie liczyłam sie z tym... Kush'e i Skunk'i są spoko. Dla mnie najlepsze jeśli chodzi o działanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 7 Grudnia 2023 27 minut temu, grolsch3 napisał: To przede wszystkim lej na przemian z npk, lepiej będzie się wchłaniał, no i zwiększył bym dawkę A to wtedy nie bedą się wyjadać szybciej? Chyba musze spróbowac skoro tak piszesz, choc już tak im namieszałam ze i tak sie nie połapę co jest od czego. 30 minut temu, grolsch3 napisał: Kush'e i Skunk'i są spoko. Dla mnie najlepsze jeśli chodzi o działanie Wrócimy do tematu jak znajde kogos kto mi je na swoj adres zamówi. Choc w sumie jak masz cos konkretnego do polecenia to napisz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 7 Grudnia 2023 5 godzin temu, Lady Green napisał: @WBB miałam się nie przyznawać... 🙈 no ale gryzły by mnie wyrzuty sumienia... powiem Ci i Wam wszystkim ze wczoraj odkryłam, że miałam wyciąg na 1 biegu... 🤦♀️ nie wiem jakim cudem... kiedys na chwile wyłączyłam podczas podlewania aby się upewnić ze nikt nie puka do drzwi i musialam potem włączyć na jedynkę. 🤦♀️ ...no komfort teraz jest zupełnie inny 👍 😄 hahah mistrzyni 😄 a my pół dnia rozkmina co tu zaradzić 😄 ja jebie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Omg... zostałam zdegradowana do 4 kropek i tytułu średnio zaawansowany... 🤦♀️ Mam nadzieje ze to przez ten wentylator, ale obawiam się że nie... 🤦♀️ Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Grudnia 2023 Godzinę temu, Lady Green napisał: Choc w sumie jak masz cos konkretnego do polecenia to napisz. To moja prywatna lista która chciałbym kiedyś przerobić 😉 Green house seeds BANANA KRUMBLE CLOUDWALKER WONDER PIE LEMON SKUNK Sensi seeds : SENSI SKUNK SKUNK #1 MASTER Kush-White Label PURPLE Bud-White Label Godzinę temu, Lady Green napisał: A to wtedy nie bedą się wyjadać szybciej? Jak dasz dużo duże dawki pk to raczej nie. Tym bardziej że przyznałaś się do przerwy w podawaniu 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 7 Grudnia 2023 Godzinę temu, grolsch3 napisał: Jak dasz dużo duże dawki pk to raczej nie. Dużo duże tzn? W ml biobloombastica najlepiej jakbyś sprecyzował. 😉 No i kiedy je dac? Jutro, a kolejne podlanie bez npk z calmag? Czy jutro bez npk z calmag a kolejne podlanie z npk? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Grudnia 2023 16 minut temu, Lady Green napisał: Dużo duże tzn 2 x razy, pomimo że bio to jest to dosyć silny nawóz. I musisz się pogodzić że niektóre stare a przede wszystkim te ogromne wiatraki będą już umierać. 18 minut temu, Lady Green napisał: Jutro, a kolejne podlanie bez npk z calmag? Tak bym zrobił ja i po tygodniu, czyli dwóch podlaniach ocenisz jak się wyjada. Ten calmag na tym etapie to już raz a dobrzew sensie że raczej bym się nim nie przejmował teraz. Pk musisz kontynuować srogo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Grudnia 2023 Fuck, fuck, fuck... jakieś robactwo chyba w tych tyczkach było 🤦♀️ zaglądam do namiotu a tam w jednej doniczce zapierdala jakiś robal z czułkami i mnóstwem nózek 🤦♀️ mam nadzieje ze był bez towarzystwa... 🤦♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Grudnia 2023 Moja bliźniaczka genetyczna... co rusz to jakaś akcja w namiocie albo obok 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) Miło ze bliźniaczka a nie starsza siostra, od razu się młodziej poczułam... 🙂 A może kto z kim przestaje... 🤔 Edytowane 9 Grudnia 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach